Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסלולרי קצת אחר [N97mini\Satio\X6]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב כך שהמכשיר הישן שלי [E65] מראה סימני גסיסה מתקדמים כבר תקופה מה, הוחלט לקיים ישיבת חירום בנושא.

לאחר הרבה טיעונים ומחשבות (ביני לבין עצמי) הגענו למסכנה ברוב קולות לשדרג את המכשיר.

אחרי אי שיתוף פעולה מוחלט מצד אורנג' (הם טוענים "אתה בקושי מדבר"), והצעות מצחיקות שלהם לגבי שידרוג מכשיר, החלטתי ללכת לכיון קצת אחר.

גלשתי באתרים, קראתי חוות דעת, ראיתי סירטונים, גרבצתי נואשות, וביצעתי סינון ראשוני: Nokia 97mini, SE Satio, Nokia X6

פה אני זקוק קצת לעזרתכם, למי יש\היה נסיון עם המכשיר הללו?

הדרישות מהמכשיר לא גדולות - חשוב שתהיה מצלמה טובה, WIFI חזק וסוללה מספקת.

כמובן שמבחינת המצלמה הסוני-אריקסון לוקח בגדול, אך הוא גם היקר מבין שלושה.

אשמח לתשובתכם :idea:

פורסם

אתה מתכוון ל- VIVAZ.

קראתי עליו קצת ביקורות מחו"ל, ושם לא התלהבו ממנו כל כך. אני אישית פוסל אותו רק בגלל שאין פלאש למצלמת ה-8 מגהפיקסל שלו.

כנראה (לאחר קריאה מרובה של טסטים מחו'ל) אני אילך על X6 של נוקיה, הלא הוא המחליף של 5800 הידוע. לדעתי תמורה הכי טובה לכסף, למוצר שעונה הכי טוב לדרישות שלי.

אשמח אם משהו ייתן חוות דעת למכשיר מהתנסות יום יומית.:idea:

פורסם

מהמכשירים שנתת פה אני מכיר אישית רק את הN97, זה לא משנה אם הוא מיני או לא, המכשיר זבל בכל רמ"ח אבריו מבחינת אמינות!

במשך יותר מחצי שנה המכשיר לא היה תקין למרות 28 (!) ניסיונות תיקון של אורנג' ו4 ניסיונות של יורוקום.

גם שליחה של המכשיר למעבדה המרכזית של נוקיה בחו"ל לא פתרה את הבעיות.

כמו כן החליפו לי למכשיר מחודש 7 פעמים ולמכשיר מערכה חדשה שלוש ועדיין לא עזר ככה שאני בטוח שזה לא רק המכשיר שלי.

המכשיר ניתקע, עושה בעיות בתוכנת הGPS של אורנג', לא מגיב, הרבה מאוד פעמים המסך הופך ללבן עם כיתוב נוקיה בכחול, בזמן זה הוא לא זמין, לא מגיב לכלום כולל לכיבוי ורק הוצאת הבטריה פותרת את הבעיה.

הבעיה הנ"ל הופיעה לי בין פעמיים לעשרות פעמים ביום!

כל עוד המכשיר אמין הוא מצויין אבל חוסר האמינות האסטרונומי שלו פשוט בושה וחרפה.

פורסם

בתור חסיד של נוקיה אני מאוד מאוכזב, כרגע אני עם אייפון ומחכה בקוצר רוח להשקת הN8 ובמידה והוא יראה שיפור באיכות לעומת הN97 אני הראשון שייקנה.

בשורה התחתונה: שלא תעיז לקנות את הN97.

פורסם

נוקיה זה כבר ממש לא כל השוני:wink: ממליץ לך לצרף לרשימה שני מכשירים מעולים!

1)מוטורולה מיילסטון

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=331#uploaded_files/users_profile/re670.2090913481.motorola_milestone_droid_2.jpg

2) HTC desire

http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=357#uploaded_files/users_profile/re717.761858089.htc_desire_official_2.jpg

פורסם

חבר'ה, התקציב הוא מוגבל.

תראו שאני מדבר על מכשירים שעולים לכל היותר 2000 ש"ח, חלק מהדגמים שהבאתם לי עולים כמעט אלפייה יותר.

כרגע אני דיי סגור על X6, ורק המצלמה האדירה של satio קורצת לי יותר.

מהמבחנים שקראתי הבנתי שX6 דיי סגור על עצמו, שזה סך הכל שדרוג חיובי של 5800, עם תוספות מעניינות כגון:

16G זיכרון, מסך עשוי זכוכית, מצלמה 5 מפ ועוד

לעומת סאטיו שיש לו הרבה מחלות ילדות בעיקר בתחום התוכנה, מסף פלסטיקי, ועצם העובדה שזה קודם כל מצלמה ואחרי זה טלפון.

• תוכן חדש...