Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה כיצד הצביעות ואפילו החוצפה ניבטת מדבריך ומדברי חבריך.

הנה ציטוט:

"

אני תוהה אם הבחור ממש מריח בחירות בקרוב, או שבאמת סוף סוף קיבלנו שר תחבורה עם קצת שכל.

"

אז ככה,הכותב מרוצה כי אישרו לו העלאת מהירות עבור זה הוא מוכן(הוא זה הכותב) אפילו לדרג את מי שגרם לו לאושר רב בדרוג של ...שר תחבורה עם "קצת שכל"

ראבעק אנשים,תראו כמה אתם צבועים,אתם מוכנים לשמוח על המהירות אבל מוכנים להיות גם מומחי שכל,בהנף קולמוס החלטתם שיש לשר קצת שכל,אין לו הרבה שכל לדבריכם, על פי דרך המחשבה שלכם הרבה שכל יהיה לו כאשר יאשר 160 קמש בבין עירוני,80 קמש בתוך העיר,וחנייה על תחנות אוטובוס תמיד, אז תדרגו אותו כבעל הרבה שכל,כעת הוא על תקן של קצת שכל כי זה קצת מהירות.

כן 504 ? אתה מבין איך עובד הראש שלכם ?

ידידי,

אם אתה כותב אלי, אנא כתוב בלשון יחיד והתייחס לדבריי. אתה מצטט את מי שהם כביכול "חבריי" ומצפה שאגבה או אגנה אותם?

לא רק ששמת את כולנו בסירה אחת, אלא שגם החלטת שלכולנו יש אותו ראש. תודה רבה.

ומאחר ודבריי בהתייחס לשר היו ברורים דיים, לא נותר לי אלא לשער שאולי אתה טוקבקיסט מטעם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ידידי,

אם אתה כותב אלי, אנא כתוב בלשון יחיד והתייחס לדבריי. אתה מצטט את מי שהם כביכול "חבריי" ומצפה שאגבה או אגנה אותם?

לא רק ששמת את כולנו בסירה אחת, אלא שגם החלטת שלכולנו יש אותו ראש. תודה רבה.

ומאחר ודבריי בהתייחס לשר היו ברורים דיים, לא נותר לי אלא לשער שאולי אתה טוקבקיסט מטעם.

איש

אל תגנה ואל תגבה ואני לא מצפה.

רק קרא.

זהו הלך הרוח,כיוון נשיבתה יחסי לגובה המהירות.

אולי היגיע העת לחשוב מעט יותר לעומק.

אני שוב מדגיש ,אני מברך את אלו שבחשו בקדרת המהירות,משום שיש בבחישה זו הישג ענק,הפחתת המהירות.

פורסם

אני שוב מדגיש ,אני מברך את אלו שבחשו בקדרת המהירות,משום שיש בבחישה זו הישג ענק,הפחתת המהירות.

אני לפחות הבנתי.

כיום המצב

דרך מהירה 110 , דרך שאינה עירונית עם הפרדה 90 , דרך שאינה עירונית 80 , דרך עירונית 50,

רחוב משולב 30

כמובן שכל מה שנקוב הוא המקסימום וישנם כבישים עירוניים למשל בהם מותרת מהירות גבוהה יותר כמו למשל דרך נמיר , שבגינה מתוכננת הפחתת מהירות.

מה לדעתך צריכה להיות המהירות בכל אחד מסוגי הדרכים , ואם אפשר גם עם נימוקים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהמשך ישיר לשרשור הקודם שעסק בנושא:

באמת שלא אכפת לי אם השר העלה את המהירות בגלל בחירות, המלצות או סתם כי היה בא לו באותו הרגע.

בשורה התחתונה ההחלטה ראויה.

הגבלת המהירות בחוק נשארה סטטית בעוד רמת הרכבים עלתה.

צעד נבון והכרחי, קצת מאוחר אבל בהחלט לא מיותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שמישהו מהמנהלים יעשה כבר משהו עם הקליאו הזה, ברור שהוא סתם טרול. אף אדם שפוי לא היה טוען את הדברים שהוא טוען פה, למשל ש-90 קמ"ש זה יותר מידי וצריך להוריד גם אותם..

פורסם
שמישהו מהמנהלים יעשה כבר משהו עם הקליאו הזה, ברור שהוא סתם טרול. אף אדם שפוי לא היה טוען את הדברים שהוא טוען פה, למשל ש-90 קמ"ש זה יותר מידי וצריך להוריד גם אותם..

בהחלט כן,הסיכום של חבורת הפלא שלא השיגה דבר בהעלאת המהירות החליטה גם להוריד אותה בכבישים בעייתיים.

פורסם

רק אותי מפחידה המחשבה שלרכבי ליסינג ברמת תחזוקה מחפירה ושנוסעים כל יום 200 ק"מ הלוך חזור יהיה חוקי לסוע 130 קמ"ש? אנשים מסתכלים על אירופה ואומרים "גם אנחנו רוצים" אבל הם שוכחים באיזה רמה ירודה רוב המכוניות ואיזה צמיגים זבל הן נועלות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אולי אחרי שיעלו את המהירות וצמיגים יתפוצצו לאנשים כאלה, אולי אחרי זה הם יבינו שצריך לקנות צמיגים נורמליים ולא זבל, השאלה איזה מחיר נשלם על זה.

