Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מעוניין בקוריאניות, אבל תודה על ההצעה.

כבר יצא לך לנהוג על אחת מהן?

לא :).

לפי מה שאני מבין מהטופיק, ה"קרב" פה הוא די צמוד ולכן החלטתי ללכת על הראשונה שתצוץ מבין השתיים, בעלת נתונים טובים.

תודה רבה לכולם על העזרה !

פורסם
לא מעוניין בקוריאניות, אבל תודה על ההצעה.

לא :).

לפי מה שאני מבין מהטופיק, ה"קרב" פה הוא די צמוד ולכן החלטתי ללכת על הראשונה שתצוץ מבין השתיים, בעלת נתונים טובים.

תודה רבה לכולם על העזרה !

לא נהגת אבל אתה פוסל את הקוראניות ?

היונדאי + הפורטה עדיפות על הסוזוקי לטעמי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אז תנהג ותחליט.

אני במקומך הייתי שוכר כל אחת מהן ליום, ובודק מי יותר נכנסת לי ללב. כי זה עניין של טעם, ולכל אחד יש טעם שונה..

פורסם

אני מבין את דעתכם, אבל עקב חוסר זמן, אני לא אוכל לעשות זאת.

סה"כ, ידוע כי הנוחות של היפניות היא לא גבוהה, אך אנחנו במשפחה רגילים וממש לא מתלוננים.

פורסם

סוזויקי יותר נוחה תמיד היו לה מושבים הכי נוחים בקבוצתה. 4 דלתות קצת יותר קשיחה. לא ש5 דלתות היא סיטרואן.

אם אין לך יומרות וחדוות נהיגה - תקנה אותה. אם אין לך רכב אחר להתגרזן איתו - לך על ה3. היא מציעה חבילה הרבה יותר שלמה לנהג.

דגם המתוח פנים של סוזוקי ניתן לזהות לפי ג'אנטים, תאורה ולוח מחוונים עצמו ורמקול מרכזי שיש בדגם החדש.

הבנתי שהוא מיוצר גם במפעל בהונגריה ולא ביפן. או שהייתה סדרה בתחילת יבוא ESP, כי יפנים לא שמים ESP ברכבים שלהם.

לי יש סוזוקי, אבל אני מתייחס אליה כ"אופניים" - משהוא להתנייד בתוך העיר. לא יותר. אבל יש לי עוד שתי מכוניות הרבה יותר טובות., כך שזה לא חוכמה.

פורסם

יש רק דבר אחד בסוזוקי שממש עיצבן אותי - קורה A +מיקום המראה הצדדית.

אבל מאוד אהבתי את הישיבה הגבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אני לא טועה, הדגם עם סביבות ה-120 כ"ס הוא למעשה המתיחה האחרונה, נכון? אם כן, הזיהוי הוא ממש פשוט.

כאשר ראיתי את הנתונים, התאכזבתי לגלות ש-120 כ"ס מובילים אותך ל167 קמ"ש גג.

אז נכון, הרכב מיועד לאשה מבוגרת ו-110 קמ"ש נחשב פזיז בשבילה, אבל עדיין, בשביל מכונית מודרנית, אשר על הנייר לא נחשבת חלשה, זה די עצוב.

פורסם

מבקש להיעזר בכם פעם נוספת:

המנוע האחרון של סוזוקי הוא בעל 119 כ"ס.

האם המנוע הנ"ל קיים בשנת 2008 ? אני מודע לכך שב-2009 הוא קיים.

ניסיתי לברר את העניין בעזרת מחירון יד 2 וב"תוספות" רשום במלבן אחד 107 כ"ס ובמלבן השני 119.7 כ"ס.

במחירון לוי יצחק (האינטרנטי) לא מצויינים כ"ס כלל וכלל.

אשמח להבהרה.

פורסם

לא, המנוע המשודרג הגיע רק בשנת 2009.

אגב, אין שום קשר בין הגבלת המהירות של הרכב לנפח או הספק המנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מבקש להיעזר בכם פעם נוספת:

המנוע האחרון של סוזוקי הוא בעל 119 כ"ס.

האם המנוע הנ"ל קיים בשנת 2008 ? אני מודע לכך שב-2009 הוא קיים.

ניסיתי לברר את העניין בעזרת מחירון יד 2 וב"תוספות" רשום במלבן אחד 107 כ"ס ובמלבן השני 119.7 כ"ס.

במחירון לוי יצחק (האינטרנטי) לא מצויינים כ"ס כלל וכלל.

אשמח להבהרה.

קח בחשבון את האפשרות הבלתי נסבלת שכשאתה קונה סוזוקי כזו, אתה אולי קונה פיאט סדיצ'י מחופשת ( או הפוך, לא בטוח ). כמי שלא מוכן כמוך אפילו לשמוע על מכונית מקוריאה, לא הייתי נחפז לפני שאני בודק טוב טוב את מוצאה האתני של המכונית הבאה שלי. קצת זהירות לא תזיק.

פורסם

במשפחה הייתה סובארו DL במהלך 17 שנים ללא שום הפתעות וכריזמה בת 13 שכוחה עדיין במותנה - עם נתונים כאלו, אני לא מעז להתווכח.

אני לא טוען שהפורטה היא לא אפשרות מצויינת, אבל אם נהייה ריאליים, בצירוף העובדה שאני מתרחק מהמילה ליסינג כמו מאש, פורטה לא עולה היום 90000 ש"ח וכרגע אני לא מעוניין למתוח את התקציב בכלל - כך, שעוד הפעם, דעות קדומות או לא, הסכום פה הוא הבעיה העיקרית.

דרך אגב, הבנתי שהמאזדה בשנה הזאת היא בעלת מזגן פושר + ולכן ניתנת עדיפות לסוזוקי. זה לא שהאחרונה היא בעלת מזגן מעל הממוצע, אבל עדיף מהמזדה, לפי מה שנכתב באינטרנט, לרבות קראזפורום.

• תוכן חדש...