Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני כאורח נימצא פה כבר תקופה ולאחרונה הוצאתי רישיון ואמרתי שכאן יהיה מקום נחמד להיתייעץ.

בניגוד לאחרים שפותחים דיונים קראתי כל נושא ונושא בפורום בדיון על הקוואליר, אז אני אומר מעכשיו אוטו אמריקאי, אוטו ששט, אוטו שאוכל דלק הכל יודע השאלות שלי הם יותר ספציפיות עקב זה שאני מכיר מוסכניק אחד אז עולה לי שאלות כל פעם.

מקווה שתוכלו לעזור :wink:

1. לפי מה שהבנתי מהבחור שלי שנתונים 96-97 לשברולט קוואליר יש בעיות במערכת ההזרקה או איזה מערכת אחרת אני לא בידיוק זוכר, בכל מקרה יש בעיה ממוקדות בשנתונים האלה ומשנת 98+ היא סודרה.

עכשיו האם הבעיה נמצאת גם ברכב הקופה בשנתונים 96-97 ?

2. מה ההבדל בין CS ל LS ?

3. איך אני אמור לדעת האם תיבת ההילוכים באוטו מסויים היא 3 או 4 הילוכים ? והאם התיבה של ה4 נמצאת בקופה או בדגמי הסדאן של הקוואליר משנת 98 ?

אני מאמין שעוד שאלות יתעוררו בהמשך כך שאני אשמח שאחרי שהם יענו לא לנעול את הנושא .

ושוב כל דיון בפורום על הרכב הנ"ל פשוט נהייה למעין מריבה בין אנשים על האם טוב או לא טוב, אני מבקש להימנע מזה כרגע :roll:

שתיהיה אחלה שבת חבר'ה .

פורסם

אצלי היה קווליר LS97

הLS הוא עם 4 הילוכים

לי לא ידוע לשום בעיות הזרקה או חשמל[האוטו אצלי היה 5 שנים ולא עשה לי בעיות ההיתי מטפל באוטו בזמן והוא היה נוסע

האוטו טוב ואמין

אני אישית החלפתי רק רדיטאור ומשאבת מים

דלק משולב הוא1 ל10

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היה לי במשך שנה רכב כזה עם מנוע 2400 דגם LS.

בגדול, ומה שאני אומר מנסיוני המר עם הרכב, לכל אחד - תתרחק מהרכב הזה!!

תקלות במערכת הצתה, הזרקה, חשמל, בולמים, ידית הדלקת אורות, סטרטר, מדחס של מזגן, רדיאטור, אלטנטור, תושבות מנוע, חיישן נקישות ועוד דברים שכבר שחכתי.

"לזכותו" יאמר שהמנוע והגיר לא עשו בעיות.

רכב לא בטיחותי בכלל! לא נוח, קופץ כאילו אתה נוסע על טרמפולינה, התנהגות זוועה, הרכב עם ההתנהגות הכי גרועה שנהגתי עליו, מרוב התסכול התיעצתי בעבר בפורום כיצד לשפר לו התנהגות ואחיזה, וכלום לא עזר לא צמיגים, לא בולמים לא קפיצים , השילדה פשוט דפוקה.

היה סיוט למכור אותו!

חפש לך איזה צרפתית או יפנית בתקציב שלך ותחסוך הרבה כאב ראש וכסף

• תוכן חדש...