Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיירה כזאת במצב מצויין עם מנוע 1.6 וגיר רגיל, שהייתה עם הטסט עד לא מזמן, והציאו לי ליקנות בסביבות 3 אלפף לא מזמן, שקלתי- אבל אין לי כח להתעסק בזה עכשיו, מה עוד שלו זה לפחות היה מנוע 3 ליטר- עוד הייתי שוקל... אם מישהו מעוניין אוכל לקשר לבעלים, אם לא מכר את זה לגריטה כמובן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 681
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש סיירה כזאת במצב מצויין עם מנוע 1.6 וגיר רגיל, שהייתה עם הטסט עד לא מזמן, והציאו לי ליקנות בסביבות 3 אלפף לא מזמן, שקלתי- אבל אין לי כח להתעסק בזה עכשיו, מה עוד שלו זה לפחות היה מנוע 3 ליטר- עוד הייתי שוקל... אם מישהו מעוניין אוכל לקשר לבעלים, אם לא מכר את זה לגריטה כמובן!

אבהיר- הסיירה עם גיר 4 הילוכים ולא 5, ככל הזכור לי! (נגמר לי מקום להודעות הפרטיות, אני צריך לנקות תיבה):oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וולוו 140, צבע לבן, עם שלט "למכירה" חנתה היום ברח' לוינסקי 94 ת"א.

חלפתי ליד הרכב בנסיעה ולכן לא יכולתי לרשום את מספר הטלפון וגם איני יודע האם הרכב חונה בד"כ במקום זה.

במבט חטוף הוולוו נראתה במצב לא רע בכלל.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

נצפו אתמול משיטוט בנס-ציונה רחובות.

דייהטסו שרייד שנת 83 במצב מצויין. נראית בשימוש יומיומי.

פיאט פיורינו דור ראשון לבנה במצב מצויין ונוסעת גם לא רע... נהוגה בידי בחור צעיר וכנראה משמשת עסק כלשהו ע"פ המדבקה שבארגז האחורי.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אני יודע שיש כאן כמה חבר'ה שאוהבים/מחפשים סיירות אז...

בירושלים באיזור תלפיות שוכנת לה פורד סיירה סטיישן לבנה, אני לא יודע מאיזו שנה כי אין עליה שום מספר.

עוד דבר, היא עומדת בחנייה שאני יודע שהולכים לשפץ אותה קרי, לפנות משם את כל הרכבים שעומדים שם ללא תזוזה.

הפנסים נראים כמו ברכב שבתמונה.

לכל מי ששלח לי הודעות ויצר איתי קשר, הרכב נמצא ברחוב רבקה פינת דרך בית לחם.

מעבר לזה אני לא יכול לעזור, אין לי עוד פרטים...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
וולוו 140, צבע לבן, עם שלט "למכירה" חנתה היום ברח' לוינסקי 94 ת"א.

חלפתי ליד הרכב בנסיעה ולכן לא יכולתי לרשום את מספר הטלפון וגם איני יודע האם הרכב חונה בד"כ במקום זה.

במבט חטוף הוולוו נראתה במצב לא רע בכלל.

יש מודעה לרכב זה ביד 2.

לדעתי (גם אני עברתי) זו 144. מצבה החיצוני נראה באמת טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם
פיאט 128 בצורת 3 דלתות

וואו

לא ידעתי ששרדה אחת כזו. מה עוד שהיא נראית מצויין (זה שלט למכירה עליו?)

יש פרטים?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
נצפו אתמול משיטוט בנס-ציונה רחובות.

דייהטסו שרייד שנת 83 במצב מצויין. נראית בשימוש יומיומי.

פיאט פיורינו דור ראשון לבנה במצב מצויין ונוסעת גם לא רע... נהוגה בידי בחור צעיר וכנראה משמשת עסק כלשהו ע"פ המדבקה שבארגז האחורי.

הפיורינו שייכת לבחור צעיר ששיפץ את הרכב למצב תצוגה והיא הושקה לא מזמן בהרמת כוסית של מועדון פיאט לראש השנה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מוגש כשירות לקהילת חובבי המיני -

אוסטין מיני, מודל 82, טסט עד 23/11, צבע בז'-קרם-צהוב, עם שלט למכירה 054-5988842, בת"א.

משום מה התמונות לא עולות מהסלולרי. הרכב לא במצב חיצוני מדהים, אבל סביר לשנתון ובר שיפוץ.

אין לי קשר לרכב / לבעלים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
מוגש כשירות לקהילת חובבי המיני -

אוסטין מיני, מודל 82, טסט עד 23/11, צבע בז'-קרם-צהוב, עם שלט למכירה 054-5988842, בת"א.

משום מה התמונות לא עולות מהסלולרי. הרכב לא במצב חיצוני מדהים, אבל סביר לשנתון ובר שיפוץ.

אין לי קשר לרכב / לבעלים.

יש תמונות ומחיר שלה בyad2 (אותו מספר טלפון)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...