Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש מצלמות מהירות בכביש 6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע נקלע לאוזניי סיפור על בחור שקיבל דו"ח על מהירות מופרזת בכביש 6.

ככל הידוע לי, הכביש הוא כביש פרטי ומעוד כמה סיבות לא ברורות, אין ניידות ואין מצלמות בכביש.

אני צודק? למה מתחילות לרוץ שמועות על קנסות?

בתודה

רותם.

פורסם

זה משתנה מתקופה ךתקופה, כל השבוע שעבר היה בכל נסיעה שלי לפחות 2 ניידות.

השבוע הזה עוד לא הייתה אחת.

אפשר לדעת על איזו מהירות החבר קיבל דו"ח? ואיך בדיוק נלכד?

פורסם

ניצפו ניידות בכביש 6, ויש סיפורים שעל המצלמות של מרכז הגבייה רוצים לשים גם מצלמות מהירות.

נוסף לכך- קטע הכביש ממחלף שורק ודרומה אינו פרטי אלא מומן על ידי המדינה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה בגדר שמועה מעורפלת. לא שמעתי איפה נסע בדיוק וכמה קיבל ופרטים כאלה.

קל לזרוק דברים כאלה באוויר "שמעתי שמישהו קיבל דוח".

אז יכול להיות שבין הכניסה לכביש 6 בבית קמה, עד למחלף שורק,

לפי החוק היבש, מותר לניידות לאכוף את החוק שם?

או שזה משתנה ותלוי בנסיבות אחרות?

פורסם

מה זה קשור לכביש פרטי? חוק הוא חוק בכול מקום. האים מותר לרכב על אופנוע בלי קסדה בחניה פרטית של בית משותף?

פורסם

אז יכול להיות שבין הכניסה לכביש 6 בבית קמה, עד למחלף שורק,

לפי החוק היבש, מותר לניידות לאכוף את החוק שם?

או שזה משתנה ותלוי בנסיבות אחרות?

לשוטרים שיושבים בתוך הניידות מותר לאכוף את החוק בכל החלקים של כביש 6, גם אם לך כלקוח פרטי עולה כסף לנהוג בהם.

זה לא משתנה ולא תלוי בנסיבות. מה שכן משתנה ותלוי בנסיבות זה הרצון של משטרת ישראל לעשות זאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בכביש 6 יש כל הזמן אכיפת מהירות באמצעות מצלמות ניידות על ידי משטרת התנועה בעיקר במחלף עם 431 צפונה, אבל גם במחלף קסם ובקטעים האחרים צפונה ודרומה לאורך כול הכביש, אפילו דבורה ראיתי שם.

מצלמות קבועות אין. יש מצלמות קבועות שנראות כמו מצלמות מהירות בצד של הגשרים "המצפצפים" אבל הן משמשות לצילום רכבים גבוהים במקום המצלמות העיליות ולא למהירות, הן גורמות לוולנטיין לצפצף.

פורסם

טוב חברים ,אני לא יודע מי אמר שמותר לנסוע 130 ,כי יש לי חבר שקיבל דוח בדואר. והוא נתפס על 126 בכביש שש לכיון צפון, לפני מחלף קסם...

פורסם

לחלק מהכותבים פה יש טעות בהגדרה

כביש 6 אינו כביש פרטי, הוא כביש ככל הכבישים וכל תקנות התעבורה חלות עליו

הכביש נבנה ע"י קבוצת יזמים פרטיים (העיקריים שבהם הם אפריקה ושיכון ובינוי) בשיטת ה BOT ולכן ההכנסות ממנו עוברות (לי נוסחאות שנקבעו מראש) לאותם יזמים

לעניין המהירות, מידי פעם נכנסות ניידות ואורבות חנוסעים מהירים עם לייזר ויש גם ניידות עם מצלמות אבל אין למשטרה מצלמות קבועות

מקובל לחשוב שהשוטרים לא תופסים נהגים על פחות מ 130 אבל איני מציע למישהו לסמוך על כך

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו אמר לי שהציבו מצלמות קבועות בכביש 6.

האומנם?

באיזו מהירות בכלל מוטר לנסוע בקטעים הרגילים שלו?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
טוב חברים ,אני לא יודע מי אמר שמותר לנסוע 130 ,כי יש לי חבר שקיבל דוח בדואר. והוא נתפס על 126 בכביש שש לכיון צפון, לפני מחלף קסם...

136 קמ"ש, פחות 10 קמ"ש הפחתה = 126 קמ"ש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מאיפה ההנפצה הזו של 10 קמ"ש הפחתה?!

ההפחתות הקיימות נכון להיום:

ממל"ז - 5 קמ"ש.

דבורה - 3 קמ"ש(בפועל מפחיתים 5 קמ"ש).

מצלמה - 0 קמ"ש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...