Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לצערי אני לא מצליח לאתר את המוכר של האייפון :oops:

אין לי מושג מה אני עושה עכשיו.

מה שכן אני מצליח להוריד המון דברים מישחקים וכל מיני אפליקציות מהאינסטולס.

מה עוד ניתן לעשות בעניין הזה אני לא בדיוק יודע.

אני גם לא רוצה שימחקו כל האפליקציות אים אני אפתח חשבון חדש.

imprza new age

פורסם
0.99 $ זה נחמד, אבל מה קורה כשזה מגיע ל 70 $ כשמדובר ב IGO ? גם אז תדבר ככה ?

אחד הדברים הנחמדים באנדרואיד, אין שום בעיה לשלם על אלה שאתה רוצה לתמוך בהם ולהוריד את השאר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

mystopp, אף פעם לא הסתרתי את העובדה שכל האפליקציות במכשיר שלי פרוצות. חוץ מ"חדשות 2" כמובן שהוא בחינם.

אני לא מתגאה בזה, אבל בזה אני מאמין. אני מתאר לעצמי שאתה מפתח או קשור איכשהו לתחום של הפיתוח, ואני מבין שזה פוגע בך, אז אין לי טעם להתווכח איתך בכלל.

psychuil גם באייפון אין שום בעיה לקנות חלק מהאפליקציות, וחלק להתקין פרוצות.

חגי, בוא נעשה סיוע מרחוק, אולי בעזרת התוכנה IFUNBOX נצליח להוציא את האפליקציות מהמכשיר למחשב, ואז לפתוח חשבון חדש ולתת לאייטונס למחוק הכל מהמכשיר.

Stay Dirty

פורסם
mystopp,

אני לא מתגאה בזה, אבל בזה אני מאמין. אני מתאר לעצמי שאתה מפתח או קשור איכשהו לתחום של הפיתוח, ואני מבין שזה פוגע בך, אז אין לי טעם להתווכח איתך בכלל.

במה בדיוק אתה מאמין? האם אתה גם מאמין שאם את ההמבורגר שאתה קונה במקדונלד'ס היה ניתן לגנוב באותה קלות כמו אפליקציות לאייפון, היית עושה אותו דבר? מה עם מכוניות? מה עם ביקור אצל רופא שיניים, גם אחריו היית בורח בלי לשלם?

גילוי נאות : הקשר היחיד שלי לפיתוח תוכנה הוא לימודים לפני כתשע שנים, היום אני בתחום הרפואה.

אחד הדברים הנחמדים באנדרואיד, אין שום בעיה לשלם על אלה שאתה רוצה לתמוך בהם ולהוריד את השאר.

אין שום בעיה להתקין תוכנות לגיטימיות על אייפון פרוץ.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מאמין שאם יש לך הזדמנות לבצע עבירה שאין עליה אכיפה, ואתה יודע בוודאות שאף אחד לא יתפוס אותך, אז תעשה את זה.

אם הייתי יכול לגנוב את האייפון עצמו בלי לחטוף על זה, הייתי עושה את זה.

אני יודע שזה לא נשמע טוב, ולא מוציא אותי בנאדם טוב, אבל זה המצב, אני מודה.

Stay Dirty

פורסם

אז אם תמצא אייפון ברחוב אתה לא תחפש את בעליו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לך INSTALLOUS זאת אומרת שאתה יכול בטרחה מינימלית להוריד אפליקציות - פתח חשבון אייטיונס משלך כדי שאת האפליקציות החינמיות / חוקיות שלך - תוכל להוריד ולעדכן כמו בנאדם.

וגם אם עולה משחק פעם בשנה דולר - לא קרה כלום (שלא לדבר אם חס וחלילה אתה רוצה לתמוך במפתחים שלה).

מי ישמע איזה פראייר אתה יוצא, בסוף עוד יצאו עוד תוכנות מאותו סוג כי בטעות תמכת במפתח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני מאמין שאם יש לך הזדמנות לבצע עבירה שאין עליה אכיפה, ואתה יודע בוודאות שאף אחד לא יתפוס אותך, אז תעשה את זה.

אני בא בגישה דומה, אבל קודם כל בודק במי זה פוגע, ואם זה באמת פוגע.

אז אם תמצא אייפון ברחוב אתה לא תחפש את בעליו?

זיבי, הוא היה מספיק אדיוט כדי לאבד אותו, מגיע לו. לעשות לו WIPE לצרוב IMEI חדש ולמכור בשביל אנדרואיד D:

חרא של צלם

פורסם

התרשים שהבאת אכן מוכיח שהרוב גנבים - כי רוב האפליקציות עולות דולר 2 ואנשים משתמשים בהן שעות על גבי שעות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

במקרה של אפליקציות, אני לפחות, קונה את אלה ששוות את הכסף לדעתי.

יש די והותר אפליקציות שאני משתמש בהן ומוצא סיבה לא לקנות.

מצד שני לאנשים שפיתחו את launcherpro ואת radiant יותר ממגיע.

(וגם את זה קשה לי להרשות לעצמי)

חרא של צלם

• תוכן חדש...