Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ניתן לדייק באמינות צפויה לרכב חדש. אבל אם נסיון העבר מלמד (וזה לא תחזית מדויקת) אורך החים של הגיר האוטומטי של יונדאי קצר מהותית מהקורולה, ושיפוץ גיר אוטומטי הוא עסק יקר.

בהצלחה

יהודה

פורסם

הI30 היא כבר שנה שניה ברציפות אם אני לא טועה בחירת הציבור מספר אחת באנגליה.

לפני כחודשיים הייתי בלונדון למספר ימים. לא ראיתי שם I30 אחת. אפילו לא אחת.

פורסם
דווקא ההילוך הראשון קצר והרכב זריז למדי בזינוק, הבעיה היא סירוב לרדת מ-4 ל-3 בתאצות ביניים, אבל כשמתרגלים להזיז את הבורר ידנית ל-3 אז זה הופך להרבה פחות בעייתי.

בנוגע לתא המטען, מדובר ברכב בתצורת האצ'בק ולכן לא ניתן להשוות אותו לתא המטען של הקורולה שהיא רכב סדאן עם תא מטען נפרד וגדול.

גם בנושא צריכת הדלק יש לי תובנות, היא קצת יותר מסבירה ובטח לא מינוס ויש לי ניסיון ארוך עם הרכב, אני מצליח להגיע הרבה פעמים ל-12 - 13 ק"מ לליטר במיוחד בתקופה הזאת כשלא מפעילים מזגן ואני אוהב להאיץ וללחוץ.

בנוגע לשירות במוסכים, אמנם אני לא משלם כי הרכב הוא שכור אבל יצא לי לקחת אותו לטיפולים והשירות ביונדאי מאוד מסביר פנים.

קודם כל לזה שמעליי - אנגליה זה לא לונדון כמו שטוקיו זה לא יפן

תקרא קצת במגזינים וסקרי קהל - הרכב הזה נבחר לבחירת העם של בריטניה.

בכל מקרה לגבי הציטוט שהעליתי - סה"כ הI30 רכב טוב אבל ביחס לנהיגה בקורולה הזינוק שלו כבד יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פשוט גיבוב של שטויות.

אני לא אוריד מערכה של הטויוטה, פשוט מעצבן אותי שאתה מזלזל ככה ביונדאי.

מדובר ברכב מעולה שלא נופל בשום תחום שציינת מהאוריס.

בשתי היונדאי I30 שלי מעולם לא היה פלסטיק שרשרש או צקצק.

המנוע לא רועש ובידוד הרעשים דומה לזה של הטויוטה משמע לא שקט מוחלט אבל הוא בהחלט לא גרוע.

איכות החומרים, הרכבה והנדסת אנוש נמצאות בדיוק באותה ליגה של הטויוטה ולפי איך שנראים תאי הנוסעים של האלנטרה והסונטה החדשה הם עומדים בקרוב להשאיר אבק לקורולה ולאוריס שמציעות תא נוסעים בינוני למדי. אגב לדעתי תאי הנוסעים של הדגמים הנוכחיים הציגו ירידה באיכות ביחס לקורולה והראן-X הקודמות.

ותרשה לי להודיע לך רשמית שהתנהגות הכביש של היונדאי טובה יותר. היא מרוסנת ומכויילת בצורה נוקשה יחסית אך למרות זאת משככת היטב והיא עדיפה על הטויוטה הקופצנית שמנסה לחקות את אותו כיול אירופאי בלי הצלחה.

אני לא חסיד גדול של יונדאי אבל חורה לי שאנשים מחליטים שמדובר בזבל בגלל הסמל. האמת שגם אני הגעתי לרכב הזה עם דיעות קדומות והייתי ממש מאוכזב כשעברתי מהונדה סיויק ליונדאי. ההפתעה שלי מהרכב הייתה כל כך גדולה שעד עכשיו לא מצאתי מחליפה שמציעה יתרונות מהותיים על היונדאי. אציין שוב שהשימוש שלי ברכב הוא מסיבי וכולל נסיעה מרובה, כולל באתרי בניה ובאתרי עבודות בכבישים, נסיעות בכל רחבי הארץ כולל עם רכב מלא גם בילדי ואישתי וגם ב-4 מבוגרים.

ערב טוב.

כל מה שרשמתי מתבסס על נסיעותיי בשני הרכבים,אז לפני שאתה מזלזל בדעה אחרת משלך,תדע לקבל גם דעה של מישהו אחר בלי זלזול או הקנטה!.

להשוות את איכות המוצרים של יונדאי לאלה של טויוטה זאת פשוט בדיחה,כל זאת לאמור שיונדאי בהחלט השתפרו מהעבר אבל ממש לא בליגה א,וחוץ מזה שאני לא סובל את הרכבים של טויוטה.

פורסם
אמא שלי מתלבטת אלו מבין הרכבים הנ"ל לקנות.

נכון לעכשיו היא מחזיקה בטויוטה קורולה שנת 2005 ומאוד מרוצה. יחד עם זאת, היונדאי מציעה מראה ומחיר יותר אטרקטיביים.

בשורה התחתונה, הדבר שהכי חשוב לה הוא האמינות.

אשמח לקבל המלצות לגבי איזה רכב כדי לרכוש וכמו כן לקבל דיווחים על רמת האמינות, מי מבין השתיים רואה יותר מוסך?

