Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב רב!

זה לא חדש לי שלא פשוט להסיג שמן גיר ידני (איכותי) בארצנו.

הפעם זה גם חייב להיות GL-4 ולא GL-5.

הצמיגות היא 75W85 אך גם 75W90 או 85W90 תתאם לי.

יש את המוצר באתרים של "דלק", "סונול" ו- "פז", אך כמובן שהם לא עובדים מול פרטיים,

ולא נתנו לי שום מידע שעזר לי.

אשמח לקבל כל עזרה, לגבי חנויות בצפון. נהריה - כרמיאל - חיפה

פורסם

לא ברור לי למה זה חייב להיות GL-4. יש שמנים מעולים שמתאימים גם ל GL-5 וגם ל GL-4.

תבדוק בטבלה כאן האם הרכב שלך מופיע:

http://www.royalpurple.com/transmission-chart.html

אני מאמין שהmax-gear שלהם יעשה את העבודה. הוא מתאים גם לתיבות הילוכים שעל פי מפרט יצרן אסור להשתמש בשמן סינטטי או לדיפרנציאלים מוגבלי החלקה, למרות שהוא סינטטי. אני משתמש בו בדיפרנציאל מוגבל החלקה.

יש להם יבואן מצוין שקניתי מהם באינטרנט, נדמה לי שהם נמצאים בחיפה אז אתה יכול אפילו לגשת אליהם.

http://www.laoreng.co.il/?CategoryID=241

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

המחיר הוא 89 שקל/לליטר. אני צריך 5 כרגע. החלפה כל 30K - די מוגזם.

בנוסף הצמיגות הרצויה היא 75W85.

אולי מישהו מכיר חנות, שדרכה ניתן להזמין "כחול לבן"?

פורסם

אפשר להשיג 75W80 של פז במוסכי היבואן, פעם אחרונה שבדקתי לא היתה להם בעיה למכור לי.

גם 75W80 של ESSO ניתן לקנות במוסכי היבואן לובינסקי ואפילו בחנויות, נמכר בבקבוקים של 2 ליטר.

באיזה רכב מדובר ? אם זה צרפתייה רק 75W80.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

75W80 של פז יהיה מצוין! במוסכים של איזה יבואן אבל? ומה בערך העלות?

הרכב המדובר הוא סופר לנסר (כן ידנית) שמיום הראשון טופלה במורשה.

הבעיה שהם לא מחזיקים יותר GL-4 :oops:

פורסם

יש ללנסר גיר של משאית? מדובר על evolution מרובה דיפרנציאלים?

ב-BMW ידניות נפח שמן הגיר 1.2 ליטר.

לפי חיפוש זריז בגוגל (לא בטוח שנכון לדגם שלך) קיבולת הגיר 2.1 ליטר.

איפה אתה רוצה להכניס 5 ליטר?

ממליץ לך בכל זאת להשקיע בשמן סינטטי, אתה לא תכיר את הגיר שלך בחורף כשלוקח לשמן יותר זמן להגיע לטמפרטורת עבודה.

כמו כן, תבדוק שוב את הוראות ההחלפה, יכול להיות שמדובר ב-30,000 מייל או 50,000 ק"מ. בדרך כלל כדאי להחליף כל שנתיים לפני שמגיע הק"מ המדובר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

2.1 ליטר ליום הקניה ו- 2.1 לשנה הבאה. זאת לא הייתה שאלה רצינית, נכון?

אז נכון, זה יוצא 4.2 ולא 5.

החלפה כל 30K ק"מ או 24 חודשים.

• תוכן חדש...