Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות מה שרשמתי בצורה נחרצת, אני כן הייתי משלם על רכב במצב שמור, מפרטי, ללא תאונות ועם קילומטראז' נמוך. ומה עוד - יכול לקחת חודשים למצוא רכב מסחרי שהיה בשימוש משפחתי בלבד (אמיתי, לא סיפורים).

למה? כי ככה אני.

אני מעדיף לשלם יותר על רכב במצב טוב, גם אם יש אפשרויות הרבה יותר זולות (אבל פחות טובות).

אבל הרוב המוחלט לא מוכן לשלם את מחיר המחירון על רכב מסחרי. כולם מחפשים לקנות בזול, וזה פוגע במחירים של רכבים שמורים\פרטיים.

מה זה קילומטראז' נמוך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחשבה של הבחור מעליי היא נכונה מאוד יחד עם זאת,

זהו שיקול אישי שלך, אתה הולך לרכוש מסחרית ולא רכב פרטי. לא משנה מה היה שימושה הקודם.

החלטה שלך בלבד אם לשים את מיטב כספך ובעתיד לא למכור אותה במחירון או לחלופין לחפש אלטרנטיבה שונה מאלו המוצעות כרגע.

לעיתים לא עדיף לקנות בלחץ

Confidence In Motion

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...