Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה איתי במבחן התיאוריה אחד כזה. לדעתי הוא גם שילם סכום דומה, וטען שהוא לא יודע לקרוא ולכתוב. נימוק קצת מוזר, כי יש בחינה גם בע"פ, שלא עולה 10,000 שקל.

פורסם

שישקיע את מיטב כספו בלימודים,

פראייר.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אהבתי את את השורה הראשונה ב-Ynet "אפס בחוקי התעבורה, עשר בטכנולוגיה" עלק עשר בטכנולוגיה. נראה כמו ציוד ריגול סובייטי משנות ה-80.

פורסם

אשכרה בג'יימס בונד הראשון היה ציוד יותר משוכלל

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

לפני כשנה בערך נתפסה כנופיה זהה עם מכשור דומה שפעלה במשרד הרישוי הישן בפ"ת.

המעורבים נעצרו והציוד הוחרם.

אנשים שמשלמים סכומי כסף כאלו הם מסוג האנשים שלא יודע לקרא ולכתוב, כך שלעבור תאוריה הם לא יצליחו לעולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא הייתי מסתובב עם מארז סוללות כזה גדול ומפחיד.

מספיק שאיזה שומר עירני [אני יודע אוקסימורון].

יראה אותי ויחליט לירות בי כי הזכרתי לו מחבל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא הייתי מסתובב עם מארז סוללות כזה גדול ומפחיד.

מספיק שאיזה שומר עירני [אני יודע אוקסימורון].

יראה אותי ויחליט לירות בי כי הזכרתי לו מחבל.

זה כמעט מה שקרה לבחור שהיה איתי בתיאוריה. בן מיעוטים שלובש סווטצ'רט נפוח בחדר חם ומחניק - רמאות בתיאוריה היא לא הדבר הראשון שהייתי חושב עליו :roll:

• תוכן חדש...