Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה כמובן צודק.

אם החברה גבתה תשלום עבור תיקון כזה הרי שמדובר במעשה שלא ייעשה, אתה מוכן להפנות אותי למקור המידע שמבסס את הטענה הזו?

זה מה שמטריד אותך ?

לא מטריד אותך שהחברה אשר מייצרת את הרכב שלך הסתירה בעייה מהותית ברכב במשך שנתיים ?

אתה בטוח שאצלך ברכב אין בעיה מכל סוג שהוא ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מחפש תשובה עניינית או סתם להתנגח?

הלקסוס משרתת אותי ללא דופי במשך קרוב לארבע שנים, רכב כזה נוסף של חבר שעלה על הכביש באותו היום גם הוא נוסע ללא כל תקלה (אלא אם תחשיב כ"תקלה" החלפה של סוללת המפתח).

היה ותתגלה תקלה ברכב (מה שבהחלט סביר בהתחשב במורכבות ובאבזור של המכונית), יטריד אותי מאוד לגלות שבמקרה כזה היבואן לא עומד מאחרי המכונית והוא נוהג בי בחוסר הגינות (אם כי ההגינות מחייבת לציין שהרכב כבר יצא מאחריות).

במקרה כזה הרכב הבא שלי לא יהיה לקסוס, נקודה.

היה ואופן הטיפול יהיה הוגן והגון אז זה יחזק את הנכונות שלי לרכוש רכב נוסף מהתוצרת הזו, שכן זה יוכיח לי שיש לרכב אבא.

אם תעיין בכל התגובות שלי לעניין צ'מפיון וסקודה תגלה ש:

- מבין שתי מכוניות שרכשנו ביחד מצ'מפיון, אחת הייתה לימון (פולו) והשנייה נסעה 9.5 שנים ללא דופי (A4). האמינות של האודי היתה מוחלטת וחוסר הנכונות שלי לעשות רכישה חוזרת מקורו ב"שירות" של המוסך המרכזי בי-ם (שמבחינתי הוא צ'מפיון, יתכן שבמרכזיים אחרים המצב שונה - אינני יודע) ולא בשל איכות נמוכה של כלי הרכב.

- לגבי התנהלות צ'מפיון בפרשת מנועי הסקודה, טענתי ואני טוען גם עכשיו שהתנהלות היבואן עד כה היא סבירה וגם זה שקיימת תקלה זה סביר.

משמע: חווית השירות שאחרי הקניה היא שמהווה אצלי משקל מכריע על הנכונות לרכוש מכונית נוספת מאותו היבואן, שכן באותו הסגמנט המכוניות דומות בהרבה ממה שחלק מחברי הפורום היו מוכנים להודות.

פורסם

תשובה ענינית לדעתך על יצרן אשר מסתיר בעיות מהות ברכבים שלו לא שמעתי.

אתה עונה סלקטיבית על מה שנוח לך, ולא על העובדות אשר מראות באופן ברור על הסתרה מכוונת של בעיות אשר היצרן היה מודע אליהם זה מכבר, בעיות שעלו בחיי אדם.

אני יכול להגיד הרבה דברים על צמפיון מוטורס מנסיון עבר רע מאוד איתם, אבל אני חייב להוריד את הכובע על עצירת מכירה של סקודה 1.4 ליטר עד מציאת פיתרון לבעית הדימום.

טויוטה שילחה לכביש במשך שנתיים רכבים פגומים בידיעה ברורה שיש בעיה אשר יכולה לגרום להרוגים במקרה של דימום מנוע, אבל זה כנראה לא מטריד את הקונצרן שחשב שבו לא ניתן לפגוע.

מעניין שכל חסידי טויוטה נמנעים מלהגיב בשירשור הזה , מעניין למה ????

פורסם

לא ציפיתי שדיון איתך יתנהל אחרת.

בפני יצרן שמזהה תקלה כלשהי ברכב ישנן מספר אפשרויות סבירות:

- לתקן מכוניות רק אחרי תלונת הלקוח.

- לתקן את הרכב באופן יזום במסגרת השירות השנתי.

- להודיע על ריקול יזום ולזמן את כל כלי הרכב לתיקון.

אופן הפעולה שיבחר יהיה בהתאם למספר המופעים של התקלה, פוטנציאל הנזק שלה וכיוצ"ב.

כרגע ההתהלות של לקסוס נראת לי סבירה, לא אתפלא אם בעלי ה- LS בכלל לא הבחינו בבעיה במנוע הרכב והם מזומנים לריקול שאינם מבינים את פשרו (להבדיל כמובן ממך שמייד זיהית שמדובר בתקלה מסכנת חיים - על סמך מה בדיוק קבעת את זה? היכן זה כתוב?).

פורסם

פתאום התמימות חוגגת.

בעיית הדוושה היתה ידועה לטויוטה מתחילתשנת ה 2000 , זה התגלה במסמכים שטויוטה עצמה הגישה לרשיות הפדרליות בארה"ב , 89 הרוגים ...

טויוטה לא טיפלה למרות תלונות לקוח, לא דיווחה , לא ביצעה טיפול יזום, ולא קראה לריקול יזום.

