Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

השכנים משגעים אותי ולא נותנים לי לחבר מלחם לשקע שמתחת לבניין בטענה שאני גוזל להם חשמל :(

אני רוצה לקנות מלחם איכותי שפועל על גז או בטריות.

למישהו יש נסיון עם הכלים הבאים?

http://cgi.ebay.com/Weller-Bp860mp-Battery-Powered-Soldering-Iron-/380279098788?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588a668da4

או זה :

http://cgi.ebay.com/Iroda-SOLDERPRO-180-Cordless-Butane-Gas-Soldering-Iron-/140383310292?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20af7f51d4

וזה:

http://cgi.ebay.com/Iroda-SOLDERPRO-150-Cordless-Butane-Gas-Soldering-Iron-/140383308576?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20af7f4b20

או שיש להם המלצה למשהו יותר טוב? :)

תודה

קו---------------------------------------

פורסם

מה עם סתם כבל מאריך מחובר לבית שלך???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יש איזה סט נפוץ בארץ שפועל על גז, עם ראשים מתחלפים,

שפועל לא רע בסך הכול.

מה שכן, חוט מאריך הוא דבר שתמיד תצטרך מתי שהוא (כן, גם כאלה באורך 10-15 מטרים),

כך שתוכל לתפוס 2 ציפורים במכה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המלחם על סוללות נראה לא רע ומגיע מבית טוב, אבל כדאי שתוודא שהוא עובד גם עם סוללות נטענות,

זה אמור להקל על החיים המשותפים שלכם.

מלחם גז במחיר הזה נראה לי שאפשר לקנות גם בארץ, דרך מפיצים כמו ג'ורג' קוואז, גוטמן-ברזילי וכו'.

איזה עבודות אתה מבצע וכמה זמן הלחמה נטו נדרש לך? עם איזה ציוד אתה עובד כיום?

פורסם

האמת שכל המלחמים האלה לא מציאה. אפילו אלה של weller. אם אתה צריך את זה להלחמות ברכב עדי לקנות מלחם 12V של Weller (לא זול). הוא מגיע עם תנינים שאתה יכול לחבר למצבר.

פורסם

יש לי ניסיון עם הוולר הראשון ועם מלחמי גז.

אני יכול להגיד לך מהניסיון שלי שבפרוש הגז עדיף, המלחמי בטריות ואני אישית השתמשתי בזה שהעלאה ובעוד סוג הם קישקוש מאכזב.

צריך להחזיק את הכפתור כדאי שהראש ישאר חם כביכול הם אומרים ש15 שניות לוקח עד שהם מתחמם בפועל זה יותר מה שקורה שכל פעם שאתה צריך להלחים אתה צריך כמו אהבל לעמוד איזה דקה עם המלחם לחוץ עד שהוא מתחמם וגם אחרי זה הוא לא מלחמים כמו שצריך.

לגז יש את החסרונות שלו גם אבל אצלו לפחות כל עוד יש גז הוא פועל באותה עוצמה בעוד שבחשמלי ככל הבטריות נחלשות הוא מלחים פחות טוב.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

קנה ממיר 12 ל 220 וולט 300W

ושלום על ישראל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש קיט הלחמה קומפלט של DREMEL שכולל מלחם גז וכל מה שצריך בסדר גודל של עלות 200 ש"ח.

עבדתי איתו לא מעט, עושה את העבודה.

אני לא יכול לראות את המוצרים באיביי כי איביי חסום במקום בו אני נמצא כרגע, אבל במחיר הזה לא שווה בכלל להתעסק עם איביי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי מלחם גז של PORTASOL עובד פצצה.

(כנראה שהסט הזה החליף את מה שיש לי + -

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Portasol-Cordless-Butane-Soldering-and-Heat-Kit-PTLPP-1-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3358139b38QQitemZ220521012024QQptZMotorsQ5fAutomotiveQ5fTools)

יש לי גם אחד עם תנינים של 12V, האמת הפתיע אותי לטובה, הוא חזק מאוד.

על סוללות נשמע לי חלשלוש מידי

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
יש לי בעבודה מלחם גז של Ultratorch. מעולה, עושה את העבודה בצורה מעולה. מספיק לשעה+ של עבודה רצופה.

בצבא יש גם כאלו , אם ברוח קפואה הוא הצליח לעזור לי להלחיט חוט בגובה נאה , אז הוא יהיה מספיק טוב בשבילך ...8)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...