Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מבין בסמארטפונים וצריך ייעוץ עבור צרכן קצת שונה

BMW
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

(זה יהיה מעט ארוך, סליחה מראש לקוראים העוזרים).

נפתח בזה שהמכשיר המיועד הוא עבור אמא שלי! (בהמשך יובאו עוד פרטים).

בעוד שאני נושך שפתיים עם ה-6500 סליידר האהוב שלי, אמא שלי החליטה (אחרי שראתה את החברות שלה מתלהבות ממכשיר שאין בו לחצנים והגימיק הזה חדר לה לרגש) שהיא מעוניינית במכשיר דומה.:-P

כיוון שמדובר כאן בצרכן קצת שונה, חשוב לי לציין כמה דברים:

-יש דרישה להתממשקות טובה בעזרת WI-FI לפייסבוק/מייל וואלה/קצת אתרי אינטרנט שכיחים.

-יש דרישה לתמיכה בהצגת שערי בורסה ומדדים (אפליקציה או כל דבר אחר), כאן זה דווקא אבא שלי שמחובר 24 שעות ביממה למדדי בורסה השונים בארץ ובעולם.

-ההורים שלי טסים הרבה לחו"ל, יש רצון רב להשתמש בסקייפ או בכל דבר אחר דומה כדי לשמור על קשר.

להלן הממצאים הראשונים:

אמא שלי רוצה אייפון, רק בגלל שזה מה שהיא שומעת ומכירה.:roll:

היא בעלת מכשיר דור 2.5 וסים דור 2 וחשבון הנייד שלה הוא ברמת הגרושים (כמה עשרות שקלים..בד"כ לא עובר את המאה שקל וגם לא מדגדג אותו).

היא לא תשתמש בעשירית מהיכולות של הסמארטפונים, בטח שלא תגלוש כל היום ואם כן תגלוש אז היא בסביבת WI-FI כמעט תמיד, על כן כל ההתחייבות האלה לחבילות גלישה מיותרות מאוד.

ברור שהחזרי העלות של סלקום בזמן אויר לא רלוונטי כאן (חשבון נמוך מאוד).

אמא שלי בעלת מכשירי נוקיה כבר למעלה מעשור והיא רגילה לממשק שלהם, לא יודע עד כמה קשה יהיה לה להתרגל לממשק חדש.

חשבתי לרכוש מכשיר באופן פרטי ולבקש מסלקום החלפת הסים לדור 3.

מהתבוננות בשוק ראיתי שישנם מחליפים ראויים לאייפון (4000 ש"ח) כגון ה-HTC Desire (שעולה 2600), הסמסונג גלאקסי (3000 ש"ח) ונוקיה X6 שעולה רק 1400 ש"ח.

תזכרו שאמא שלי לא תשב מול המחשב ותוריד עדכוני גרסאות או תשחק עם התקנות והורדות ושאר ירקות.

המכשיר יקבל תצורה מסויימת בעזרתי או בעזרת גיסי ומשם והלאה הוא יהיה בתצורה דיי קבועה.

עכשיו תורכם: אותי מענין בעיקר איך ה-X6 יספק את הצרכים, כי נראה לי שהוא הסמארטפון (או שהוא כלל לא אבל רק לצורך העניין) הכי טיפשפון שאמא שלי באמת צריכה.

כל השאר נראים כ-OVERKILL עבור אמא שלי.

הרעיון הוא כמובן לרכוש מכשיר, לדחוף סים דור 3 ולהשתמש בעיקר ב-WIFI.

אם שכחתי פרטים הוסיף בהמשך.

עריכה-

הבנתי שאין לנוקיה מולטי-טאץ. זה באמת כזה נורא כשרוצים להגדיל את התצוגה על המסך?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אמא שלך רוצה אייפון, אז כנראה שהיא יודעת על מה היא מדברת.

אני ממליץ על אייפון 3GS יד שניה. אתה יכול למצוא אחד כזה ב-1700 ואפילו 1600 לדעתי.

אני מכרתי אחד כזה ב-1900 אבל זה היה לפני חודש, אז אולי המחירים ירדו קצת, עכשיו שהשוק מתמלא באייפון 4.

בתכלס כל הסמארטפונים יתאימו לדרישות שרשמת, אבל אייפון הוא הכי מגניב.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי על רכישת 3GS ביד שניה.

אם אני רוכש אחד כזה ומכניס לו סים דור 3 עם חבילת גלישה בסיסית של דור 3 זה תקין נכון?

סלקום לא יכולים לדחוף לי חבילת אייפון ב-80 שקל לחודש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שה-HTC LEGENG בהחלט יעשה את העבודה! מדובר בסמארטפון נאה למדי,עשוי כהלכה(מאלומיניום ) יש בו את כל מה שצריך,נכון להיום יש סמארטפונים הרבה יותר משוכללים אבל בישביל מה שאימך צריכה הוא מעל ומעבר,מה גם שמבחינת גודל הוא לא גדול מידי וגם סלקום נותנת למכשיר תמיכה מלאה!

http://www.gadgety.co.il/1371/htc-legend-%D7%90%D7%92%D7%93%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%94%D7%95%D7%95%D7%AA/

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=350#uploaded_files/users_profile/re690.865602914.htc_legend_official.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור משתמש אנדרואיד אני לא חושב שהמערכת בשלה לכאלה ש"אין להם כוח להתעסק בהגדרות" כפי שכתבת - אם כי עלי להוסיף שאין לי נסיון עם האייפון אבל אני מניח שהוא פשוט וקל יותר לשימוש.

