Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רכשתי מהם לפני מספק שנים A6 ולא היו לי שום תלונות - קיבלתי רכב במצב טוב מאוד, נקי לחלוטין ומטופל במחיר הוגן. אפילו שוחחתי עם הבעלים הקודם שאישרה את כל מה שהם מסרו לי, כולל הטיפולים והתיקונים שהרכב עבר. בתור צ'ופר אפילו נתנו לי 2 שוברים להנחה של 50% בטיפולים, מה שחסך לי עוד כמה מאות ש"ח לטיפול.

לאחר מספר שנים אימי רכשה אצלם גולף בת שנה. אין שום דבר רע להגיד עליהם או על הרכב, במיוחד ששוב קיבלנו מחיר אטרקטיבי (לשלם 5% פחות ממחיר מחירון על גולף במצב ח-ד-ש עם מעט ק"מ זה נראה לי סביר ביותר!). מבחינתי היה לי ברור שבתור החברה הגדולה והיוקרתית ביותר בארץ, ובבעלות חלקית של צ'מפיון, הם לא יפגעו בשם של עצמם בשביל כמה אלפי ש"ח - בל נשכח שלקוח טוב מביא עשרה, אבל לקוח רע מבריח מאה...

המסקנה - אם אתה מוצא רכב המוצא חן בעיניך, זה אחד המקומות היותר אמינים לרכוש מהם ובמיוחד אם אתה רוכש רכב מקונצרן VAG שאזי אתה יכול דרכם לבחון את היסטוריית הטיפולים.

מיקי

כולם אותו ח ר א

פורסם

ראשית תודה רבה לכל המגיבים רוב התגובות רציניות וענייניות .

לפי מיטב הבנתי משקלול רוב התגובות זו חברה רצינית אבל עדיף לא לחסוך בבדיקה עצמית ולבדוק במכון בדיקה שאני סומך עליו והבדיקה עבורי ועל שמי.

כמו כן עובדה שלא ציינתי אני מעוניין ברכב ממשפחת פולקסווגן בורה או גולף בלי קשר לעובדה שהחברה בבעלות היבואן .

העיניין שהרכב שברשותי פשוט לא נמכר (3 חודשים) גם לא עבור פשרה עמוקה במחיר והוא סך הכל רכב טוב אבל יקר מאוד להחזקה ודיי ישן 1997 אבל במצב טוב חיצונית מכנית קילומטרז' נמוך,כמו שכתבתי אפילו סוחרי רכב עממיים מהאזור לא מוכנים להחליף ולכן אחד השיקולים בעיניי זו סחירות הרכב ולכן אני פוזל לכיוון הגולף שהוא גם איכותי וגם סחיר . 

פורסם
כולם אותו ח ר א

לזרוק משפטים סתומים זה אחלה,אבל אולי תספר לכולנו מה עומד מאחורי זה ומה קרה לך שאתה כועס על אוטודיל?

לפי מיטב הבנתי משקלול רוב התגובות זו חברה רצינית אבל עדיף לא לחסוך בבדיקה עצמית ולבדוק במכון בדיקה שאני סומך עליו והבדיקה עבורי ועל שמי.

בבדיקה בוודאי שלא חוסכים.עם כל זה שאוטודיל הם עסק מכובד והכל,עדיין צריך להתנהל איתם בצורת "כבדהו וחשדהו".

אגב,אכפת לך לספר איזה רכב יש לך כרגע שאתה לא מצליח למכור?

V5

פורסם

מסכים עם מיכאל, על בדיקה אל תוותר, וכמו שציינתי בהודעה הראשונה שלי, תמיד תזכור שהם סוחרי

רכב, וכמו שאדם פרטי לא תמיד ינדב לך מידע על פגמים ברכב, כך גם הם, והמטרה של העסק

היא להרוויח.

לגבי תגובות כמו אלה של יבגני, כל עוד לא באים ומפרטים מה הסיבה לכעס או האכזבה מהם,

אני הייתי לוקח את זה בעירבון מאוד מוגבל.

פורסם

לפותח השירשור,

מעולם לא קניתי רכב מאוטו דיל, הייתי שם פעם פעמיים להעיף מבט, אבל.... אני מופתע לטובה מהתגובות פה בפורום. לא שחשבתי שאוטודיל לא בסדר פשוט לא נראה לי שעוד מיגרש, סוחר רכב או רשת שסוחרת ברכבים תקבל תגובות יחסית כל כך אוהדות.

כנראה שהם באמת עושים משהו יותר טוב מהאחרים. תסתכל על שירשורים ששואלים על מגרשים אחרים ותראה ש - 90% מהתגובות שוללות או את המגרש הספציפי או סוחרי רכב בכלל. במקרה הזה (אוטו-דיל) המצב שונה.

אותי אישית זה מפתיע.....לטובה.

אבל שוב, כל הכללים שמפורטים בפורום על בדיקת הרכב הם חשובים. (אל תבדוק אם הם סוחרים, כמובן שכן :-D) אבל תבדוק את הרכב טוב טוב ואת האחריות וההתחייבויות שלהם.

בהצלחה

פורסם
חברה מעולה יחס מעולה

נאלץ לא להסכים לחלוטין. יחס זוועתי ומזלזל, וטרטור מיותר. כבר עשינו את טעות הט.אין דרכם פעם. פוסטר לקיר לא הייתי קונה מהם.

