Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מזדה 5 2007 מנכה צה"ל כאשר מחיר הרכב עמד על 115 אש"ח - מחיר מחירון הרכב מעולה אולם מכיוון שהוא נכה צה"ל הוא קנה את הרכב בפטור ממיסים והוא צריך להמתין 3.5 שנים עד שניתן להעביר בעלות.

רכישת הרכב הייתה ב 15/2/07 כך שב 15/8/10 ניתן להוריד את העיקול של משרד הבטחון.שילמתי לו את כל מחיר הרכב והוא נתן לי את הרכב וקבענו שנעביר בעלות בעוד שבוע לערך.

מה הסיכונים שלי? אציין שבדקתי ברשם המשכונות והרכב נקי משעבודים.

תודה מראש

אריאל

פורסם

הסיכון שלו שתייצר דוחו"ת

הסיכון שלך - שחוץ מהשעבוד של משרד הבטחון יש עיקול שיצוץ כשהשעבוד ירד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם לא הייתי מסתכל בפרופיל שלך הייתי אומר כי מדובר בילד בן 17-20.

שבוע!!!

נותנים לבן אדם דמי קדימה 5000 ש"ח

מעמידים את הרכב

ובעוד שבוע מבצעים את כל הפרוצדורות כולל תשלום יתרת הכסף.

סיכונים: תאונה לא עלינו,לא רק נזק לרכוש אלא חס וחלילה נזק גוף יש בטוח אין בטוח יש בטוח חובה אין בטוח חובה, עיקולים , שעבוד/ מישכון הרכב על ידי הנכה הבדיקה שלך ברשם המשכונות נעשתה היום, לא תבדוק עוד הפעם בעוד שבוע?? ( נכה אין פירושו שהוא לא יכול להיות גם נוכל )

בקיצור חכם נימנע להיכנס לפינה שפיקח יודע לצאת ממנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם יש זכרון דברים וביטוח חובה בתוקף אין שום סיכון. תוקף של ביטוח חובה שלו יפוג ברגע שתעביר בעלות, כך שתדאג שיהיה לך אחד משלך בבוא היום וסע לשלום בלי להקשיב לכל מיני דמגוגים.

• תוכן חדש...