Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למערכת מאתר אוטוס (שלא יעבדו על אישה) :)

מהה
שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברים,

יש לי מגבר west coast (של אוריון) 4 ערוצים, 400W.

אני לפעמים מרגישה שעובדים עליי במחירים בגלל שאני אישה.

כך שאם תוכלו לייעץ לי בסופו של דבר כמה עולה הקתנה + חיוט, אשמח.

אני מתכננת לקנות בחנות אוטו's בצ'ק פוסט חיפה (הבנתי שהיא הכי אמינה).

מה אתם ממליצים לי להוסיף לרכב? מבחינת רמקולים? סאב? עדיף בתקציב הכי נמוך אבל לרמה סבירה של מוצרים.

אגב, מדובר ברכב מאזדה 323, שנת 2000, מנוע 1800.

אתר אוטוס:

http://www.autos-sound.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הרכיבים הקיימים שיש לך מעבר למגבר?

מה היית רוצה לשפר?

כווני אותנו לסגנון המוזיקה שאת שומעת כך נוכל לעזור לך להתכוונן יותר.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע יש לי רק מגבר (בעבר היה לי גולף עם הכל, סאב, קומפוננטים - אבל מכרתי הכל שנמכר הרכב ונשארתי עם המגבר).

לחבר את המגבר לרמקולים הפשוטים של הרכב נראה לי בזבוז - לא יהיה לזה שום שינוי.

אז חשבתי לקנות קונפוננטים.. מקדימה ומאחורה או רק מקדימה...

בעיקרון אני שומעת הכל, טראנסים, פופ, היפ הופ..

חשבתי להוסיף אגזוז לחץ.. זה חוקי נכון?

אני נורא אוהבת מכוניות עם תוספות.. שנראות יפה בעין.. כן כן.. קצת פוזה מה קרה... :oops:

חשבתי להוסיף לדים.. אבל נראה לי קצת יותר מדי ערסי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי קומפוננט מקדימה עדיף על קומפוננט מקדימה ורמקולים אחוריים, האחוריים "יגנבוו" מהאפקט של הקומפוננט, אני התקנתי קומפוננט מקדימה ו6X9 היו כבר מורכבים מאחורה ופשוט בחרתי לנתק אותם ולתת 100% לקידמיים והשמיעה הרבה יותר טובה, את הרי נוהגת מקדימה.

ואת המערכת שלי התקנתי גם באוטוס חנות חבל על הזמן, שרון הבעלים עושה עבודה מעולה והמתקין שלו מקצועי עבד לי על האוטו 5 שעות ולא כמו הרוב שרוצים לגמור עבודה מהר ועושים "חאפר".

ממליץ על אוטו'ס , ואם את מש רוצה אגזוז יש באוטוס אגזוזים של סברינג ודראגון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שעדיף לך קומפוננט + סאב במקום קומפוננט + 6*9 ולהשאיר את הרמקולים האחוריים המקוריים שיעבדו על הרדיו דיסק.

המגבר שלך לא כל כך חזק, אז תקני סאב נציל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...