פורסם

ברור לי שדיל מול סוחרי רכב הוא בעייתי ,הרכב הנוכחי שלי נרכש מסוחר עממי כפי שרשמתי קודם ,ולכל המתעניין מדובר ב וולוו 850 מודל 1996 שנראת על פניו שמורה ויפה מבפנים וגם הבדיקה יצאה לא רע באופו יחסי . לגבי הבחירה אל תשאלו אני פשוט ראיתי שהמחיר לעומת התמורה נראה סביר וחיפשתי רכב משפחתי + ,אבל מאז שרכשתי כמו שכתב כאן אחד הכותבים התחברתי חברות אמת

עם המוסכניק ובכל נסיעה נסעתי עם שלט "בדרך לעוד מוסך מרוצה" , בסך הכל יש לי את הרכב שנה והשקעתי בדרכב השקעה בשווי 50% מערך הרכב רק בתיקונים (כולל שיפוץ גיר) ואני לא מדבר על צמיגים וטיפול גדול שביצעתי מיד עם הרכישה היות ולא היה לי ספר טיפולים לא רציתי לקחת סיכון ,צריכת הדלק משהוא כמו 1:6 ממוצע ,נורא ואיום ממש לא מתאים לכיס שלי .,אין ספק שהבחירה בדגם ובמוכר שדאג כנראה "ליפות" את הבדיקה היו כשלון חרוץ שעלה לי בכיס לא מעט במילים אחרות אכלתי אותה ,לא נורא לומדים לפעמים בדרך הקשה.

אגב לפני מס' שנים רכשתי רכב מאוטו סנטר (רנו מגאן) והשרות היה פשוט מעולה כולל תקלה שהתגלתה במערכת הבלמים לאחר כ 4-5 חודשים ותוקנה מידית עם שרות מהיר ואדיב ,אגב גם הם כמובן עומדים על הפרק ועסקת טרייד כזו.

תודה בכל אופן לכל העונים מחר יום שישי אתפנה לעניין .

פורסם

אוטודיל מבצע את עסקאות הטרייד אין עבור צ'מפיון. לפיכך הוא מחויב לעמוד בסטנדרטים שמכתיב לו היבואן ולכן ניתן להניח שהקניה אצלו תיתן ראש שקט יותר מאשר אצל סתם מגרש.

לגבי הרכב שלך - הבעיה עם רכבי פרימיום ישנים היא שאומנם עלות הקניה משתווה לרכב עממי אך האחזקה נותרת כשל רכב פרימיום (ואף גרוע מכך, כי הרכב התיישן). תתנחם בעובדה שהרכב כבר לא שווה הרבה ולכן לא ניתן להפסיד עליו יותר מדי.

שיהיה בצלחה.

פורסם

לא יכול להגיד מניסיון אישי שלי , אבל אני מכיר מספר אנשים שרכשו שם רכבים (כולל מספר רכבי ספורט) וכולם מרוצים

כולם אמרו שהם אפילו דיברו אם הבעלים הקודמים של הרכב , לא לחצו עליהם שלא יקחו את הרכב לבדיקה אפילו התעקשו על כך ,

לגבי מחיר , זה מאוד אישי ותלוי עד כמה הרכב סחיר או עד כמה הבן אדם יודע להתמקח ,

פורסם

כפי שכתבתי למעלה, מדובר בחברה רצינית מאוד. לפותח השרשור: אם אתה מחפש רכב מקוצנרן פולקסווגן, קח בחשבון שלפני מס' ימים התקיים מבצע בסוכנויות פולקסווגן, במסגרתו הוצע ללקוחות טרייד-אין במחיר מחירון.

מציע לך ליצור קשר עם אוטודיל ולברר מתי יתחילו להיכנס רכבים של לקוחות במסגרת המבצע. צפה לכך שתיכנס כמות גדולה מאוד של מכוניות יד ראשונה לאוטודיל-רובן מקונצרן פולקסווגן אודי סקודה וסיאט.

כמובן שיכנסו גם מכוניות מפירמות אחרות, בטוח שיהיה היצע גדול של מכוניות מיד ראשונה.

מציע לך לבדוק את הרכב במכון שלא באזור בני-ברק- שיהיה אויבקטיבי, תבדוק גם היסטוריית טיפולים, אין סיבה שלא תמצא מכונית טובה.

בהצלחה

פורסם

כאחד שקנה משם רכב לפני כחודש,בינתיים אני מרוצה טפו טפו האוטו מצויין (גולף 2004 )ואפשר להתגמש איתם במחיר

הם מתחייבים בבידקה למנוע גיר ושילדה,השירות היה טוב. אם מישהו רוצה לדעת עוד פרטים שישאל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מאד הגונים ופתוחים.

החלפתי שם רכב לפני שבוע, המליצו לי גם ללכת לבדוק בכל מקום שאני רוצה (ואמרו לי שהם לא מעוניינים לדעת היכן אני הולך),

את הליקויים תיקנו במוסך המרכזי של צמפיון.

מאד מרוצה הן מהיחס והן מהטיפול - אכן הפתעה לטובה בשוק הטרייד אין (מאד דואגים לשם שלהם ולא נתפסים לקטנות), מקום מסודר ויפה.

ובסך הכל מרוצה מאד.

קובי

:-)

פורסם

מקום סופר מקצועי.

מאז שיש לי רשיון נהיגה (1995) רכשתי שם חמישה רכבים לעצמי כולם רכבי VAG, האחרון מביניהם בטרייד אין (בורה מול גולף 2008)

לשאר בני המשפחה לפחות עוד שמונה רכבים בשקט

אין מקום אמין יותר!

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...