Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר באבארת' עסקינן- האם יש מועד הגעה לגרנדה פונטו אבארת' ומחיר צפוי?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקליאו ספורט המקורית היו 172 כ"ס על אותו משקל....:roll:

הנתונים גם דומים מאוד לאלה של הפונטו HGT... (אני מניח שלא נתון המומנט, בגלל הגדישה).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ועוד אומרים שגולף יקרה ;-)

עומר פשוט לא יכול לעבוד אצל מי שמציע רכבים בפחות מ- 170 (הכל באהבה, כמובן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המתחרה הישירה בעולם לרכב הזה היא המיני קופר.

מי שמחפש רכב נישה עם ערך מוסף לנהיגה לא ישווה אותה לאיביזה\מיטו\207.

נו וכמה קופר S מכרו פה בכל השנים שהיא משווקת? לא הרבה.

500 אבארת' היא מכונית זעירה וספורטיבית, המתחרה שלה מבחינת הקונספט היא לא מיני רגילה אלא מיני קופר S שלא ממש הצליחה בגלל תימחור מוגזם...כמו שהתמימחור של ה-500 אבארת' מוגזם מאוד.

ל-500 הרבה הרבה שיק ופוזה, אבל מקבלים את כל הפוזה והשיק גם ב-500 הרגילה ומשאירים הרבה מרשרשים בכיס. רוב מי שירכוש 500 אבארת' אלו אנשים שכן מחפשים הנאה מנהיגה דינמית...ועל הדרישות האלו הקליאו, מיטו, איביזיה וכו' עונות יופי ומוסיפות מרחב ושימושיות עדיפה בהרבה.

שיהיה בהצלחה, מחיר הגיוני עבור רכב כזה הוא לדעתי איפשהו בין 140 ל- 150.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא לגמרי ברור לי מה ההגיון בהפרדת המותג אבארט מפיאט.

עם כל הכבוד לשם ההיסטורי, הפעם האחרונה בה הוא הופיע בארץ היה לפני 25 שנה, באוטוביאנקי אבארט ז"ל.

אבל אז האבארט (ביחד עם ה 127 ספורט) היתה האופצייה הכמעט יחידה לספורטיבית קטנה.

קשה לי לראות את קהל היעד מתלהב מהמותג עתיר המוניטין, וביחד עם תמחור שאפתני, צפוייה למנהלי השיווק עבודה לא קלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההיגיון הוא בהחלטה האסטרטגית של פיאט, שמשקיעה הון במותג אברט, אחרי שבשנים קודמות פגעה בו עם מכוניות חלביות כמו

הסטילו והפונטו MK2 (שהייתה האחרונה בארץ עם השם אברט, לא הביאנקי).

לגבי מתחרות ל-500 אברט - אין ממש כאלה בארץ. המעט שמשווק כאן זה סופר-מיני ספורטיביות כמו פיז'ו 207, סיאט איביזה

ורנו קליאו. ה-500 היא מיני שמתחרה למשל בטווינגו ספורט בקטגוריה שלא כל-כך קיימת בארץ. לא רק מבחינת גודל אלא גם

מבחינת מחיר וביצועים. מה שעוד יותר מעלה תהיות לגבי התמחור של סמל"ת.

התחרות מול מותג מיני גם היא די חלקית - בעוד שה-500 שמרה על ממדים קומפקטיים (ביחס למקובל כיום), המיני תפחה לגודל

חסר פרופורציה והיא מתחרה בקליאו וסופר-מיני אחרות. בארץ המחיר של מיני הופך אותה ללא רלוונטית בשום קטגוריה. כך

שלמעשה חוץ מהיריבות ההיסטורית, למיני של היום אין קשר לקטגוריה בה היא הייתה במקור, והיא לא באמת מתחרה ב-500

למעט כשהשיקול היחיד הוא "אני רוצה עיצוב רטרו".

פורסם

עם כל הכבוד לשם ההיסטורי, הפעם האחרונה בה הוא הופיע בארץ היה לפני 25 שנה, באוטוביאנקי אבארט ז"ל.

הפונטו HGT משנת המודל האחרונה נקראה גם כן אבארט' והתהדרה בסימלי העקרב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קנייה של רכב איטלקי תמיד תמיד היתה יותר עניין אמוציונאלי מחישובים כלכלים,גם לפני 15 שנה וכנראה גם היום,ה500 אינה מכונית שאתה צריך,היא מכונית שאתה יכול לרצות ובך להתפשר על מירווח פנימי ושימושיות מול האיביזה,קליאו ושות.