לא יודע מה המצב באייפון אבל מהאנדרואיד שלי אין אפשרות להתחבר למייל של וואלה. בכלל, תאימות האתרים הגדולים בארץ לסמארטפונים לוקה בחסר עד לא קיימת

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BMW, זה בדיוק מה שתעשה. לסלקום אין דרך לדעת שיש לך אייפון. פשוט תחליף את הסים לדור 3 עם חבילת גלישה הכי בסיסית שיש וזה הכל.

רק תשים לב שאתה קונה מכשיר שפתוח לסלקום, או לפחות אחד כזה שניתן לפתוח אותו לכל הרשתות ע"י פריצה. זאת אומרת שהוא בגרסא 4.0.2 ומטה.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי. תודה.

ראיתי ביד2 כמה כאלו שהם בגרסה 4.0.1, זה בסדר?

מה זה כל המכשירים של האייפון 4 שנמכרים חדשים לגמרי ב-3000 שקל?

מי רוצה למכור אייפון? :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תחליף לסים דור 3!!!! אני חוזר - אל תחליף ואל תעשה שום דבר מול סלקום!!

ברגע שתחליף לסים דור 3 אתה תתחיל לשלם 29 שקל בחודש "דמי שימוש בדור השלישי" לכל החיים. אי אפשר לבטל את זה.

תקנה איזה מכשיר שבא לך (רק לא מהספקית! תקנה בשוק החופשי ואל תצמד אותו בספקית. אייפון 3GS דווקא אפשרות לא רעה בכלל), שים בו את הסים שיש לך היום והוא יעבוד מעולה גם בדור שלישי (מדבר מנסיון, יש לי מיילסטון באותה תצורה).

אין לך שום צורך שהסים יהיה דור 3.

אם ממש בא לך תקנה חבילת גלישה בסיסית במחיר קצת מופקע (120 מגה ב 59 שקל או משהו כזה) ולא תהיה מחוייב לשום דבר.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע, אייפון 3GS יכול לעבוד עם סים דור 2?

חשבתי שחייב דור 3.

בחבילת הגלישה של הדור ה-3 עבור סים דור 3 בסלקום אפשר לגלוש מהאייפון כרגיל?

ישנה אפשרות לקנות את המכשיר (אייפון 4 או 3GS אם עדיין נמכר) בגרמניה, מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

elibaba צודק. אתה יכול להשתמש באייפון הזה גם עם סים דור 2.

בטח שעדיף בגרמניה, שם אייפון 3GS חדש יעלה לך כמו אחד משומש פה בישראל.

אבל רק בתנאי שמישהו נוסע לשם ומביא את האייפון איתו, אל תזמין משם כי עם המכס זה כבר לא ישתלם.

וכן, גרסא 4.0.1 זה מצוין. רק צריך לבדוק שהאייפון לא היה על גרסא 4.1 ואז הוא שינמך חזרה ל 4.0.1.

במצב כזה אי אפשר לפתוח אותו לכל הרשתות.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה באמת קצת בעייתי. אם תמצא 3GS עם 16 ג'יגה, רוב הסיכויים שהוא יגיע בגרסא 4.0.2 שאפשר לפרוץ אותה.

זה בגלל שאפל כבר לא מייצרים 3GS עם 16 גיגה. מאז שאפל הכריזה על אייפון 4, הם מייצרים 3GS רק עם 8 גיגה.

בכל מקרה, זה רק עניין של 3 שבועות עד חודש, עד שתצא פריצה חדשה.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עובד כמו פנתר עם סים דור 2, ואתה אפילו מתחבר לרשת HSPDA (בהנחה שיש לך כיסוי שלה) וגולש במהירויות גבוהות.

בחבילת גלישה לא שואלים איזה דור אתה. אתה פשוט קונה חבילה של DATA בלבד, אמנם סלקום הם נקניקים ומציעים או 120 מגה לחודש או בלתי מוגבל, אבל את זה אני מוכן לסבול תמורת אי-התחייבות, ויש גם WIFI ברוך השם.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לג'נד מכשיר מצוין, ולמשתמש מקצועי עולה בהרבה על אייפון (ולו רק בזכות העובדה שאפשר גם לנהל בו שיחות ולא רק לשחק...)

אבל - אין ספק שממשק האייפון פשוט יותר ומתאים יותר למשתמש 'חובב'. גם ילדים קטנים מצליחים להשתמש בו.

אישית, לצרכים שלך, הייתי מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, סתם טלפון טאצ' שיעשה את העבודה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...