Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן :)

בשעה טובה סיימתי (כמעט) ללמוד ועכשיו צריך לקנות רכב בשביל להגיע לעבודה

מחפשת רכב קטן ואמין (על חסכוני אולי אפשר להתפשר)

הרכב יהיה רכב שני לבית (הראשון הוא ליסינג) ואני הולכת לנסוע עליו בערך 20 ק"מ ביום, בתוך העיר.

ועוד משהו, זה צריך להיות רכב שיסחב טוב בעליות (פרויד כל יום)

לא מפחדת בכלל ממכוניות ידניות

אז מה כדאי?

פונטו / גטס / 206 / יאריס (קצת יקר, אני יודעת)

מה פספסתי?

תודה רבה לכולם!

פורסם

הגטס בינונית מאוד (מבחינת נוחות נסיעה ותצרוכת דלק) ורוב המכירות היו לליסינג עם אבזור בטיחות מגוחך.

הפונטו היא המשתלמת ביותר מבחינת עלות קניה ועלויות אחזקה, ה-206 הנאה והנוחה ביותר, והיאריס היא

המהנה ביותר לנהיגה - לא ממש רלוונטי מבחינתך - והקלה ביותר לתמרון. תצרוכת הדלק נמוכה ויש תיבה

אוטומטית טובה, ומנגד תא המטען זעיר. היאריס גם נהנית מהתדמית הטובה ביותר, מה שמאוד מקשה למצוא

והופך אותה למאוד יקרה לקניה.

בתקציב שלך הייתי מתלבט בעיקר בין פונטו ל-206, וזורק פנימה גם את הקליאו. בפונטו אפשר גם אוטומטית

אבל כמובן שעדיף ידנית. ב-206 ובקליאו הייתי מתרכז בחיפוש מכוניות ידניות בלבד.

• תוכן חדש...