Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבד שיש כימעט בכל רכב בבגאז, ורוב אנשים הישתמשו בו לתיבה של הסאב.

איך קוראים לו? והמלצה למקום שאפשר לקנות אותו.(את ההדבקה אני יעשה לבד)

תודה מראש מקס.

פורסם

לבד (leved)

ניתן למצוא אותו אצל כל רפד רכב ובחנויות במדרחוב נחלת בנימין בת"א.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צודק איתמר

הבד הוא לבד פשוט

במידה ותל אביב רחוקה לך תוכל למצוא אותו אצל כל מתקין שמכבד את עצמו

לא הייתי ממליץ לך לחפש אצל רפדים הם לא עובדים הרבה עם לבד, מה שכן תוכל למצוא אותו בחנויות שמוכרות ציוד יצירה לבתי ספר ומוסדות חינוך.

הלבד הוא מאוד נח לעבודה כי הוא מתיח ולכן אפשר להגיע לתוצאות מעולות לאחר הדבקה או שימוש בסיכות.

דרור

פורסם

אני מתנצל שאני לא יכול לכוון אותך ספציפית למיקום מדוייק

אבל אני בטוח שחיפוש זריז בגוגל תחת משהו בסגנון "ציוד יצירה לבתי ספר ואו גנים) יוביל אותך להמון חנויות שמוכרות את הלבד בכל מגוון הצבעים.

במידה ועדיין תתקשה צור איתי קשר ביום ראשון אני מבטיח לסגור לך את הפינה של הלבד

שבוע טוב

דרור

פורסם

אני תוהה לעצמי אם פותח השרשור שואל לגבי הבד שמרפדים בו את התיבה או לגבי חומר המילוי שמכניסים לתוך התיבה בשביל ליצור נפח מדומה -

ריפוד התיבה יכול להתבצע בעזרת לבד תעשייתי פשוט או לבד תעשייתי דק

ואפשר כמובן גם לצפות את התיבה בכל בד אחר שיעלה על רוחנו - סקאי, עור, ויניל, אלקנטרה :-P, דמוי אלקטנרה :?, זמ"ש וכו' וכו'

מילוי התיבה יכול להבצע בעזרת חומר מילוי אקרילי או צמר סלעים טוב ופשוט ששמים במאיידים של מטבחים.

ואיך מרוקאים קוראים לאפרסק? - תפוח עם זמ"ש :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי בוקר טוב

אני יצאתי מתוך הנחה שהוא מדבר על ציפוי חיצוני כי הוא בפירוש רשם שהוא מחפש את הבד להדבקה

לגבי החומר האקרילי בתוך התיבה : לפני כ-5-10 שנים אחורה היה מאוד "איני" לזרוק בתוך התיבה את החומר הזה

בתקופה ההיא היה לי מחסנים ומשרדים בתוך בניין תעשייתי באזור ראשל"צ ובקומות הראשונות היו נגריות ורפדיות וכשהייתי נתפס ללא בד אקרילי (בדרך כלל בשעות הערב המאוחרות) הייתי מוציא המון חומר מהצפרדעים של הנגריות

לכן אם באמת מדובר על האקרילי אז אין שום בעיה למצוא אותו בצפרדעים של הרפדיות\נגריות

דרור

פורסם

השאלה היא אם פותח הת'רד יודע מתי צריך להשתמש בחומר הזה ואיך להרחיק אותו מהמגנט של הסאב שעלול להציט אותו אפרופו.... (זה יותר נכון לגבי תיבת פורטד שיש לה זרימה של אוויר (חמצן) ).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...