לפני 15 שקניתי את אחת הפיאט קופה הראשונות ב140 אלף שח,אנשים העדיפו לקנות גולף VR6 בכמויות באותו מחיר וצחקו על מחיר הפיאט----{מיותר לציין כמובן איפה הגולף היום במחירון ולאיזה מהשתיים יש ערך רגשי שלא לדבר על יכולות הכביש, איבזור וכו......}:lol:

המצב בשוק הישראלי כיום שונה -יש יותר תחרות וגם אם אני מסכים שהמחיר לאברת מוגזם הרי שברור שזה לא יהיה מזדה 3 גם לא ב120 אלף שח...

!

פורסם
הפונטו HGT משנת המודל האחרונה נקראה גם כן אבארט' והתהדרה בסימלי העקרב.

צודקים, הפונטו HGT זרחה מפרחוני, והאמת לאור יכולותיה הספורטיביות, בהחלט אפשר להבין מדוע.

מה שפיאט עוללה למותג אבארט מזכיר קצת את שעשתה בריטיש ליילנד למותג MG בשנות ה 80'.

לקחו סמל מיתולוגי של חברה שיצרה מכוניות ספורט די עממיות, אך מהנות לנהיגה, והדביקו אותו ליצירות מופת כמו האוסטין מאסטרו או מונטגו.

גוועלד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם כבר באבארת' עסקינן- האם יש מועד הגעה לגרנדה פונטו אבארת' ומחיר צפוי?

מישהו?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה שפיאט עוללה למותג אבארט מזכיר קצת את שעשתה בריטיש ליילנד למותג MG בשנות ה 80'.

לקחו סמל מיתולוגי של חברה שיצרה מכוניות ספורט די עממיות, אך מהנות לנהיגה, והדביקו אותו ליצירות מופת כמו האוסטין מאסטרו או מונטגו.

גוועלד.

הבעילה הקט(י)נה שסמל MG עברו בשנות ה 80 היא כאין וכאפס לעומת המעשה סדום שהסמל עובר ממש בימים אלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב גם האלפא מיטו תלתן ירוק עולה משום מה 182,000.

אבל ציפור לחשה לי שמעל ל-20 הוזמנו.

המחיר ה"מופקע" זה רק בגלל השם אבארט'.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קנייה של רכב איטלקי תמיד תמיד היתה יותר עניין אמוציונאלי מחישובים כלכלים,גם לפני 15 שנה וכנראה גם היום,ה500 אינה מכונית שאתה צריך,היא מכונית שאתה יכול לרצות ובך להתפשר על מירווח פנימי ושימושיות מול האיביזה,קליאו ושות.

לפני 15 שקניתי את אחת הפיאט קופה הראשונות ב140 אלף שח,אנשים העדיפו לקנות גולף VR6 בכמויות באותו מחיר וצחקו על מחיר הפיאט----{מיותר לציין כמובן איפה הגולף היום במחירון ולאיזה מהשתיים יש ערך רגשי שלא לדבר על יכולות הכביש, איבזור וכו......}:lol:

המצב בשוק הישראלי כיום שונה -יש יותר תחרות וגם אם אני מסכים שהמחיר לאברת מוגזם הרי שברור שזה לא יהיה מזדה 3 גם לא ב120 אלף שח...

!

לא מדויק,

לפיאט קופה (כפי שאתה יכול להעיד) יתרונות בולטים כרכב נהיגה על VR6 ועל אחת כמה וכמה מבחינה עיצובית.

אני לא ממש רואה את היתרון של ה 500 אברט על מיטו שגם היא מעוצבת ונוהגת (לפחות לפי מבחנים, לא נהגתי).

הקופה היא ממש לא שום גירסא מחוזקת של רכב מהישוב של פיאט.

כמה דגמים נוספים של פיאט השאירו חותמם בשנים האחרונות?

נתן.

פורסם
כמה דגמים נוספים של פיאט השאירו חותמם בשנים האחרונות?

פנדה - ולטעמי האישי גם בארקטה. רודסטאר משגעת(עם הנעה קדמית וניהוג נייטרלי מאד) שלמרבה הצער לא יובאה לכאן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...