Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ולאמא שלך יש כישרון טכני וסבלנות להתקנת תוכנות והתעסקות עם טלפון חכם אז אני ממליץ על אייפון.

אם אמא שלך כמו אמא שלי שלא רצתה בשום פנים ואופן להחליף את טלפון החוגה היישן של בזק לטלפון עם מקשים אז פה יש בעיה.

לפני מספר ימים יאהו שחררה את הגירסה החדשה של המסנג'ר שלה עם אפשרות לבצע שיחות אודיו/ווידיאו גם עם אייפון 3GS עם מצלמה אחורית פשוט אפליקציה ששמה בכיס הקטן את סקייפי.

http://itunes.apple.com/app/yahoo-messenger/id309219097?mt=8

איזה כייף לי :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני התחדשתי ביום שישי מכשיר samsung wave, שמע לא עזבתי את המכשיר מיום שישי, מכשיר מקביל לאייפון.

רציתי לרכוש את האייפון פשוט הנציג אמר לי שאין ביטוח לאייפון בחברת פלאפון אז לא שווה להביא והציע לי את המכשיר הנ"ל.

פשוט מכשיר ברמה, מצלמה 5 מגה פיקסל באיכות HD, מסך LED, תוכלו להוריד אפלקציות כמו לאייפון רק שעליו יש ביטוח :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

קח בחשבון שטלפון משומש אולי עבר טראומה, אולי נרטב. עדיף לקנות חדש.

הממשק המוצלח של אייפון \ אנדרואיד בא עם טלפון יקר. אבל אם הכסף חשוב, נוקיה הוא מכשיר טוב. הוא יענה על כל הדרישות שכתבת.

כבונוס ניתן לטעון מפות (חוקיות) של נוקיה חינם (עדיין לא בישראל) , ואז כשנמצאים בחו"ל, נוח למצוא נקודות ענין, למשל איפה הדואר הקרוב, או איפה הסטארבאקס הקרוב.

לנוקיה יש רמקולים מצוינים וחזקים.

נוקיה מוציאה בקצב עדכונים למערכת ההפעלה , כלומר הבאגים (שקיימים בכל טלפון) הולכים ומתמעטים. התקנת העדכון מאוד פשוטה.

מבחר התוכנות הניתנות להורדה, גדול יותר באייפון \ אנדרואיד. אם חשובה לך אפליקציה מסוימת, תבדוק לפני הקניה עבור איזה טלפון היא קיימת.

בהצלחה

יהודה

פורסם

ורק יש בערך 20 אפליקציות והמערכת הפעלה שלו די גרועה.

מכשיר טאץ' שהוא לא סמארטפון - אני לא מכיר - ומכשירי טאץ' זולים - זה ממש לא מומלץ (משהו אמר מסך רזיסטיבי?)

איפון יד שניה עם הסים הנוכחי זה פתרון מעולה לאמא.

(גם אמא שלי החליפה PALM ומוטורולה רייזר באייפון שישודרג בקרוב ל3GS)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חייב להודות לכולכם, המגיבים, על התגובות המעניינות!

אקשיב בקול הרוב והכיוון יהיה אייפון 3GS עם הסים הנוכחי.

אפשרות הרכישה פתוחה לגמרי- אבא שלי חושב שעדיף לרכוש חדש (אייפון 4 ב- Idigital ב-4K), אופציה אחרת היא רכישה בחו"ל והאופציה האחרונה היא יד שניה אבל במצב מושלם.

נראה איך זה יתקדם..

שוב תודה לכולם!

פורסם

אל!,אל! תעז לגעת במכשיר משומש!

מניסיוני העצוב,רוב המכשירים המשומשים שנמכרים הינם מכשירים גנובים.ברגע שמכשיר מוכרז על ידי החברות הסלולריות כגנוב ,אתה תשאר עם "ברזל" ביד,כלומר הטלפון יהיה לא שמיש באף רשת.אל תעשה את זה.לך תרדוף אח"כ אחרי הנוכל שמכר לך את הפלאפון ולך תמצא אותו...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

http://reviews.cnet.com/smartphones/apple-iphone-3gs-32gb/4505-6452_7-33674173.html

http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/apple-iphone-3gs-review-49302553/

אכן קשה...

לכן הוא הסטנדרט שלפיו בונים מערכות הפעלה וסמארטפונים אחרים אחרי שהוא הוכיח בניגוד להרבה פלאפוני מגע אחרים - שככה עושים אחד מוצלח.

רוב הענייני "קליטה" לא כ"כ רלוונטים ומתייחסים לכיסוי הגרוע של 3G בארצות אחרות שבהם יש:

א. מרחבים שבהם רשתות ישנות עדיפות (גם בניתוקים)

ג. פריסה של רשתות ישנות - כרגע 3 החברות תומכות כמעט בלעדית ברשתות 3G לאורך כל המדינה.

