Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 185.55.14 - איפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מסתבר שאין T1R במידה הנ"ל אצל היבואן (לדברי הפאנצ'רמאכר) ,אני כבר אובד עצות למצוא צמיג נורמאלי במידה שלי, המוכר הציע לי האנקוק ויכול להיות שיהיה גם פירלי, וגם כל מיני צמיגים סיניים (הוא טוען שהם דווקא טובים), אני מחפש אחיזה נטו ושחיקה סבירה (בגלל זה רציתי T1R), יש עצות איפה או מה לחפש ?:?: אני כבר פשוט נואש

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם

S.DRIVE של יוקוהמה מעולה עם אחיזה טובה יותר מה T!R רק שהם גם יותר יקרים, ובנוסף יש עוד צמיג טוב במידה הזו וזה ה גודייר אקסלנס, וזהו פה נגמר המבחר צמיגים הטובים במידה הזאת, ובגלל שזאת מידה קצת בעייתית אל תשכח לבדוק בעיניים(לא לבקש) שהצמיג יהיה טרי, עד שנה מרגע שייצרו אותו.

פורסם

אקסלנס אין בארץ והם יותר יקרים

אני גם אם D-RIVE כבר סט שני מרוצה עד השמיים

כך עוד חברים שלי אם אותה מידה

איזה רכב יש לך?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
אקסלנס אין בארץ והם יותר יקרים

אני גם אם D-RIVE כבר סט שני מרוצה עד השמיים

כך עוד חברים שלי אם אותה מידה

איזה רכב יש לך?

בסוף הלכתי על האנקוק K105 ראיתי הרבה תגובות טובות עליהם, ביינתים מרגישים די טוב למעט דופן רכה קצת אבל עדיין הרבה יותר טוב מהיוקוהאמה A539 הגמורים שנסעתי עליהם עד עכשיו (מ2005:oops: ).

ישלי פיאסטה 1.4S MK3 ,אגב אתה פגשת אותי בחנייה של יד אלייהו במפגש PSI האחרון, הייתי עם אופניים שחורות (BMX) ובאתי לשאול את החברה עם הקוויקסילברים כמה שאלות :D

אגב המחיר 350 לצמיג כולל מע"מ ועבודה

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם

יש לך צמיגים סמי סליקס עם זה מעניין אותי,

של דאנלופ, הבעיה שאני לא יודע אם יש עדיין להשיג כאלה, וגם יש בעיה של תאריך יצור, שלדעתי לא אמור להפריע לך .

קניתי כאלה לפני שנתיים והחזיקו לי קצת יותר משנה וחצי במכונית דריפטים .. ככה שלא אמורה להיות בעיה,

אבל לדעתי כאלה צמיגים זה קצת OVERKILL לרכב כזה, אבל זה כבר החלטה שלך,

אם זכור לי המחיר אז היה סביבות ה400.

A.R.T Performance

• תוכן חדש...