Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5 או סטרים?

HIMI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה זמן שאני מחפש איזה רכב לקנות(7 מקומות)הגעתי סוף סוף להחלטה-הונדה סטרים.אבל אופס-אין רכב כזה למכירה(נורמלי אני מתכוון-לא עם 200000 ק"מ-אלא קצת או הרבה פחות)האם להתייאש וללכת על מאזדה 5 אותה יש יחסית בשפע.אני אוהב לנהוג במכונית ונראה לי שהסטרים הרבה יותר תתאים לי-האם יש הבדלים רצניים בין שתיהןבחינת ההנאה בנהיגה ומבחינת התנהגות הכביש.תודה מראש אנא עיזרו לי עם תגובות עינייניות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל-תאמין שיכולים לתקן

פורסם

הונדה סטרים נמכרו בכמויות קטנות מאד ובשנים האחרונות לשיווק נמצאות למעשה רק במחירון ולא במציאות

והסיכוי שלך למצוא אחת כזאת קטן מאד.

לעומתה המאזדה 5 על אף חסרונותיה היא מכונית טובה מאד ומצויה בשפע - ולא תהיה לך בעיה למצוא אחת כזאת בנקל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה 5 צפופה מאוד מאחור ושני הכיסאות האחוריים לא רלוונטיים בכלל למבוגרים אלא רק לילדים קטנים

כשהכיסאות האחוריים פתוחים אין מקום לאיכסון ציוד ואם רוצים לצאת לטיול עם ציוד חייבים להשתמש בגגון.

מעבר לזה הרכב מאחור לא נוח והוא מתרסק חופשי על בורות ובכביש גלי הרכב מתנהג כמו שיכור.

גם צריכת הדלק בעייתית משהו אך כנראה שאין מה לבקש ממנוע 2000 שצריך להזיז רכב כבד עם 4 הילוכים

בשורה התחתונה רכב ממוצע ביותר ואם צריכים 7 מקומות ומקום לאיכסון ה 5 לא מתאימה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...