Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 681
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך עוד תמונות של ה-104? ראית איזה דגם וכמה דלתות?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

יש בנמצא אקזמפלרים עם 3 דלתות? אולי אפילו ZS? מישהו מכיר/שמע/יודע?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
את הפג'רו מהדור הראשון שלא הביאו לארץ בתור מציובישי הביאו תחת השם "יונדאי גלופר".

זה נראה קצת אחרת, ובטח פחות איכותי אבל בגדול מדובר באותו רכב.

יש מספר פג'רואים מהדור הראשון בארץ, את אחד מהם אפילו ראיתי פעם ליד איזו XT טורבו שחורה :wink:

דבר נוסף,

שימו לב איזה גועל נפש צילמתי בעיר התחתית בחיפה... אפילו עם טסט, לא רשום כאספנות.

דניאל.

אחח אם רק היה לי כסף! הגועל נפש הזה היה אצלי בחנייה! מגיע לרכב הזה להיות משופץ ברמה גבוהה! וברמת המקוריות עד הבורג!

בכל מקרה עשית לי את היום עם התמונה הזאת! למרות שמצב לא משהו!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אחח אם רק היה לי כסף! הגועל נפש הזה היה אצלי בחנייה! מגיע לרכב הזה להיות משופץ ברמה גבוהה! וברמת המקוריות עד הבורג!

בכל מקרה עשית לי את היום עם התמונה הזאת! למרות שמצב לא משהו!

אהלן

אני הולך לשמח אותך ולאכזב אותך.

ממה להתחיל?

נתחיל מהחלק השמח - הרכב חונה במקום קבוע כבר הרבה שנים וכנראה שאפשר לאתר את הבעלים.

החלק העצוב - המצב הפנימי גרוע כמו החיצוני.

אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
משהו בת''א

צילמת רק את העירומה,הצהובה במצב טוב יותר.

נתיבי אילון פינת מיקוניס.

רק לאספנים,כי כלכלית לא כדאי להשקיע,ראיתי שתיים כאלו מסודרות פיקס בגריטה אצל היפר חלף פ"ת . משמע... לא נתנו לו יותר מ3000 בשוק החופשי.

פורסם

עברתי ליד הטרנספורטר (במקרה) גם היום.

המצב שלה הוא יחסית טוב מאוד, וגם הקבינה ממש לא משמשת למחסן (כפי שקורה לצערי עם הרבה רכבים שעומדים = שהעמידו אותם) ויחסית מסודרת. אני תוהה אם זה רכב שעונה להגדרה של "עומד"...

alfa 156 2.5.

פורסם
עברתי ליד הטרנספורטר (במקרה) גם היום.

המצב שלה הוא יחסית טוב מאוד, וגם הקבינה ממש לא משמשת למחסן (כפי שקורה לצערי עם הרבה רכבים שעומדים = שהעמידו אותם) ויחסית מסודרת. אני תוהה אם זה רכב שעונה להגדרה של "עומד"...

אני תוהה אם זה נכון לצלם רכבים ולהפיץ תמונותיהם ברבים.

פורסם

גם אני חושב שזה לא נכון, אבל זה לא רק הרכב הזה, אלא אלפי רכבים שצולמו והועלו לשירשור כאן.

הוא לא כתב, איפה עומד הרכב בדיוק.

• תוכן חדש...