Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

הרכב המדובר הוא רנו מגאן 96. 1600 סמ"ק.

המצבר שבפנים שייך לBOSH. אין מערכות הגברה מיוחדות אם בכלל.

בשבוע באחרון הרכב בקושי מתניע, "משתעל", ונראה שימיו ספורים.

לאחר קריאה של כמה שרשורים, צצו כמה מסכנות ושאלות. אודה אם תוכלו לעזור לי בהם.

• איך לדעת כה א"ש(אמפר שעות) יש במצבר הנוכחי? כמה אני צריך בחדש? וקצת פירוט על המושג עצמו אם אפשר.
  • מהשרשורים סיכמתי שהמצבר הבא יהיה BOSH או VARTA. איזה דגם ספציפי אתם ממליצים?
  • איך ניתן לבדוק שהמצבר אכן חדש ותאריך יצורו?
  • היכן בבאר שבע אוכל למצוא מקום טוב לרכישה?

יש לציין שהתקציב הוא עד 800 ש"ח.

תודה לכולם.

יעקב.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

אמפר שעה אמור להיות רשום על המצבר. 60ah לדוגמה- 60 אמפר לשעה. אינני יודע מה גודל המצבר ברכבך אבל בכל מקרה 800 ש"ח הם המון כסף, המחירים הרבה יותר נמוכים. לדעתי המצבר אצלך לא יותר גדול מ-60 אמפר ואחד כזה של ורטה לא אמור לעלות יותר מ-550 ש"ח בערך.

פורסם

בכל מקרה בדוק את הטעינה ברכבך לפני החלפת המצבר, יכול להיות שהוא לא מקור הבעיה

פורסם
בכל מקרה בדוק את הטעינה ברכבך לפני החלפת המצבר, יכול להיות שהוא לא מקור הבעיה

איך אני יכול לבדוק זאת? האם תכל לתאר בפרטניות? תודה.

תודה למגיבים אשמח לעוד תגובותץ כל תגובה תתקבל בברכה.

יעקב.

פרידריך ניטשה

פורסם

אם יש לך פלוק(מד מתח) חבר אותו למצבר כשהרכב מונע והסתכל כמה וולט הוא מראה טעינה טובה צריכה להיות בין 13-14, תלוי ברכב. אם אין- לך לחשמלאי או חנות חלקי חילוף שמוכרים בה מצברים, בד"כ הם יעשו זאת בחינם

פורסם
אם יש לך פלוק(מד מתח) חבר אותו למצבר כשהרכב מונע והסתכל כמה וולט הוא מראה טעינה טובה צריכה להיות בין 13-14, תלוי ברכב. אם אין- לך לחשמלאי או חנות חלקי חילוף שמוכרים בה מצברים, בד"כ הם יעשו זאת בחינם

תודה על התגובה- אנסה להשתמש במידע.

אני שוב מבקש מכל מי שיכול לענות לי על יתר השאלותת אשמח מאוד.

יעקב

פרידריך ניטשה

• ספונסר פורום
פורסם

• איך לדעת כה א"ש(אמפר שעות) יש במצבר הנוכחי? כמה אני צריך בחדש? וקצת פירוט על המושג עצמו אם אפשר.
  • מהשרשורים סיכמתי שהמצבר הבא יהיה BOSH או VARTA. איזה דגם ספציפי אתם ממליצים?
  • איך ניתן לבדוק שהמצבר אכן חדש ותאריך יצורו?
  • היכן בבאר שבע אוכל למצוא מקום טוב לרכישה?