ד"א - כמה זמן אתה עם אייפון?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא הייתי קונה להורים שלי אייפון או מכשיר טאץ' כלשהו.

ותאמין לי שאחרי שניסינו הכל , התשובה המתאימה לכל הדרישות + פשטות שימוש - נוקיה E52 (יש לו מקשים ענקיים ותמיכה בכל מה שאתה רוצה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל , למה לא?

אל תשכח שמדובר כאן בגימיק ותו לא! אמא שלי לא תנצל את יכולות האייפון אלא תהנה בעיקר ממקשים גדולים והתממשקות נוחה מהכורסא בבית למייל בוואלה וכו'.

הרעיון המרכזי של המכשיר הוא יכולת קישור טובה עם בני המשפחה כאשר נמצאים בחו"ל ולא רוצים לסחוב מחשב נייד.

מישהו מכיר אישית את ה-X6 (ממש לא אייפון אך בכל זאת)?

אנחנו כרגע בודקים אפשרות רכישה בחו"ל של אייפון.

פורסם

בדיוק, בגלל שזה גימיק וזה מיותר.

מה הבעיה להתקשר מסקייפ שניתן להתקין בכל מכשיר כמעט כיום? אני מדבר שיחות ארוכות מהסקייפ באמצעות ה E71 שלי וכמובן מיילים וכל המסביב.

דווקא באייפון 3 אין לך מצלמה קדמית כדי לקיים שיחת וידאו כמו בן אדם.

מהנסיון שלי, אנשים יותר מבוגרים פחות מסתדרים עם טאץ'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תשמע, אולי יש אמת בדבריך, אך מצד שני העניין הכספי לא משחק תפקיד (אמא שלי יכולה להרשות לעצמה אייפון בעלות מוגזמת) ואם זה מה שיגרום לה להרגיש צעירה ברוחה ו/או חדשנית וטכנולוגית, אז למה לא..

:-D

פורסם
בדיוק, בגלל שזה גימיק וזה מיותר.

מה הבעיה להתקשר מסקייפ שניתן להתקין בכל מכשיר כמעט כיום? אני מדבר שיחות ארוכות מהסקייפ באמצעות ה E71 שלי וכמובן מיילים וכל המסביב.

דווקא באייפון 3 אין לך מצלמה קדמית כדי לקיים שיחת וידאו כמו בן אדם.

מהנסיון שלי, אנשים יותר מבוגרים פחות מסתדרים עם טאץ'.

אני נאלץ להסכים עם אייל :x לא מומלץ לרכוש טלפון חכם לאנשים מבוגרים אלא אם יש לך זמן ועצבים לתמוך בצורה יומיומית בשאלות של אמא שלך. לאנשים מבוגרים טלפון פשוט עם 10 מקשים+SEND.

אתה יכול לבדוק את היכולות הטכניות והסבלנות של אמא שלך בצורה פשוטה.

גש לרכב שלה או של אביך ומחק את כול הזיכרונות של תחנותה רדיו ובקש מאמא שלך לתכנת מחדש את הזיכרונות בסדר מופתי כלומר 88-99-100-102FM ללא שימוש בפונקציה של סריקה אוטומטית.

אם אמך עברה את המבחן בהצלחה קנה לה אייפון דור 4.

איזה כייף לי :)

פורסם

בתור מישהו שמוכר מכשירים סלולריים למחייתו אני ממליץ שאימא שלך תנסה ותשחק עם אייפון לפני הקנייה. כנ"ל עם X6 או כל מכשיר מגע אחר. קורה די הרבה שמגיעה לקוחה לחנות לקנות מכשיר בעל מסך מגע, אני תמיד מאפשר שימוש קצר והתנסות קצרה עם המכשיר בשטח החנות לצורך התנסות. ברוב הפעמים דווקא הנשים מעדיפות לוותר ולא לקנות מכשיר עם מסך מגע. קורה גם שהן קונות וחוזרות לא מרוצות לאחר מספר שבועות. קודם לנסות ורק אחר כך לקנות!

עוד מכשיר שאני יכול להמליץ עליו הוא הסוני אריקסון ELM. אין לו מסך מגע. הוא מהסדרה הירוקה של סוני אריקסון ויש לו מצלמה 5MP, אינטרנט אלחוטי (WIFI), מקלט GPS פנימי. הוא מגיע עם אפליקציות של YOUTUBE MYSPACE וכו' מובנות במכשיר. היתרון הגדול הוא המחיר. שווה לבדוק!

אסף

• תוכן חדש...