פורסם

עובדתית אנשים לא מבינים את זה.

חלק ניכר, אם לא רוב התאונות בכביש 6 הן בגלל צמיגים מתפוצצים.

חלקם כי הצמיגים ישנים/סיניים אבל חלקם סתם בגלל שהנהג לא דואג למלא אויר כמו שצריך.

מה שיותר מטריד זה שהקברניטים יודעים את זה ואין שום קול, למעט שלטי כסת"ח ברחבי כביש 6 שמזכירים לנהג שצמיג תקין מציל חיים.

זו נקודה, אולי מהבודדות, שיכולה להפיק תועלת מקמפיין פרסומי חזק אבל יש כאן יותר מידי אינטרסים מנוגדים מכדי שזה יקרה לדעתי.

פורסם
עובדתית אנשים לא מבינים את זה.

חלק ניכר, אם לא רוב התאונות בכביש 6 הן בגלל צמיגים מתפוצצים.

חלקם כי הצמיגים ישנים/סיניים אבל חלקם סתם בגלל שהנהג לא דואג למלא אויר כמו שצריך.

מה שיותר מטריד זה שהקברניטים יודעים את זה ואין שום קול, למעט שלטי כסת"ח ברחבי כביש 6 שמזכירים לנהג שצמיג תקין מציל חיים.

זו נקודה, אולי מהבודדות, שיכולה להפיק תועלת מקמפיין פרסומי חזק אבל יש כאן יותר מידי אינטרסים מנוגדים מכדי שזה יקרה לדעתי.

מחזק לחלוטין.

תקינו הצמיגים חשובה ביותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אולי אחרי שיעלו את המהירות וצמיגים יתפוצצו לאנשים כאלה, אולי אחרי זה הם יבינו שצריך לקנות צמיגים נורמליים ולא זבל, השאלה איזה מחיר נשלם על זה.

לא רק,צריך להבין שנוצר רף אוירה חדש,כעת אחרי 130 ב6 ,כביש הבקעה יראה איטי מידי,לא תמיד הנהג יכול להפנים שכעת הוא בכביש מסוכן,כהרגלו ב 6 וכגודל השעמום בבקעה על הכביש או בדרך לאילת או מצפה רמון,מתוך תרגולת ונסיעה ב 6 יעלו הנהגים עוד יותר את המהירות,יראה להם מיותר לחלוטין שלא ללחוץ ב 12 בדרך לעין גב,או בכביש מע"צ.

אני מקווה שאני טועה,שלא יקרה דבר,אבל לאור המצב כיום אני הייתי נמנע מצעד כזה שאינו תורם כהוא זה לבטחון בכביש.

גם הרווח המיידי לנהג הוא אפסי וחסר משמעות,להפך נקודות החיסרון גדולות יותר.

כעת עם קבלת ההחלטה המתבקשת כבר מזמן להוריד מהירויות כפי שדווח,נשאלת השאלה איך עוצרים יצרים טבעיים אצל חלק מהנוהגים ששבו מכבישים מהירים ופתאום עברו לכביש מופחת מהירות.

אני לא בטוח שישראל בשלה לכך.

פורסם
מי אמר לכם, שבאירופה כול הרכבים חדשים ומצוחצחים? אפילו לא בטוח, שבכול מקום חייבים טסט.

צא ולמד!

במסעותי הרבים ברחבי היבשת, הנני נותן בדר"כ לאחד מ"חברי שבטי" לספור את מס' המכוניות החבוטות בהן נתקל(כדרך אגב ולא כמטרה עיקרית, הרי לא לשם כך יצאנו את הארץ 8) ).בדר"כ התשובה מסתכת בפחות מסך אצבעות הידיים(טיול בן 7 ימים לפחות).

לאט לאט מדינות אירופה מאמצות את הטסט השנתי(חלקן פעם בשנתיים). מדינות שיש בהן: אירלנד, אנגליה, שוויץ, גרמניה, אוסטריה, הונגריה, בולגריה ועוד...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לפעמים נסיון התמודדות או רצון להסביר הוא מיותר וחסר סיכוי אל מול טיפוס זה או אחר.

עדיף לזרום ללא מענה.

פורסם
אני לפחות הבנתי.

כיום המצב

דרך מהירה 110 , דרך שאינה עירונית עם הפרדה 90 , דרך שאינה עירונית 80 , דרך עירונית 50,

רחוב משולב 30

כמובן שכל מה שנקוב הוא המקסימום וישנם כבישים עירוניים למשל בהם מותרת מהירות גבוהה יותר כמו למשל דרך נמיר , שבגינה מתוכננת הפחתת מהירות.

מה לדעתך צריכה להיות המהירות בכל אחד מסוגי הדרכים , ואם אפשר גם עם נימוקים

cielo97

יש סיכוי לקבל תשובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...