Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך (לא צמפיון) עקב שכבה של מים/שמן שנראה באזור המנוע (מתחת למשאבת ברקס יותר שמאלה)

במוסך בדקו ע"י לחץ אם זה כתוצאה מבריחת מים אך לא נראה שום שינוי בלחץ..כלומר אין שום נזילת מים.

לאחר כיבוי מנוע ,נשמע במשך מספר דקות צליל מוזר כמו של טיפות שנופלות על האגזוז אך בעין לא נראה דבר.

במוסך הועלה השערה שאולי זה מעודף מים (אני חף מפשע) שיוצא דרך צינור ניקוז והוצא מעט מים..אך התופעה נמשכת..

למישהו יש השערה מה זה יכול להיות???

אולי מישהו מכיר מוסך בירושלים שיכול להבין מה הבעיה באמת??

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

וואלה..תמונה יכול להיות רעיון טוב..אני אנסה אח"כ אם לא אקבל פתרון..

בכול אופן פרט שלא ממש ציינתי ויכול לתת אולי ממש כיוון.. יש לזה צבע מעיין צבע חלודה..מה זה יכול להיות?

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

והנה תמונה..ניסיון ראשון שלי בפורום..

imag0031w.jpg

פורסם

מקווה שאתם מזהים את המיקום..להזכירכם נעשה בדיקת לחץ ואין נזילת מים..

imag0032ye.jpg

פורסם

מקווה שהתמונות ברורות..המיקום -מתחת למשאבת הברקסים טיפה שמאלה

פורסם

קשה לראות ככה, הצינור השרשורי נראה כמו הצינור של ההגה כח, אולי משם נוזל.

אבל לא בטוח שיש עכשיו נזילה. אולי פעם היתה נזילה שתוקנה, והמים והבוץ מהכביש התערבבו ונשארו שם.

פורסם

גם אני קיוותי ככה שזה שו דבר..אך המציאות שונה.אחרי שאני מכבה את האוטו נשמע צליל של נקישות כאילו טיפות פוגעות במתכת..

ונוזל לא ברור ממשיך להצטבר שם בצבע של קורוזיה

פורסם

הנקישות האלה זה נורמלי, אבל אני לא זוכר בדיוק מה ההסבר לכך.

זה האגזוז שמתכווץ כשהוא מתקרר אם אני לא טועה.

חסר לך נוזל הידראולי?

תעביר יד על כל הצינור ותראה אם יש משם נזילה.

פורסם

הלוואי שבאמת זה נורמלי..אשמח לשמוע אם יש וד כאלה שאצלם זה ככה..

בכול אופן לא הבנתי איזה צינור לבדוק? או במילים אחרות ממה יכול לנבוע הנזילה?

לא בא לי להיכנס למוסך צ'מפיון בשביל זה ואם כול הצער לא אוכל להגיע בקרוב למוסך רון..

פורסם

יש שם צינורות מים שלא נוזלים..

איזה עוד צינורות אתה מזהה? הגישה קצת בעייתית ככה שלא הצלחתי לזהות מה נוזל..

פורסם

בעבר היתה לי גולף CL 1800 ידנית(90 כ"ס) שנת 94 ונתקלתי בתקלה דומה .

אם זה אותו מנוע ואני מבין נכון את מיקום הרעש (נזילה), אצלי היתה נזילה מאוד עדינה מצינור שנמצא מעל סעפת הפליטה(כלומר מאחורי המנוע - בין המנוע לבין קיר האש יש צינור מים שעטוף במין צינור שרשור מאלומיניום שאמור לבודד את הצינור מהחום של הסעפת) בקיצור אצלי היתה נזילה שם שהיתה נופלת על האגזוז ומשמיעה רעשים של טיפטוף מים על מתכת לוהטת, אצלי הצינור הוחלף ונפתרה הבעיה .

אני מקווה שעזרתי ,אם לא לפחות ניסיתי:lol:

בהצלחה

פורסם

התשובה נשמעת יותר קרוב לאולי משהו שיכול להיות..

יש לך מושג מה עושה צינור מים ליד סעפת היניקה לפי מה שאתה אומר? כי נזילת מים לפחות לפי הבדיקה בלחץ לא נראתה מצד אחד מצד שני לא נראה שזה ממש איזה נזילת שמן.

• תוכן חדש...