Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי ניסאן מקסימה, להלן מה שאני יודע על שתיהן - מה אתם הייתם בוחרים:

1. מודל 2001, כ 160,000 ק"מ, יד שניה, פגוש קדמי ואחורי שחטפו מכות (לא היסטרי, אבל מכות), מדף פנימי שבור, ללא ריפודי עור (מעדיף על ריפודי עור), קיימת הסטורית טיפולים. מחירון כ 42,000, לא מוכן לרדת מתחת ל 35,000. (הצעתי 30.0K, לא הגענו לעמק שווה).

2. מודל 2002, כ 170,000 ק"מ, יד שניה,ריפודי עור, פגוש קדמי הוחלף לאחרונה, צד הנהג של הרכב נצבע לדברי המוכר עקב שריטה שעשו לו עם מפתח, כשהגעתי לראות את הרכב ראיתי שגם מכסה המנוע נצבע, לדברי בעל הרכב עקב מכות ברד, (כשאני עושה חשבון של פגוש צבוע +מכסה מנוע + צד - אולי הכל נכון, אבל מריח לא טוב), אין היסטורית טיפולים, (טיפל ברכב בתזמון עצמאי). הרכב מלוקק ברמות מדהימות.מחירון באיזור 52,000 שקלים יסגור ב40.0K.

קחו בחשבון שהשוק של המקסימות מת כמו היחסים בין ישראל לטורקיה.

כל רכב שייבחר ילקח למכון בדיקה.

לשאלות "למה מקסימה?" ניתן לקרוא את התשובות כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=323613

אשמח לחוות דעתכם.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מציע לך לא לקחת אף אחת מהשתים.

אם אתה כל כך מעניין במקסימה, חפש אחת עם מנוע 3 ליטר, שמורה, אחת שתוחזקה היטב. מניסיון של חבר שלי, ה- 3 ליטר זולה יותר לאחזקה מה- 2 ליטר.

בהצלחה

פורסם

אתה יכול לפרט למה ה-3 ליטר זולה יותר לאחזקה מה-2 ליטר?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הרכב כבד וביצועים חלשים בדגם 2.0 ליטר (לפי דעתי).

מבין ה 2 הייתי הולך על ה 2002 .

נ.ב. מה לגבי הפרימיירה המדהימה?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בוקר טוב,

הפרימרה אינה על הכוונת מסיבות אחרות.

אני מתמקד במקסימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אם הפרש של 10K אינו משמעותי עבורך, הייתי בוחר ב-2002. גם מאובזר יותר, גם שמור יותר וגם חדשה יותר...

האם לראשונה (2001) יש היסטוריית טיפולים מסודרת? אם כן, זה מחזיר את העדיפות (לטעמי) לראשונה.

לדעתי מדובר ברכב מוצלח מאוד, בעל מוניטין אמינות יוצא דופן, שמשום מה לא כ"כ מוערך בארצינו. איני סבור שהוצאות האחזקה יקרות משמעותית ממכונית משפחתית מאותו שנתון מה גם שהמחירים זהים (למרות שכחדשה, המקסימה עלתה פי 2 ויותר ממשפחתית סטנדרתית!).

בהצלחה!

פורסם

תודה.

הפרש של 10K לא משמעותי. לזו מ 2001 יש הסטורית טיפולים מלאה, הבעיה היא שהבעלים אינו מוכן לרדת במחיר מתחת ל 35.0. 35.0 אני לא משלם לו. ב 32.0 אני קובע איתו בדיקה עכשיו.

לשעבר:

פורסם
תודה.

הפרש של 10K לא משמעותי. לזו מ 2001 יש הסטורית טיפולים מלאה, הבעיה היא שהבעלים אינו מוכן לרדת במחיר מתחת ל 35.0. 35.0 אני לא משלם לו. ב 32.0 אני קובע איתו בדיקה עכשיו.

יתכן שהוא מצהיר על 35K כמחיר אחרון ע"מ להשאיר מרווח לאחר הבדיקה. כלומר, יתכן והוא חושש שאם הוא יסכים איתך עכשיו על 32K הוא יאלץ לרדת עוד לאחר הבדיקה.

אם מה שמונע ממך לקחת את הרכב זה רק ה-3K הפרש (ולא, נניח, היעדר גג שמש? או אולי מדף שבור בפנים הרכב), אזי אני ממליץ לך לקבוע עמו בכל זאת תאריך ויעד לבדיקה ואני משוכנע שלאחר הבדיקה הוא ייאות למכור את הרכב במחיר שציינת.

בהצלחה רבה!

• תוכן חדש...