דימום מנוע בעת נסיעה , לא נראה לך מסכן חיים ?

טיפשות או תמימות , תבחר בעצמך .

פורסם

הבנתי אותך, דיון על בעיית שסתומי המנוע בלקסוס, הפך לדיון על דוושת הדלק הנתקעת של טויוטה (שהתנהלותה בעניין זה אכן הייתה בעייתית).

יום טוב לך.

פורסם
הבנתי אותך, דיון על בעיית שסתומי המנוע בלקסוס, הפך לדיון על דוושת הדלק הנתקעת של טויוטה (שהתנהלותה בעניין זה אכן הייתה בעייתית).

יום טוב לך.

הבנתי אותך, תמימות עד הסוף.

ובאמת, מה הקשר בין טויוטה ללקסוס ?

מה הקשר בין העובדה שטויוטה מסתירה בעיות קשות ואקוטיות במשך שנים , לבין אותה שיטת פעולה בלקסוס ??

הדיון הוא על מנטליות של חברה אשר בוחרת פעם אחר פעם להסתיר בעיות מהות ברכבים שלה, אם לא הבנת את זה עד כה מצבך חמור.

פורסם

מעניין שכל חסידי טויוטה נמנעים מלהגיב בשירשור הזה , מעניין למה ????

כי הם למדו לא להתווכח עם הסיטרונאי הממוצע, הוא יוריד אותם לרמה שלו וינצח אותם.

טויוטה עשתה טעות, הודתה בזה, ועכשיו זו החלטה של הלקוחות אם לסלוח לה או לא.

מה שבטוח זה שהחברה הזאת לא תיפול כמו שאתם חושבים/רוצים.

אז תנוחו, חבל על העצבים שלכם. זה ''כולה'' רכב.

יום טוב.

פורסם
כי הם למדו לא להתווכח עם הסיטרונאי הממוצע, הוא יוריד אותם לרמה שלו וינצח אותם.

טויוטה עשתה טעות, הודתה בזה, ועכשיו זו החלטה של הלקוחות אם לסלוח לה או לא.

מה שבטוח זה שהחברה הזאת לא תיפול כמו שאתם חושבים/רוצים.

אז תנוחו, חבל על העצבים שלכם. זה ''כולה'' רכב.

יום טוב.

כן , תמשיך לרדת לגופו של אדם ולא לגופו של עניין.

לגבי סיטרואן, אני מציע לך לקרוא על ההסטוריה של החברה , טויוטה לא מגרדת מלמטה את מה שסיטרואן הביאה לעולם הרכב , אבל אתה מייצג את הבורות הממוצעת של הישראלי הממוצע שחושב תמיד שהוא יודע הכל. (ולא משנה שמעולם רוב רובם של הישראלים מעולם לא החזיקו סיטרואן)

טויוטה הסתירה מידע קריטי על פגמים מהותים ברכבים שלה , אנשים נהרגו , ושוויון הנפש שלך אינו מופרע. (מענין אם לחברה היו קוראים פזו התגובה הייתה זהה)

אתה ועוד מקהלה של אנשים מלגלגים על האמינות הצרפתית בכל מקום אפשרי , אבל לא מסוגלים להתמודד עם הסתרת מידע מהיצרן שאתם סוגדים לו בוקר וערב.

אין לי שום בעיה שטויוטה תמשיך להתקיים כחברה , אני רק תוהה מה חושב רוכש טויוטה אשר מבין שהחברה בה הוא האמין מסתירה ממנו מידע מהותי על בעיות שיכולות להרוג אותו. (ולא בפעם הראשונה)

פורסם
אתה כמובן צודק.

אם החברה גבתה תשלום עבור תיקון כזה הרי שמדובר במעשה שלא ייעשה, אתה מוכן להפנות אותי למקור המידע שמבסס את הטענה הזו?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=317327

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

קראתי את הכתבה,

באמת מה שאומרים זה שהתגלתה הבעיה, בשלב הראשון ניסו לפתור אותה ע"י החלפת הקפיצים כבר בקו הייצור ובשלב השני החליטו לבצע ריקול או להחליף במסגרת טיפולים שגרתיים (בכפוף למדינה).

באמת הפקרות של טויוטה אם אכן ידעו על תקלה והמשיכו למכור כך רכבים.

עם זאת, גם סקודה ממשיכה בייצור כרגיל.

במקרה של סיטרואן, CX צודק,

החברה הביאה לעולם הרכב חידושים חסרי תקדים בתחום התקלות והכשלים והמגוון שלהם ואף בתחום הפשלות בבקרת האיכות, כאשר רובן נובעות מהרצון לחדש בכוח ולהכניס טכנולוגיות לא בשלות לרכבים שלהם או מהרצון להיות שונים מכולם גם אם זה מתבטא במוצר בעייתי.

כשיש תכנון גרוע של המוצר בכללותו אין טעם להוציא ריקול כי אין משהו ספציפי שצריך להחליף.

