Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רנו מגאן 2 שנת 2005 ולצערי מדגם הביזנס עם 2 חלונות חשמל קדמיים בלבד.

אני מאוד רוצה להפוך את החלונות האחוריים לחשמליים גם.

מה היתרונות של זה?

מה החסרונות של זה?

כמה זה עולה כולל עבודה ולחצנים ולסדר הכל יפה?

האם יש סכנות בכך?

תודה מראש לעוזרים!:wink:

פורסם

יתרונות - יהיו לך חלונות חשמלים מאחורה.

חיסרונות - יהיה לך פחות שקלים בחשבון הבנק.

אין כל בעיה להתקין חלונות חשמל בדלתות האחריות, מחיר לדעתי הוא כ 400-500 שקל לחלון אחד, כולל עבודה.

סכנות - התקנה לא מקצועית עלולה לעיתים לגרום לתקלות חשמל.

אני לא הייתי מתקין, כי אני נגד התקנות לא מקוריות באופן גורף.

אה, ולא תיהיה לך שליטה על החלונות האחוריים מהפנל הראשי בדלת נהג, וכפתורים ימוקמו במקום אחר.

פורסם

אבל אין דבר כזה התקנה מקורי? להחליף את הידיות לידיות מקוריות עם מנגנון מקורי..?

מוסך רנו לא עושה את זה?

פורסם
אבל אין דבר כזה התקנה מקורי? להחליף את הידיות לידיות מקוריות עם מנגנון מקורי..?

מוסך רנו לא עושה את זה?

מוסך רנו לא מתעסק עם חלונות או שירמוז לך שהוא מעדיף שלא.הם יותר יתמחו בתיקון של החלונות אולי.

וגם אם כן הוא יקח מחיר בהרבה ממה שחשמלאי רכב או בעל מקצוע בהחלפת חלונות לרכב היה לוקח.

זה מאוד קריטי למי אתה הולך.

בשורה תחתונה אם יש לך מישהו שאתה סומך עליו אז תתקין אבל כמו שאמרו מעליי,להוסיף שליטה מבקרת מושב הנהג כבר הופכת את זה לעוד סיפור\עוד כסף\ ועוד בעיות בעתיד הרחוק כשמנגנון לא מקורי זה יתחיל לזייף. (וזה תמיד מגיע מתישהו בחלונות חשמליים)

• תוכן חדש...