Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב ראשון ויש לי כמה אפשרויות שהן בתקציב של 10K

שזה : סיטרואן סקסו / רנו קליאו / פיאט ברבו או ברבה / פונטו / פג'ו 205 / פג'ו 306.

אני מחפש רכב שיהיה חסכוני כמה שיותר בדלק , אמין , ביטוח זול, חלקי חילוף זמינים וזולים , יהיה מתאים לנסיעות ארוכות , ושהייה סלחני לנהג חדש

תודה מראש אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

אני לא כזה אוהב את הצורה של סזוקי סווויפט

יש אנשים שנוהגים על פיאט ברבו או ברבה ידני ? או סקסו

פורסם

רק הארה או הערה אחת קטנה

לא משנה איזה רכב תקנה - הוא לא יהיה סלחן אליך אם אתה לא תהיה סלחן אליו.

ואתה מחפש רכב ישן...

ויש לך דרישות - שיהיה סקסי, שיהיה זריז, שיהיה אמין ובלה בלה בלה

בדרך כלל ישן וסקסי - לא אמין.

בדרך כלל ישן וחסכוני - לא סקסי.

בדרך כלל חסכוני ואמין - לא ישן.

וכך הלאה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ולנהג צעיר וחדש אין ביטוח זול. לפני שאתה מתכנן רכישת רכב הוועץ בסוכן הביטוח שלך, אני מעריך שהתגליות יצננו את התלהבותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז מה אתם ממליצים בתור משהו כזה שיהיה +- בתכונות שציינתי למאלה העיקר שיהיה זול לתחזק אותו ויראה +- נורמאלי

פורסם

בעיקרון, למרות שזה לא מדע מדויק, הסיכוי ליפול על רכב ישן שלא יעניש אותך, גבוה הרבה יותר ברכב יפני מאשר אירופאי.

לכן אם אין לך חבר שממש מבין במכונאות, הייתי ממליץ על היפניות הקטנות, סוזוקי סוויפט או דיהטסו שרייד

פורסם

קיה שומה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קיה אוטו חמוד אבל הוא לא מתאים לי לא אוהב אוטומט

אני יותר רוצה רכב ידני הוא יותר טוב ואמין יותר

פורסם

אם אתה רוצה שיהיה כמה שיותר חסכוני,זה הסקסו או הפונטו,אולם לפי המלצות שיש פורום הסקסו לא נשמעה הרבה,לי המליצו בזמנו על פונטו כי היא חסכונית,וחלקי חילוף גם יחסית זולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע חביבי, אין הרבה אופציות במקרה שלך.,

אני לא יודע כמה אתה הולך לנסוע בשנה, אבל ההבדל בין פיאט פונטו לרכב משפחתי אוטומט בצריכת דלק, כשאתה נוסע 5-6 אלף ק"מ בשנה, הוא כמה מאות שקלים.

מספיק שאתה תקבל תיקון עצבני אחד כמו ראש מנוע, ואתה תקלל כל רגע.

לכן - אני ממליץ לך לחפש את הרכב השמור ביותר, לאו דווקא הקטן ביותר.

בכיף הייתי קונה גם רנו 19 במצב מצוין ולא פיאט פונטו שחוטה. הכל תלוי במה מוצאים והאם 10K זה כל התקציב או שיש גם כסף ליישור קו.

פורסם

כאן הבעיה לדעתי

הוא נכנס עם קונדיטוריה כשאין לו מספיק בשביל לקנות פחזנית והוא רוצה קרוקומבוש שלם.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה על היעוץ עזרתם לי מאד

לגבי הקלומטרז' אני צריך את האוטו כדי לנסוע בעיר לבית ספר/ מכללה מחוץ לעיר וגם בסוף שבוע לנסוע איזה 300-500 ק"מ לאיזה טיול

ולגבי ישור קו גם יש תקציב בניפרד

פורסם

תחפש רכב שמור. כבר לא משנה לך אוטומט או ידני, העיקר שיהיה מטופל בצורה פנדטית.

בזמנו יצא לי להתקל ברנו קליאו אוטומט שנת 96 עם ספר טיפולים מושלם ממוסך מורשה, עם 80 אלף ק"מ מאומתים בשנת 2008.

אז בחייאת - זה לא שווה רכישה? שווה ועוד איך. חפש דברים כאלה אחרת תשלם המון על תחזוקה.

פורסם

סובארו לאונה עונה על הדרישות שלך! רכב מעולה לצעירים! אמין 0 תקלות!! חלקים יש בשפע!

רוצה סקסי? קנה את גירסת הקופה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...