Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אומרים, הפרייארים אף פעם לא מתים.

לפי חוק שימור האנרגיה ,אנרגיה לא הולכת לאיבוד סתם ככה לדוגמא כשאתה רוצה להזיז מסה של רכב אתה משקיע אנרגיה [פיצוץ הדלק בתא הבעירה].

כשמכשיר חשמלי זקוק לאנרגיה לפעול אתה לא יכול לספק לו פחות ולקבוע שימשיך לעבוד כרגיל.

שלא נדבר על תדרי עבודה שונים בין מדינות 50 HZ ו 40HZ ובין הפרשי המתחים 220V 110V .

עזוב ,משהו כללי כזה אפילו בחינם לא הייתי "קונה".

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני מכיר אגדה אורבנית מרוסיה, שאומרת שהיה מכשיר שהיית תוקע בשקע, והיה מסובב את המונה אחורה.

זה יכול לחסוך אפילו 100% מהתצרוכת.

האם מישהו מכיר?

משכנתא זה קל

פורסם

מישהו מארגן קנייה קבוצתית?

אני צריך 5 כאלה:roflmao:

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

האמת ששמעתי על המכשיר הזה שפותח השרשור מדבר עליו, זה אמיתי לחלוטין,רק יש בעיה אחת:

היצרן חתם על הסכם בלעדיות עם רופא ישראלי בעל שם עולמי,בקיצור, מי שעובר טיפול אצל אורן זריף מקבל את חסכן החשמל מתנה.

אגב,אני דיברתי עם אורן זריף והוא ביקש שאפרסם שמי שחבר בקארזפורום יקבל בנוסף גם טורבו חשמלי שמעלה את הספק המנוע עד 57%.

התמונה עם זריף בעיתון, זו שהוא מחבק אותך וליד זה כתוב "כבר חשבתי שלא אוכל ללכת כי נולדתי עם מום בלי רגליים, אבל אורן גידל לי רגליים!!!",זה כבר כלול בעלות הטיפול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתבדח על אורן כמה שאתה רוצה. אך אני זוכר אותו שהוא התחיל בזיהוי צבע תחתונים של נשים (ברור, מה איכפת לו מצבע תחתונים של גברים).

תראה איפה הוא יושב היום והיכן יושבים הלצים.

פורסם

הצלחת לבטא במשפט "תראה איפה הוא יושב היום" חלק לא קטן מתחלואי החברה הישראלית.

מהללים ומקדשים את מי שיש לו כסף, את מי שהצליח להרוויח כסף,

ובמיוחד אם הוא הושג על ידי עבודה בעיניים וניצול אנשים חלשים.

"איפה הוא יושב היום" מבחינתי? במקום מאוד נמוך בסולם,

יחד עם גרפולוגים, מחלקי קמיעות, מוכרי כדורים לחיסכון בדלק ושאר שרלטנים.

חס וחלילה שיעריכו מישהו בעל התנהגות מוסרית, רחמנא ליצלן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם הוא היה שודד שהרוויח את עושרו משדידת בנקים היית מתייחס אליו כאל אורן זריף ? ("תראה איפה הוא ואיפה הלצים").

ידידי,

אני מעדיף לחיות בצריף בצורה צנועה עם מכונית צנועה ולחיות את חיי בצניעות מאשר לצבור הון על חשבון ניצול של אוכלוסיה בשכבה סוציו-אקונומית נמוכה על ידי סוג של תרמית והבטחות שווא.

יצא לך לראות בתמונות שלו שמתפרסמות בכל עיתון מקומי שהוא פעם אחת מחובק עם מישהו\מישהי שלא נראה "סוג של מסכן" ?

לי לא.

מצטער שאני סקפטי,אבל משהו שם לא נראה "כשר".

עדיף להתפרנס ביושר מניבוי צבע תחתונים של בחורה ולהפוך לסוג של "אורי גלר" מאשר להתפרנס בצורה עקומה בצורת "ריפוי מדינת ישראל משפעת החזירים על ידי הטסת חזירים קשורים למסוקים".

אני אזכיר לך, זה ה"גאון" המדובר:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם יצא כאילו אני מצדיק ומכבד את אורן, אז לא. וגם לא את שאר חבריו כדוגמת אורי גלר שהוזכר כאן.

אם היה באחד מהם מן האמת, הם היו מסייעים במציאת גיא חבר ושאר הנעדרים, הם היו מגלים לנו את מיקומו של גלעד שליט ואולי גם את מיקומו של רון ארד.

• תוכן חדש...