Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשלבים אחרונים של החלטה לקניית רכב, לאחר שפסלתי מספר רב של רכבים הגעתי לבסוף להחלטה בין שני רכבים.

הונדה אקורד שנת 2007-08 או מרצדס C-CLAAS שנת 2005-06 בשני הרכבים האלה כמבון שאני רוצה את הדגם המפואר.

אני מודע לזה שבמרצדס ההוצאות הכלליות הם יותר יקרות וזה נלקח בחשבון , ובהונדה קצת פחות.

מה דעתכם בין שני הרכבים האלה מה יור ממולץ

אני גם אסביר מה חשוב לי ברכב , אני עצמאי במקצוע שלי וחשוב לי רכב עם נוכחות על הכביש ושיהיה מרשים בנוסף, ולכן אני גם רוצה צבעים כהים יותר כגון שחור או כחול כהה. בנוסף חשוב לי רכב אמין נוח לנסיעה והתנהגות כביש טובה עם נגיעות ספורטיביות בניסעה ובהרגשה .

ההונדה יותר מרווחת והמרצדס פחות את זה אני יודע , אני ללא ילדים כרגע כך שאני לא חייב רכב ממש גדול בפנים שלו

אני נוסע בשנה בסביביות ה20000 ק"מ פלוס מינוס , רוב הניסעות שלי הם בפנים העיר ומדיי פעם אולי נסיעות חוץ.

מה לעשות אני אוהב רושם (פוזה) ואחר שפסלתי הרבה רכבים אני מתמקד כרגע באקורד וב C-CLASS

במרצדס אני כנראה אלך על הדגם של המנוע 1.8 , 2000 , באקורד זה או 2000 או 2.4

אני מבקש את המלצותכם בעניין זה ומה דעתכם בין שניהרכבים האלה מה עדיף באמת , מבחינת שוק של הרכב אמינות ביקוש אמינות והשאר הדבריים שצייניתי

תודה רבה בברכת שנה אזרחית חדשה

פורסם

קודם כל, שנה אזרחית טובה!

אז ככה,

כיוון שהנסועה השנתית שלך דיי גבוהה אני ממליץ לך ללכת על ההונדה אקורד, מכיוון שהטיפולים בה יהיו זולים יותר.

אך, אני גם ממליץ לבדוק רכבים אחרים בטווח המחירים הנ"ל. שירוקו אולי?

אל תשכח שרוב הנסועה שלך מתקיימת בעיר ועל כך שירוקו יוכל לעזור בחסכון בדלק (נפח מנוע קטן יותר) ועדיין ייתן לך רושם יוקרתי.

אולי גם אאודי A3 יכולה להכנס כאן, אני לא ממש יודע מה התקציב שלך ולאן אתה רוצה למתוח אותו.

אני ממליץ לפתוח את העיניים ומכיוון שמחיר הדלק רק עולה כדאי לך לקחת רכב עם מנוע קטן יותר ועדיין עם רושם, כמו שהצעתי לך.

בהצלחה,

סער.

פורסם

תודה רבה סער על ההעזרה

אם יש עוד מישהו שיכול לתת ליכיוון נוסף , או דעה אישית לגבי ההעדפה לאחד מהרכבים האלה אני אשמח

תודה.

• תוכן חדש...