Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

קניתי אייפון 3gs 32g מכשיר באמת במצב חדש ואני מבסוט עד השמיים

אבל יש בעיה אחת אים אני רוצה להוריד איזשהי אפליקציה למכשיר לא ניתן לבצע כלום

כי האייפון דורש סיסמה ואין לי אותה מיכוון שלא ידעתי שצריך ומה גם שאני מנסה לאתר את בעל המכשיר הקודם

כדי לקבל את הסיסמה.

מה הפיתרון במיקרה שאני לא מצליח לאתר אותו?

האים ניתן לפתוח חשבון חדש על שמי?

האים יכול להיגרם נזק למכשיר אולי שהאפליקציות שקיימים במכשיר ימחקו?

תודה לכולם ושבת שלום.

imprza new age

פורסם

תתחדש!

אתה צריך ליצור חשבון באייטיונס (יותר נכון באפסטור)על שמך עם מספר כרטיס האשראי שלך ואז תהיה לך סיסמה משלך..

הסיסמה היא אישית, לכן הבעלים הקודמים של המכשיר לא ממש יעזור לך. אלא אם כן הוא מוכן שתשתמש בכטיס אשראי שלו לרכישת אפליקציות:wink:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תתעלם ממה שכתוב מעלי ותפעל כך באם מדובר על מכשיר פרוץ:

1. בשום פנים ואופן אל תעדכן גירסא במכשיר שלך.

2. צור קשר עם המוכר, שאל אותו אם החשבון שלו באייטיונז היה חשבון חינמי (שהוא לא הכניס בו כרטיס אשראי). במידה וכן בקש ממנו את הסיסמא והמשך בשימוש המכשיר.

3. במידה והמוכר לא נותן לך את הסיסמא נסה כמה פעמים להכניס סיסמא שגויה, נסה כיבוי והדלקה של המכשיר.

4. במידה ולא עובד עדיין, הורד דרך הסידיה את התוכנה installous אם אתה לא יודע בדיוק איך, חפש בגוגל איך או פנה אלי ואחפש עבורך הוראות.

5. הורד דרך installous את האפליקציות המלאות חינם.

תתחדש !

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שום בר דעת נורמאלי לא יתן לך חשבון אייטיונס שלו.

תרשום לעצמך את האפליקציות שיש כרגע שאתה רוצה.

אם האייפון פרוץ - תוריד אותן מפה: http://apptrackr.org/

לאחר מכן - תתקין אייטיונס על המחשב - תיצור משתמש חדש (אחד עם כרטיס אשראי שלך - שזו הסיבה העיקרית למה אף אחד לא יתן לך את החשבון שלו - המייל , הפרטים האישיים וכרטיס אשראי שלו כנראה מוזנים בזה) - תוריד אפליקציות שאתה רוצה (לפחות אחת חינמית חוקית , השאר תטעין פרוצות אם אתה עובד עם מכשיר שמאפשר את זה - אחרת אל תטרח - זה סתם יתן לך ERROR) ואז תסנכרן את המכשיר - זה יעביר את המכשיר עכשיו לחשבון אייטיונס שלך.

לתת לך את המשתמש כרגע - אל תטרח לבקש אפילו (במיוחד שמשום מה אני משאר שהוא שדרג מכשיר ל4 ועדיין משתמש במשתמש הזה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל לי זה נראה מובן מאליו שכשאתה מוכר לבנאדם אייפון פרוץ עם מלא אפליקציות עליו, אתה נותן לו את החשבון שלך ואתה פותח אחד חדש, מתוך מחווה של רצון טוב כדי שאייטונס לא יימחק לו את הכל.

בקשר לזה שהפרטים האישיים מוזנים בחשבון, אפשר לערוך אותם חופשי בכל שלב, ולמחוק את פרטי כרטיס האשראי (אם בכלל מישהו ממלא את הפרטים האלה :shock: )

Stay Dirty

פורסם

קשה לי להאמין שקיים בר דעת ישראלי שהכניס את כרטיס האשראי שלו לחשבון האייטיונס.

אם כן הוא נדיר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש רק בנאדם אחד כזה בישראל, והוא מרק מהפורום. הוא ממש מתעקש לא לפרוץ את המכשיר למרות שחפרתי לו על זה די הרבה.

אין שום סיבה לקנות אפליקציות בכסף, כשכל כך קל לפרוץ את המכשיר.

דרך אגב, מחר יוצאת פריצה חדשה למכשירי אייפון 4, אייפוד 4G וגם IPAD שכנראה תיקרא GREENPOISON.

בדיוק יום אחרי זה ייצא LIMERA1N של GEOHOT אותו הבחור שיצר את BLACKRA1N לגרסא 3.1.2 בזמנו.

הפריצה שלו תפרוץ את 3GS ומטה, ואולי גם את המכשירים החדשים יותר.

Stay Dirty

פורסם

הפלא ופלא, יש אנשים בעולם שכבר לא צריכים את אבאמא בשביל דמי כיס ויכולים לשלם 0.99$ (אאל"ט 3.6 ש"ח לפי השער היציג של אתמול, פחות מחבילת מסטיק) עבור Angry Birds או Doodle Jump.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
קשה לי להאמין שקיים בר דעת ישראלי שהכניס את כרטיס האשראי שלו לחשבון האייטיונס.

אם כן הוא נדיר.

תתפלא, אבל אני הכנסתי את פרטי כרטיס האשראי כאשר פתחתי חשבון באייטונס, בכול רכישה של אפליקציה יורד לי באופן אוטמטי סכום הקניה מכרטיס האשראי.

האפליקציה שהרכשתי לאחרונה ועובדת מעולה היא OPlayer.

http://itunes.apple.com/us/app/oplayer/id344784375?mt=8

איזה כייף לי :)

פורסם
0.99 $ זה נחמד, אבל מה קורה כשזה מגיע ל 70 $ כשמדובר ב IGO ? גם אז תדבר ככה ?

יקירי, אני לא לוקה באמנזיה וזוכר מצויין פוסטים שלך בהם אמרת שהטלפון שלך מלא במשחקים ש"השאלת" מפורומים ברחבי הרשת, אז אל תבלבל לי את האשכים על התוכנות היקרות שממש לוחצות עליך לגנוב אותן.

אבל אתה יודע מה, אני עוד יכול איכשהו להבין גניבה של תוכנות שעולות כמה עשרות דולרים. גניבה של משחק AppStore ממוצע (ובוא נודה באמת, הרוב המוחלט של האפליקציות באייפון שלך הן כאלה) לעומת זאת היא פאתטית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...