Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה דרור על התשובה המלומדת. יכול להיות שהכיוון שלך נכון והגיוני. אנסה מחר בבוקר לבדוק את זה.

כמו שכבר אמרתי , תמיד בבוקר כשהרכב קר התופעה שם , לא יודע למה זה קשור , אבל אני צריך לנסוע לפחות

כמה דקות טובות עד שהרכב ( או המצבר לצורך העניין במידה וזה קשור ) מתחממים ואז הכל עובד נפלא. אחרי כמה

דקות התופעה יכולה לחזור בין רגע בלי התראה מוקדמת ובזמן שהכל עובד רגיל. בגלל זה אני חושד בכבל חשמל או במערכת

החשמל של הרכב כרגע.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

טוב , יש עדכון לגבי התופעה.

אתמול הייתי אצל המתקין , אחד הסלילים של הסאב נשרף.

כרגע חיברנו אותו עם סליל אחד מה שאומר שהוא עובד ב 2 אוהם.

הסאב כבר אינו באחריות , המלצת המתקין היא לקנות סאב חדש של 4 אוהם או מגבר נוסף ( מונובלוק או שני ערוצים )

אחרת המגבר שלי יתחמם מאוד וקיים סיכוי שייכנס למצב פרוטקשיין מדי פעם.

המגבר הוא ALPINE MRP-F600 - המתקין אמר שיש לו אפשרות לעבוד עם הסאב ב 2 אוהם. אלה הנתונים שלו -

http://www.crutchfield.com/p_500MRPF600/Alpine-MRP-F600.html?tp=115&tab=features_and_specs

הצעות / המלצות יתקבלו בברכה ,

תודה.

פורסם

מי המתקין שהיית אצלו? איזה סאבים אתה מחפש? שווה אולי לתקן את הסאב?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני מחפש סאב ברמה של IMAGE IDQ לפחות. שיתאים לתיבה קטנה ככל האפשר ( זה קריטי ).

שיתן באס מהיר ומדויק למוזיקה אקוסטית ורוק כבד ( לא מעניין אותי הבאסים המנופחים להרשים את העוברים ברחוב ).

לגבי תיקון הסאב לא ניתן בדגם הזה להחליף סליל.

תודה.

• תוכן חדש...