Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה רצינית לבחור ששאל שאלות:

לי הייתה וולקן שנת 92' 1.9 ידנית.אוטו מעולה,נותן תמורה מצויינת,אחת האמינות ממשפחת הצרפתיות כאשר עוד עשו מכוניות נורמליות...

כמובן חלקים מתקלקלים אך סה"כ עלויות נמוכות ואין כל בעיה להשיג את רובם(רוב החלקים משותפים ל306 ולברלינגו.)

ראוי לציין שאחי מחזיק כבר 5 שנים וולקן,עם מעל 350 אלף ק"מ, ועדיין קשה לו להפרד ממנה.

בהצלחה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה נוספת שעלתה לאחר חיפוש ומחקר ארוך, האם יש הבדל משמעותי בין הוולקן ל16V? ובהתחשב בעובדה שיותר חשובה לי ההתנהגות של הרכב מ"כח מתפרץ" האם כדאי להתאזר בסבלנות ולמצוא 16V טובה או שאפשרי בהחלט להתפשר וללכת על וולקן "רגילה" (אחרי הכל. הדד-ליין מתקרב)?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למיטב ידיעתי אין הרבה משני הסוגים במצב טוב ואני מניח ש 16v אפילו קשה יותר למצא.

אני הייתי מציע לך לתפוש את הראשונה שהיא במצב ממש טוב.

אני לא זוכר ויתכן שאני טועה, אבל נראה לי ש לוולקן16V יש מנוע דומה לזה של ה 306 s16 דור ראשון (עם הדיאפרגמות) וזה מנוע לא פשוט כל כך (בהשוואה לזה של 306 16 שסתומים דור שני) וזה יכול להיות די כאב ראש לתחזק אחד כזה שהוא לא ממש ממש שמור.

Wild Shark.

פורסם

בזמנו לא הצעתי סתם רובר.

אלא רובר של חבר פורום ספציפית שנמצאת במצב מצויין.

אם אני הייתי מחפש רכבב עם ערך מוסף בתקציב הנ"ל הייתי כנראה הולך לכיוון שלה.

מצאתי את שרשור המכירה מסוף מרץ, מדובר ברובר 214 ואינני יודע אם היא עדין למכירה.

אינני בעל אינטרס לגבי רכב זה, ראיתי אותו באחד המפגשים והתרשמתי לטובה ממצבו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=313734

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מבין הוולקן וה-16V הייתי בוחר ללא צל של ספק בוולקן, אלא אם המטרה היא פרויקט שחזור ואספנות עתידית.

הוולקן הרבה יותר נפוצה ופשוטה, ותהיה זולה יותר לאחזקה. ההבדלים בינה לבין ה-16V מבחינת פאן לא מצדיקים את כאב הראש שבאחזקת 16V.

• תוכן חדש...