Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.:-P

היום הייתי במוסך מורשה UMI לבדיקת קיץ שיגרתית. וקיבלתי הצעת מחיר לתיקונים שהתגלו.

רציתי לראות האם המחירים נראים סבירים +- למי שמבין.

צריך כריות לבולמים קדמים 2 מקורי אין בארץ אז רק חילופי מחיר כול אחת 400 שקליםX2 + עבודה 430

צריך להוציא את מסרק ההגה כי יש חופש בהגה ולשפצו שיפוץ מסרק הגה 1080+980 עלות עבודה.

בוקסות לזרוע הגה צריך 2 כאלו כול אחת עולה 320 שקלים עלות עבודה 480

שמן הגה 35+כיון גלגלים 120.

הגיע לי התיקונים מעל 4000 אלף שזה סכום די גבוה. כמעט בשווי הרכב. האם מישהו מכיר מוסך שמסוגל לתקן את הלקוים האלו במחירים שפוים יותר?

תודה. הרכב הוא פונטיאק טמפסט 92 מנוע 3.1

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הבעיה הכי גדולה שלך היא שנכנסת למוסך מורשה "לבדיקת קיץ שגרתית" !

תן לי לנחש, קיבלת בדואר/טלפון זימון לבדיקת קיץ חינם + הבטחה למתנה כלשהי? (בחורף זה וישרים מתנה, מה זה בקיץ? מזרן ים? :lol: ).

בכל מקרה, אני לא מבין למה עם רכב כזה אתה בכלל נכנס למורשה יבואן, ועוד UMI. ברור שכל תיקון יעה לך כמו עלות הרכב. מצא לך מוסך מורשה (משרד התחבורה) שיודע את העבודה ולא גובה 250 ש"ח לשעת עבודה.

חלקים זה חלקים ומחירם בצידם, אתה יכול לחסוך רק במציאת מוסך שגובה פחות כסף על העבודה, ומוסך שלא ימצא לך תקלות מתחת לגומיה של השמשה.

קח את רשימת הליקויים ובקש ממוסך נוסף לתת את חוות דעתו על הממצאים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה על התשובה! את האמת,הלכתי למוסך לבדיקת קיץ כי אני לפני טסט ורציתי שיבדקו לי את מערכת ההגה והבלמים.

דרך אגב,קיבלתי אחלה כובע לראש מתנה.:lol:

פורסם

המלצה שלי:

1. חכה לטסט ואז תגלה בוודאות מה לא תקין ברכב.

זה יכול לחסוך לך אלפי שקלים וטסט חוזר עולה כמה עשרות שקלים.

2. אל תלך למוסך מורשה!! אני אישית ממליץ ללכת למוסך של אוטו-דיפו, תתפלא אבל יש להם מכונאים מעולים (בחוצות המפרץ)

בנוסף לרמת השירות והמקצועיות שלהם המחירים שלהם לעבודה הם הכי נמוכים שאפשר למצוא, והדובדבן, ניתן לשלם בתווי קניה.

בהצלחה

פורסם

מנסיון כבעל GMC מעל 8 שנים + עוד אחת שהיתה במקביל, במוסכי רשת UMI רק חסר בכניסה שלט "הכניסה לכלבים ולאנשים לא פראירים אסורה". כל חלק שהייתי צריך ואי פעם בטעות נכנסתי לברר בUMI וקיבלתי מחיר שזיעזע אותי - מצאתי שבארה"ב הוא עולה מאות אחוזים פחות כך שבפעם האחרונה שביררתי על חלק מסוים ודרשו ממני 600 ש"ח לפני מע"מ הוא נקנה בארה"ב ב18$ שזה כ40$ אחרי מס ומשלוח. לא אציין את מחירי העבודה המופקעים ומכיוון שאינני מכיר את כל מוסכי הרשת לא אפרט על השירות המחפיר שקיבלתי באחד מהם.

פורסם

אני קניתי תושבות עליונות ב 250 כל אחת(אגיד לך איפה בפרטי). וזה שמעלי צודק, שאם הרכב נוסע ואתה לא מרגיש שהוא עושה בעיות, אל תתקן כלום ותחכה לטסט, זה לא רכב חדש ששווה השקעה כה גדולה.לי אמרו במוסך לתקן משאבת הגה ועוד דברים שבכל אין שום צורך לתקן .ואיזה פלא האוטו עבר טסט בלי שום תקלה(חוץ מהלוחית רישוי:-))

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

תושבות עליונות ממש לא בעיה להחליף לבד, אם צריך עליי)

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

תודה חברים על התשובות.

הבעיה,שאני לא רוצה להגיע לטסט לשלם עליו ואז יכשילו אותי על הלקוים היקרים האלו.

מוסך ליד הבית שלי רוצה על שיפוץ מסרק כולל עבודה 1500 ולגבי זרועות ההגה הוא צריך לעלות את הרכב על ליפט ולבדוק.

יש המלצה למוסך אמין וטוב ולא יקרן באזור המרכז? mike אשמח לקבל בה"פ פרטים אני גם צריך בהזדמנות להחליף תושבות מנוע.

• תוכן חדש...