Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי מכשיר אייפון 3gs, עכשיו הבעיה שרובם נקנים בחו"ל, ללא קופסאות וללא קבלות, אז איך אני יודע שהאייפון הוא אמיתי ולא זיוף סיני? ואיך אני יודע ובודק מה הגירסא שמותקנת עליו? ואיך לדעת שהוא סים פרי ואני יכול להשתמש בו בסים ישראלי של חברת פלאפון?

מצאתי בחור בחיפה שדורש 2000 שקל על אייפון 3gs 16gb, הוא טוען שהוא קנה אותו באמריקה בatnt וזרק את הקופסא כדי לא לשלם מכס, קבלה אין לא, אך המכשיר מגיע עם ערכה מלאה (מטען אוזניות usb) ותוספת מגינים (מסך ומכשיר), המכשיר מעודכן לגירסא 4.0.1

עכשיו בחיפוש קצר ביד2, ב2000 שקל רוב האייפונים הם 3g ולא 3gs, יש סיבה לחשוד בבחור שדיברתי איתו בשל כך?

מה לגבי חוסר הקבלה, לקבל את זה או שזה גנוב ופשוט הוא קנה ערכה בנפרד?

מה היעילות של ה4.0.1 לעומת המקורית שיש במכשיר? והאם יש סיכון למכשיר ואמינותו כתוצאה ממנה?

ודרך אגב מה זה סידיה?

אשמח לעצות.

פורסם

2000 שקל ל-3GS היום, זה לא מחיר שצריך להחשיד. אלה המחירים פחות או יותר.

אם אני לא טועה, כבר הסברתי לך איך לזהות אייפון מזוייף באשכול הקודם שפתחת.

אני לא מאמין שהוא גנוב, בגלל שהמכשיר מ AT&T. אני לא חושב שהבנאדם נסע לאמריקה רק בשביל לגנוב למישהו אייפון.

גרסא 4.0.1 זה מצוין, זאת הגרסא הכי חדשה שאפשר לפרוץ כרגע.

ברגע שאתה פורץ את האייפון, כל מה שהפריצה עושה זה בעצם להתקין לך סידיה על המכשיר.

סידיה זה מין סוג של דפדפן אינטרנט שגם מתקין חבילות, שאתה מכניס לתוכו סורסים שזה סוג של אתר אינטרנט, ובכל סורס יש כמה קבצים(חבילות).

הקובץ המפורסם ביותר הוא APPSYNC, שנותן לך להתקין אפליקציות פרוצות במקום לשלם עליהם כסף.

יש מליון ואחת קבצים בסידיה, כל אחד עושה משהו שונה ומגניב.

cydia.jpg

Stay Dirty

• תוכן חדש...