תודה!! :-o

הטויוטה עדיפה ברוב הפרמטרים על היונדאי, למעט עיניין המעצבן של 4 כריות בלבד בקורולה.

אם אתה לא צריך תא מטען גדול, האוריס עדיפה, עם 7 כריות ויותר השקעה בעיצוב.

צריך לזכור שהיונדאי כמעט ולא נמכרת לפרטיים, ואם נמכרת אז בהנחה של כ 10% (מועדון חבר וכו').

שמירת ערך בהתאם. ומי שחשוב לו אמינות, חשוב לו מאוד שמירת ערך (בשניהם מדובר בעיקר בכסף).

אם יציעו לך הנחה כזו על היונדאי, קניה מצויינת, אחרת הטויוטה עדיפה.

פורסם
כל מה שרשמתי מתבסס על נסיעותיי בשני הרכבים,אז לפני שאתה מזלזל בדעה אחרת משלך,תדע לקבל גם דעה של מישהו אחר בלי זלזול או הקנטה!.

להשוות את איכות המוצרים של יונדאי לאלה של טויוטה זאת פשוט בדיחה,כל זאת לאמור שיונדאי בהחלט השתפרו מהעבר אבל ממש לא בליגה א,וחוץ מזה שאני לא סובל את הרכבים של טויוטה.

הבדיחה היא על חשבונך בלבד.

נהגתי שלוש שנים על קורולה 06 (הדגם הקודם). בעוונותי הרבים התניידתי לא מעט גם בקורולה 2009 וגם בI30.

ממש לא בליגה? ממש לא בליגה?

אין בעיה לקבל דעה ושנה זה לגיטימי. אבל לקבל גיבוב של שטויות זה כבר לא לגיטימי.פלסטיקים מקרקשים? על מה נהגת? אולי על יונדאי פוני שנת 80 ומשהו?

לא נכנס כרגע לקורולה, אבל היונדאי היא יופי של רכב. מודרני, מעוצב, בטוח, ומאובזר לעילא גם בגרסאות הפשוטות.

לטעמי כרגע אחת המשפחתומטיות היותר טובות שיש.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
הטויוטה עדיפה ברוב הפרמטרים על היונדאי, למעט עיניין המעצבן של 4 כריות בלבד בקורולה.

אם אתה לא צריך תא מטען גדול, האוריס עדיפה, עם 7 כריות ויותר השקעה בעיצוב.

צריך לזכור שהיונדאי כמעט ולא נמכרת לפרטיים, ואם נמכרת אז בהנחה של כ 10% (מועדון חבר וכו').

שמירת ערך בהתאם. ומי שחשוב לו אמינות, חשוב לו מאוד שמירת ערך (בשניהם מדובר בעיקר בכסף).

אם יציעו לך הנחה כזו על היונדאי, קניה מצויינת, אחרת הטויוטה עדיפה.

אשמח לשמוע באילו פרמטרים הקורולה עדיפה על ה I30 , במיוחד בתחום המשפחתי בה ליונדאי יש את ה CW שעדיפה משמעותית למשפחה מהקורולה.

היונדאי לא נמכרת כמעט לפרטים בדיוק כמו טויוטה, רוב רובם של הקורולה על הכביש הם מדגם ה SUN לציי רכב.

ואם מדברים על הצעות משתלמות, הקיה פורטה ב 104K לעמיתי חבר היא עיסקה משתלמת ביותר , ומדובר על הדגם המפואר הכולל בקרת אקלים וחישוקים קלים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הבדיחה היא על חשבונך בלבד.

נהגתי שלוש שנים על קורולה 06 (הדגם הקודם). בעוונותי הרבים התניידתי לא מעט גם בקורולה 2009 וגם בI30.

ממש לא בליגה? ממש לא בליגה?

אין בעיה לקבל דעה ושנה זה לגיטימי. אבל לקבל גיבוב של שטויות זה כבר לא לגיטימי.פלסטיקים מקרקשים? על מה נהגת? אולי על יונדאי פוני שנת 80 ומשהו?

לא נכנס כרגע לקורולה, אבל היונדאי היא יופי של רכב. מודרני, מעוצב, בטוח, ומאובזר לעילא גם בגרסאות הפשוטות.

לטעמי כרגע אחת המשפחתומטיות היותר טובות שיש.

רק דברתי על לקבל דעה של מישהו אחר בכיף,ועוד ליצן קפץ,מה זה?! כבר הגיע פורים?

עשיתם מהיונדאי בייבי מרצדס.מובילת הקטגוריה!!-לא פחות..האמת,הבדיחה לגמרי עליך!

פורסם
רק דברתי על לקבל דעה של מישהו אחר בכיף,ועוד ליצן קפץ,מה זה?! כבר הגיע פורים?

עשיתם מהיונדאי בייבי מרצדס.מובילת הקטגוריה!!-לא פחות..האמת,הבדיחה לגמרי עליך!

ומה עשית מהטויוטה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תמיד, אבל תמיד טויוטה תהייה יותר טובה מיונדאי.

וזה כלל לא משנה - גם אם נשווה סנטה פה ליאריס, נניח, הטויוטה תהייה עדיפה.

כי טויוטה זה טויוטה !

בדיוק כמו שמאזדה זה מאזדה, רנו זה רנו ואפילו פיג'ו זו פיג'ו.

מהתובנות האלו נואשתי מזמן, אין טעם להלחם בטחנות רוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...