חברות שמרניות כמו טויוטה ושאר היפניות מחכות שחברות כמו סיטרואן ואחרות תשלמנה את שכר הלימוד על הכנסת הטכנולוגיה החדשה ורק כשהטכנולוגיה בשלה ומבושלת , מכניסות אותה לרכבים, לפעמים בעיכוב של עשור.

בשביל חלק מהאנשים זה טוב, בשביל חלק זה רע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כרגיל אצלך, אין לך שמץ של מושג על מה אתה מגיב , אבל זה מעולם לא מנע מבעדך להמשיך .

דרך אגב סקודה = VW.

טויוטה אחרי עשור מכניסה את הטכנולוגיה ליצור, ועשור שלם מכסה על בעיות אשר על פי הרשויות בארה"ב גרמו למוות של יותר מ 89 איש.

פורסם
לא ציפיתי שדיון איתך יתנהל אחרת.

בפני יצרן שמזהה תקלה כלשהי ברכב ישנן מספר אפשרויות סבירות:

- לתקן מכוניות רק אחרי תלונת הלקוח.

- לתקן את הרכב באופן יזום במסגרת השירות השנתי.

- להודיע על ריקול יזום ולזמן את כל כלי הרכב לתיקון.

אופן הפעולה שיבחר יהיה בהתאם למספר המופעים של התקלה, פוטנציאל הנזק שלה וכיוצ"ב.

כרגע ההתהלות של לקסוס נראת לי סבירה, לא אתפלא אם בעלי ה- LS בכלל לא הבחינו בבעיה במנוע הרכב והם מזומנים לריקול שאינם מבינים את פשרו (להבדיל כמובן ממך שמייד זיהית שמדובר בתקלה מסכנת חיים - על סמך מה בדיוק קבעת את זה? היכן זה כתוב?).

בפני היצרן עומדת עוד אפשרות שהיא החשובה מכולן ומדובר על ליידע את הלקוחות בבעייה ועל ההחלטה לגבי אופן הטיפול.

אם טויוטה היו יוצאים בהודעה שיש בעייה אבל היא לא מסכנת חיים ובפני הבעלים עומדות האפשרויות לסור למרכז שירות בזמנם הפנוי או בזמן הטיפול הקרוב וכל מי ששילם על תיקון תקלה כזו כספו יוחזר לו אז הם היו יוצאים גדולים.

לי כיצרן היתה פעם תקלת ייצור במשלוח גדול שיצא לחו"ל כחלק ממתקן התפלה. ברגע שהרימו אליי טלפון להודיע לי על כשל של שסתום אחד מייד אמרתי שאני מכין סידרה חדשה של אותה המידה ושיבדקו את שאר המידות כדי לבדוק אם מדובר במשהו מערכתי או נקודתי במידה אחת (הכשל היה באדהזיה של האלסטומר וחששתי מפריימר פגום או תערובת גומי לא תקינה). בסופו של דבר הוחלפו 3 שסתומים מתוך 98 שנשלחו אבל אני כיצרן הרווחתי שם נקודות זכות ששום מוצר שיהיה הטוב בעולם לא יכול להביא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כרגיל אצלך, אין לך שמץ של מושג על מה אתה מגיב , אבל זה מעולם לא מנע מבעדך להמשיך .

דרך אגב סקודה = VW.

.

הוצאת לי את המלים מהפה,

[סקודה = VW ? לא ידעתי :)]

אם לא הייתי יודע על מה אתה נוהג, הייתי חושב שאתה לקוח טויוטה מאוכזב שמקדיש את חייו לנקמה ביצרן.

לדעתי מה שמניע אותך זה להראות לכולם שלא רק בסיטרואן וברנו יש צרות בצרורות. רק ששם אף אחד לא לוקח אחריות.

טויוטה ספגה נזק תדמיתי עצום ובטוח זה יתבטא בטבלת המכירות בעולם, אבל לדעתי המוצרים הבאים יהיו מוקפדים פי כמה וכמה (דגמים חדשים שעוד לא נמצאים בשוק)

ברמות חסרות תקדים כי אם גם בדורות הבאים של הרכבים יתגלו תקלות, כנראה לא תהיה להם זכות קיום. לפחות לא כיצרן מספר1 בעולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הוצאת לי את המלים מהפה,

[סקודה = VW ? לא ידעתי :)]

אם לא הייתי יודע על מה אתה נוהג, הייתי חושב שאתה לקוח טויוטה מאוכזב שמקדיש את חייו לנקמה ביצרן.

לדעתי מה שמניע אותך זה להראות לכולם שלא רק בסיטרואן וברנו יש צרות בצרורות. רק ששם אף אחד לא לוקח אחריות.

צרות בצרורות יש רק בדמיון שלך , ובדעות הקדומות שלך , המציאות כרגיל שונה.

ולגבי טויוטה, אם לא הבנת עד עכשיו , היצרן אינו מעניין אותי, כפל המוסר והצביעות (שגם אתה מפגין פה) זועקים לשמים.

מעניין מה הייתה התגובה שלך אם במקום טויוטה היה מדובר על יונדאי (חרא קוראני) , פזו (זבל צרפתי) , VW (סליחה, אצל המושלמים אין תקלות) ....

• תוכן חדש...