• על המצבר בוש יש מקט שמתחיל ב 560 או 556 וכו', תשמיט את ה 5 מספרת המאות ותקבל את הקיבול של המצבר
  • מגאן צריך 60AH ויסתדר גם עם 56AH
  • מצברי בוש מיוצרים על ידי VARTA
  • VARTA נימכר גם תחת המותג PowerUp ו StartUp
  • לא ניתן לבדוק את מועד הייצור של המצבר אבל אם תקנה מותג פופלרי יש להניח שהמצבר טרי יחסית
  • אמיר איבגי הוא הסוכן של טלרון בבאר שבע ויוכל להפנות אותך למוסך / חשמלאי בעיר: 0526956191

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

• על המצבר בוש יש מקט שמתחיל ב 560 או 556 וכו', תשמיט את ה 5 מספרת המאות ותקבל את הקיבול של המצבר
  • מגאן צריך 60AH ויסתדר גם עם 56AH
  • מצברי בוש מיוצרים על ידי VARTA
  • VARTA נימכר גם תחת המותג PowerUp ו StartUp
  • לא ניתן לבדוק את מועד הייצור של המצבר אבל אם תקנה מותג פופלרי יש להניח שהמצבר טרי יחסית
  • אמיר איבגי הוא הסוכן של טלרון בבאר שבע ויוכל להפנות אותך למוסך / חשמלאי בעיר: 0526956191

תודה רבה על התגובה. היא ענתה לי כמעט כל כל השאלות.

אם אפשר, הייתי שמח לדעת על איזה מחירים פחות או יותר מדובר למצברים שציינת.

יעקב.

פרידריך ניטשה

• ספונסר פורום
פורסם

אני כיבואן קובע את המחירון לצרכן, כל מוסך רשאי למכור במחיר שלו, תעשה סקר שוק

דבר עם אמיר הוא יעזור לך למצוא מפיץ טוב בבאר שבע, אם אין לו לחץ אולי ימכור לך בעצמו

תזכיר את התכתובת שלך עימי

טלפון 1-700-700-130

פורסם
אני כיבואן (לא) קובע את המחירון לצרכן, כל מוסך רשאי למכור במחיר שלו, תעשה סקר שוק

דבר עם אמיר הוא יעזור לך למצוא מפיץ טוב בבאר שבע, אם אין לו לחץ אולי ימכור לך בעצמו

תזכיר את התכתובת שלך עימי

בהצלחה...

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מרק, לא טעיתי

חובתי על פי חוק לקבוע את ה"מחירון המומלץ לצרכן"

המוסכים רשאים למכור ללקוחותהם בכל מחיר, כרצונם, לרוב נהוג למכור נמוך מהמחירון שאני מפרסם

טלפון 1-700-700-130

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום לכולם!

עדכון לגבי הארועים האחרונים.

לאחר ההתייעצות בפורום ואם עוד חברים שהלכו לכיוון הסטרטר כמקור הבעיה,לקחתי את אבא וה"בובה" לסיבוב בעיר.

חשמלאי מ"דוד לוי"(ליד תחנת דלק 10) מיד תפס את הבודק שלו שקבע חד מיידית שהמצבר פסול. כדי לוודא הריגה,נסעתי ל"חשמל צמרת"

(בסמוך לביג). לא סיפרתי כמובן על הבדיקה הקודמת,ובחור צעיר ניגש לעבודה.כמה שניות התניע ודימם מנוע לאחר מכן תפס גם הוא את הבודק שקבע שהמצבר פסול.שאלתי אם רק זו הבעיה והוא אמר שחוץ מזה הוא לא רואה שום דבר מיוחד.

מכאן נעבור למחירים והצעות:

• ב"דוד לוי" יש מבצע של וולטה 55א"ש ב390 ש"ח-13 חודשי אחריות.-יצור ישראלי.
  • ב"חשמל צמרת" שנ"פ 55א"ש-12 חודשי אחריות-יצור ישראלי.
  • סה"כ רוב המקומות שעברתי הציעו שנ"פ במחרים של 450-550 ש"ח- 12 חודשי אחריות.בחנות אחת, הבחור הציע מצבר שנ"פ 55 א"ש 20 חודשי אחריות ב700ש"ח
  • בחנות אחת מצאתי VARTA שם יש מצבר 60 א"ש,20- חודשי אחריות- 650 ש"ח-יצור צ'כי.אני נוטה אליו.

כמובן שהמחירים(מקווה שבדקתי הכל ונכון) כוללים מע"מ והחזרת מצבר ישן.

