Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות רעידות של מד המהירות ברכב.

החלטתי לתקן בעקבות התרד' הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=135831&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95+19

לאחר שפתחתי את לוח השעונים, ניתקתי את כבל המהירות והחזרתי בחזרה, הכבל השתחרר ואפשר למשוך אותו, אני מניח שהתנתק מן הקצה השני שהוא בחיבור בגיר.

אם עד כאן אני לא טועה, אז הבעיה היא: שאני לא מצליח לנתק את החיבור בגיר, מצורף תמונה של החיבור בגיר.

כמובן, שאני לוחץ על התופסן ולא יוצא, אפילו קצת בכוח.

איך אני משחרר את הכבל שמחובר לגיר? בהנחה שעד עכשיו אני לא טועה בהנחה שלי, והכבל אמור להיות משוחרר.

תודה,

יותם

speedometer1.JPG

זה נכון

פורסם

הכבל השתחרר, אך הוא תקוע בחיבור בגיר, משמע שהכבל קרוע , אתה צריך להחליף לאחד אחר,

בנוגע לצד שתקוע בגיר , תנסה עם ג'בקה ללחוץ בעדינות ולמשוך, תנסה קצת לסובב ימינה ושמאלה תנסה גם לרסס קצת WD40 או משהו דומה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לפנות למכון גירים , להם יש ניסיון בחילץ הכבל הפנימי ,זהו דבר שכיח עקב חדירת מים מבחוץ והיווצרות חלודה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני מעוניין לבצע זאת בעצמי, אשמח לקבל המלצות איך לפתוח ולא לשלוח אותי למכון גירים.

תודה

זה נכון

פורסם

תנסה בצורה נוספת, את הצד שאתה יכול לשחרר תרים בצורה אנכית, וטפטף שמן לבפנים כדי שהשמן ירד לאורך הכבל בפנים, ויגיע עד למטה, תעשה את זה עם הצינורית של הWD40, או לא הולך תנסה לטפטף לבפנים שמן יותר צמיגי,

אם לא תצליח, אז רק מוסך

פרטים בה"פ .

פורסם

עדיין ללא הצלחה.

השאלה שלי היא, למה שמוסך יצליח ואני לא, מלבד ניסיון, אין לו יותר כוח ולא חומר קסמים, autodata יש לי.

או שאני טועה...

זה נכון

פורסם
עדיין ללא הצלחה.

השאלה שלי היא, למה שמוסך יצליח ואני לא, מלבד ניסיון, אין לו יותר כוח ולא חומר קסמים, autodata יש לי.

או שאני טועה...

וזו מילת הקסם

פרטים בה"פ .

פורסם

ובגלל זה אני יוציא פפילינוס מהכיס:)

בגלל חוסר הניסיון שלי פניתי לפורום בתקווה שמישהו עם ניסיון יאיר את עיניי!

זה נכון

• תוכן חדש...