Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סאאב או אלפה ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בדילמה רצינית :(

רציתי לקנות אודי A3 שנת 2004, אבל נראה לי כמעט ואין סיכוי למצוא אותה במצב טוב...עכשיו עלו לי לראש סאאב 9-3 או אלפא 156 שנת 2002\2003. מה הייתם ממליצים בין שני אלו? לשניים מחיר פחות יותר זהה 43-50K. אני יודע שלא משווקים סאאב בארץ יותר, אבל יש אפה לטפל בהם? לגבי אלפא שמעתי שיש הרבה תקלות, האם זה נכון?

 

תודה.

פורסם

מדובר בשתי מכוניות מאד שונות - ולא פשוטות לאחזקה.

 

הסאאב הוא מכונית הרבה יותר סולידית מהאלפא - אתה צריך להחליט מה חשוב לך.

 

יש לא מעט "משוגעי סאאב" בארץ ואין בעיה לקבל שירות (מומלץ להמנע ממוסכי UMI)

 

לפרטים נוספים על סאאב אתה מוזמן לקומונה:

 

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?communaID=9392&r=1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה156 זה אוטו מאד מאד מאוזן שכיף לנהוג בו, וכמו כל רכב, אם תמצא רכב שהוא טופל טוב סביר להניח שלא יהיו לך כ"כ הרבה בעיות איתו, ממליץ לך להיכנס לאתר www.iaroc.co.il ולשאול שם את כל השאלות שלך לגבי האלפא, יש שם המון אנשים עם ניסיון ישמחו לענות לך על כל שאלה.

 

בהצלחה:-D

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

בישבילי חשוב כח ועיצוב של האוטו (שניים נראים טוב בעיני), אחרי זה חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל לתחזוקה (כמובן יחסי, אני יודע שיש רכבים הרבה יותר פשוטות, אבל מעניין אותי מה יותר פשוט מבין סאאב ואלפא), ובמקום אחרון זה נוחיות בתוך האוטו....אני לא נוסע הרבה, בערך 10-12K בשנה. לי יש תחושה שאלפות יש יותר בארץ ולכן יותר קל להחזיק אותה כי יש יותר מוסכים ויצא של חלקי חילוף, האם אני צודק? בנוסף רוב ההצעות שראיתי באינטרנט, מבקשים בערך 10% מעל המחירון, האם זה לגיטימי או שאין צורך לשלם יותר?

 

תודה רבה על הקישורים, אני אראה מה כותבים גם שם.

×
×
  • תוכן חדש...