Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין באחריות כן.

אתה חושב שאילו אלך למרכזי ואבקש מהם (מוכן לשלם, אפילו בכייף) לשנות לי רק את הפלסטיק המטופש הזה, זה יעבוד והם יסכימו?

כלומר, בכסף או לא לא משנה, זה יתכן כזה דבר? מקובל? אנשים עושים כאלה דברים?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, אז כמו שאמרתי אני אארגן תמונות, התמונות צולמו וצריכים רק להעלות אותן.

אין שום פרס ניחומים, אמרת אתה מפסיד את האוטו תעמוד אתה במילה שלך, הכל מתועד שחור על גבי אקספלורר, אז אין לך מה להתחמק.

לגבי האחריות: צריך לדעת לאיזה מוסך ללכת, אצלי כל האוטו היה שבור ומשופר ולא עשו בעיות אחריות אפילו לא צייצו ותאמינו לי ניצלתי אותה עד תום.

לגבי הפלסטיקים:

בג'ימני 2010 שתקנה אחרי שתמסור לי את ה2009 האפורה היפה שלך (לשעבר, אגב זה הצבע האהוב עלי), או שתזמין מהחברה דגם מפואר ואז תזמין 2 צבעים, או שפשוט תלך לפחח ותעשה צבע לפלסטיקים לפי קוד צבע, כי בבסיס הם מגיעים בשחור (יש עדויות על האוטו שלי, עוד מעט...)

אז מחר ב16:05 אני מסיים יום עבודה ופנוי לקחת את הרכש החדש שלי, דבר איתי :)

(האא ואם מישהו לא הבין, זה אור, מהמחשב של אוראל)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מוסיף את ההוכחות, אל תשכח אותי מחר, הרי צריכים לעמוד במילה ;)

פורום-1.jpg

פורום-2.jpg

פורום-3.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עדיין באחריות כן.

אתה חושב שאילו אלך למרכזי ואבקש מהם (מוכן לשלם, אפילו בכייף) לשנות לי רק את הפלסטיק המטופש הזה, זה יעבוד והם יסכימו?

כלומר, בכסף או לא לא משנה, זה יתכן כזה דבר? מקובל? אנשים עושים כאלה דברים?

תלך לפחח שיוריד אותם ויצבע אותם באיזה צבע שבא לך.

ולפי דעתי עונש טוב יהיה שתצטרך לצבוע אותם בורוד פוקסיה ככה תמיד תזכור שיש לך כאלה :twisted:

פורסם

היי

א. אני לא מוותר ככ בקלות, אני יכול להתחיל עם פשרות.

ב. סוזוקי מוכרים ג'ימני ב2 גרסאות:

פשוט כמו שיש לך ולי ולעוד הרבה

מפואר, שמציע בין שאר ההבדלים גם שילוב של 2 צבעים.

ג. אני עובד בת"א, אין לי כל קשר למכשילי תנועה ואו סוזוקי, מלבד היותי בעלים של ג'ימני 99 בהווה ו2008 בעבר, הארוחות צהריים שלי די יקרות

ד. מה דעתך אתה על ג' ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור תצבע את הפלסטיקה בלבן כמו במקור,

הצבע הכסוף בשילוב עם הלבן נראה מוזר ופחות טוב.

וגם אני חושב שג'ימני עם צבע אחיד נראה יותר טוב מהגרסאות שבהם הפלסטיקה בצבע כסף.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...