Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שברולט אוואו 2006 ובטעות תדלקתי בדלק 96 אוקטן במקום 95 נטול עופרת.

מה כדאי לעשות? האם יש צורך בפירוק וניקוי של תא הדלק או רכיבים אחרים או פשוט ליסוע כרגיל וכשיתרוקן למלא מחדש ב 95?

האם יכול להגרם נזק לממיר, האינגקטורים או המנוע?

תודה

פורסם

שלום רב !

ראשית צא מפניקה, כמו שכתב קודמי, אוקטן 96 הוא אוקטן נטול עופרת, וזהה במרכיביו לאוקטן 95 נטול עופרת.

מכאן ניתן להבין, שאתה יכול להיות רגוע, מלבד כמה שקלים מיותרים ששילמת אין שום נזק !

סע לשלום נהג יקר, המפתחות בפנים !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה!

אני מקווה שבאמת כמו שנאמר אין כל נזק ולא החיישנים\הממיר\האינגקטורים או כל חלק אחר ינזקו - זמן יגיד.

בכל מקרה - האם עלי לצפות לאיזושהן תופעות כגון מנוע מצלצל, סחיבה מוגבלת או התראות מהחיישנים?

פורסם

אוקטן 96 הוא נטול עופרת, וזהה לאוקטן 95, איזה נזק יכול להגרם משני דלקים שהם שניהם נטולי עופרת?!

קרא את תגובתו של בוקי שהקדים אותי בשניה.

פורסם

אבל בטווח הארוך מאוד, צפה להמון בעיות. בכ"ז זו דייהו אוואו :lol:

(סתם, תרגע. לא יקרה שום נזק מאוקטן 96)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אגב, אם הוא הצליח לתדלק 96, ז"א שבתחנות דלק התחילו להרכיב פיות תדלוק בקוטר קטן גם במשאבות של 96.

בעיקרון, פיית תדלוק של 96 הייתה אמורה להיות בקוטר גדול יותר, שלא מאפשר הכנסתה לטנק דלק של רכב, שמיועד לדלק נטול עופרת.

היום כבר אין לזה חשיבות, וכנראה שחברות הדלק מרכיבות פיות זהות בכל המשאבות.

פורסם

בוקי ידידי שלום רב !

ממה שאני שמעתי, אוקטן 96 נעלם בהדרגה מכל תחנות הדלק, בגלל חוסר ביקוש.

עד כה מכירת אוקטן 96, היתה חובה למכירה בכל תחנות הדלק, למרות חוסר הכדאיות הכלכלית לבעלי התחנה.

קראתי באיזה שהוא מקום פרסום של משרד האנרגיה, המאשר ביטול אוקטן 96 בכל תחנות הדלק, בצורה הדרגתית, עד לביטולו המוחלט.

למעשה רוב תחנות הדלק, כבר לא מספקות אוקטן 96.

בברכה

צביקה

פורסם
בוקי ידידי שלום רב !

למעשה רוב תחנות הדלק, כבר לא מספקות אוקטן 96.

אני מסתובב הרבה בארץ, מתדלק את האוטו כל 4-5 ימים.

לפי מה שאני רואה - יש עדיין דלק 96 ברוב תחנות הדלק. אם כי המגמה ברורה, ויש הרבה תחנות שכבר לא מחזיקות.

• תוכן חדש...