כמה הערות:

• בחנות שהציעו לי שנ"פ הועלה נושא מעניין- הוסבר לי שהיתרון בשנ"פ זה שכמעט בכל מקום בארץ יש נקודת שירות שבה מחליפים את המצבר במקום ובוורטה העסק שונה.שם הנקודות שרות יותר מועטות ובזמן תקלהת המצבר יוצא מהרכב,נשלח למרכז בתל אביב עובר בדיקה ורק אז אם וכאשר מתברר משהות חוזר.הייתי מאוד רוצה לשמוע את תגובתך על כך ובמיוחד את תגובתו של רן שביב .
  • אני מאוד מצתער שדווקא את שמה של החנות שבה יש וורטה שכחתי, אשאל בשבוע הבא את אמיר איבגי עליה.בכל מקרה ראיתי על המצברים מדבקות של "טלרון" ושלט גדול של VARTA מקשט את כניסת החנות שנמצאת בשורת החנויות מול השוק הבדואי. השאלה כאן מופנת לכולכם אבל במיוחד לרן שביב שכתב שהוא כיבואן קובע את המחיר. האם המחיר שהוצא לי הוא מחיר טוב או יקר מידי?

בכל מקרה אשמח לכל תגובה שתבוא על הנושא מכל אחד שיודע ולו מעט.

תודה ושבוע טוב.

יעקב.

פרידריך ניטשה

• ספונסר פורום
פורסם

מצברי VARTA מיוצרים בארופה: 50% בגרמניה, 20% בצכיה, 30% בספרד. היבוא לארץ מבוצע מהמחסן בהנובר-גרמניה.

אגב, המפעלים המודרנים יותר נמצאים בצכיה וספרד.

מחיר מחירון VARTA 60AH כולל מעמ = 1078 ש"ח. (זה בדיוק המצבר שבאייקון בפורום)

החשמלאי הציע לך 40% הנחה - הנחה גבוהה וטובה מאד (מדי).

יש לטלרון מאות לקוחות ברחבי הארץ ועשרות נקודות שיוכלו לתת לך שרות במקרה של צורך בהחלפה מקריית שמונה עד אילת.

המוניטין של מצברי וורטה מוכח בשוק ולא הרחיב עליו.

אמיר יוכל לדאוג לך גם למצברי ורטה עם 12 חודשי אחריות ו/או קיבול 56AH.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

שלום לכולם!

עדכון קטן:

דיברתי אתמול עם אמיר אבגי הסוכן של טלרון בבאר שבע (תודה לרן שביב), והוא הפנה אותי לחנות שבה כבר הייתי וציינתי מעלה- "אבינועם...".

בינתיים המצבר עובד וההתנעה בזמן האחרון השתפרה. אין "שיעול", לכן החלטתי לחכות עם ההחלפה.

הערה קטנה לרן.

מחיר מחירון VARTA 60AH כולל מעמ = 1078 ש"ח. (זה בדיוק המצבר שבאייקון בפורום)

החשמלאי הציע לך 40% הנחה - הנחה גבוהה וטובה מאד (מדי).

.

המחיר שציינת הוא המחיר הרשמי שאתה קובע כיבואן- כך אני מבין. אני לא יודע איך העסק הולך במרכז ובמקומות אחרים, אבל עברתי בכמה וכמה מקומות בבאר שבע והמחירים כמו שציינת ראיתי רק באוטו דיפו, באייס. באחד המקומות, המנהל גם הראה לי פוסטר המחירונים של שנ"פ שתלוי במשרדו ואמר:"רואה אני אפילו עושה לך 100 ש"ח הנחה".אחר כך את אותו מצבר במקום אחר ראיתי במאה ש"ח פחות.

זה כמו שבחנויות חשמל ואלקטרוניקה רושמים שהטלוויזיה עולה במקום 10000 רק 2800 כשבפועל זה מחירה הממוצע בשוק. וכמו שבסופר פארם הבשמים עולים 400 או 500ש"ח ויש כל השנה הנחה של 50%.

כך שבחנות הזו לא עשו לי הנחה אלה התאימו את עצמם לשוק- זו מסכנתי.

אשמח לתגובות מכולם.

תודה.

יעקב.

פרידריך ניטשה

• תוכן חדש...