Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי מכשיר בלקברי 9700 מחנות פרטית,אני תחת רשת סלקום ומנוי לחבילת אינטנט DATA חודשית (לא הBBM).

נכנסתי לאתר הזה כדי להוריד פייסבוק למכשיר

http://na.blackberry.com/eng/devices/features/social/facebook.jsp

ואילו הדרישות שהתוכנה דורשת

A data service plan from your wireless service provider

A BlackBerry smartphone with 64 MB of memory

1.3 MB of available device memory

BlackBerry® Device Software v4.5 or later (to find your software version, click Options on the smartphone Home screen, then click About)

Access to Browsing Service. If you don't have access to Browsing Service, download Facebook for BlackBerry smartphones v1.6

כאמור יש לי חבילת DATA,זכרון פנוי,גרסאת תוכנה מעל 4.5 והורדתי את התוכנה שיש בקישור .

לאחר שאני מחבר את הבלקברי למחשב אני מקבל את ההודעה הבאה:

http://img94.imageshack.us/img94/9610/42573645.png

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? (בשירות של סלקום לא עוזרים לי).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה אמור להיכנס ללינק דרך הBB ולא דרך המחשב..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? (בשירות של סלקום לא עוזרים לי).

אם היית רוכש את הטלפון דרך סלקוס היו עוזרים לך בתפעול המכשיר בלבד ובאפלקיציות מובנות של המכשיר.

כאשר רכשתי את האייפון דרכם נציג המכירות ישב איתי לא פחות מ-2 שעות בכדי להסביר לי את שלל הפונקציות וגם הגדרות מייל ועוד...לאחר יומים התקשרתי לתמיכה של סלקום ומה אני אגיד רק דברים טובים על נציג השירות שעזר לי במספר דברים והיה סבלני מאוד לאייפוניסט מתחיל.

איזה כייף לי :)

פורסם

ככל הידוע, ה 9700 כמו כל האחים שלו ממשפחת RIM המורחבת, הינו שווה ערך לנוקיה 3100 כאשר אין הוא מחובר לאחת מן החבילות BIS או BES. לא הבנתי מה הקשר ל BBM, שהרי ה BBM הינו יישום המאפשר לכל משתמשי בלקברי להתכתב אחד עם השני ע"ע מסנג'ר.

על מנת לבצע פעולה שמעבר לקבלת/הוצאת שיחות מהמכשיר יהיה עליך לרכוש חבילה מתאימה.

דר"א- לא ניתן אפילו לגלוש WI-FI ללא BES/BIS.

• תוכן חדש...