Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר החלפתי גיר ברנו שלי אבל אחרי ההחלפה כשהאוטו נמצא בהילוך רביעי ואני מאט הגיר לא מוריד לשלישי אלא מוריד סל"ד עד לסל"ד של 1500 וכדי להוריד הילוך אני צריך להעביר ידני למצב D3 או לתת קיק

האם צריך לבצע עדכון לתוכנה של הגיר או שיש בעיה בגיר עצמו?

פורסם

ניסן תודה רבה, אני גם חושב שזה בעיה בתוכנה כי החלפתי גיר לא עשיתי שיפוץ ומבחינה מכאנית נראה שהגיר עובד טוב, אין דפיקות או החלקה של הילוך.

כמה עולה לעשות עדכון תוכנה והיכן כדאי לעשות?

פורסם
בשבוע שעבר החלפתי גיר ברנו שלי אבל אחרי ההחלפה כשהאוטו נמצא בהילוך רביעי ואני מאט הגיר לא מוריד לשלישי אלא מוריד סל"ד עד לסל"ד של 1500 וכדי להוריד הילוך אני צריך להעביר ידני למצב D3 או לתת קיק

האם צריך לבצע עדכון לתוכנה של הגיר או שיש בעיה בגיר עצמו?

הגיר כנראה לא תקין כי עדכון תוכנה לא פותר בעיות כאלו...גש למוסך מורשה שמכיר את כל התופעות שיש לרכבים האלו לצורך בדיקת סורק.

פורסם

בכל תיקון של החלפת חלקים בגיר יש לבצע עדכון תוכנה

עלות במוסך 200 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

ביצעתי שיפוץ לגיר ברכב של אישתי לפני חודשיים החלפת ההילוכים לא הייתה יפה מלווה במכות על אף שכמעט הכל חדש הוחלף בגיר הלכתי לאורן עשה לי תכנות ונגמר השיר הרכב נסע יפה עם העברות נקיות וחלקות.

לא יודע למה דני בטוח שהגיר לא תקין אצלך אולי שיפרט יותר.

• תוכן חדש...