Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

שלשום רכשתי מהאאוטלט של umi שברולט לומינה 3100 סמ"ק מודל 97 עם 175,000 ק"מ, ללא אחריות.

הציגו לי טופס בדיקה שלא הצביע על בעיות מיוחדות, לאחר 200 ק"מ הרכב התחמם והגיע עד לקו האדום

בבדיקה במיכל העיבוי נמצאו מים ירוקים בגובה המתאים (לפני הקניה בדקתי מים ושמנים והכל נמצא תקין)

לאחר שהרכב התקרר והנעתי אותו שוב, התחלתי בנסיעה ונשמע רעש מתכתי מסויים(כמו גרירת גדר תיל על הרצפה) והרכב החל להתחמם שוב.

חבר שבא לחלץ אותי ויש לו ידע מסויים במכונאות אמר לי שכנראה יש בועות אויר במערכת, הוא פתח בורג והכניס מים לרדיאטור, לאחר כמה שניות נשמע רעש של יציאת אויר בלחץ, החבר אמר לי שאיך שהוא רואה את המצב, כנראה "הלך" לאוטו ראש מנוע בגלל ההתחממות, למרות שאין קצף בשמן(הבנתי שזה סוג של סימפטום לכך שראש המנוע התקלקל).

אודה לכל מי שיוכל לסייע לי ואולי לנסות לאבחן את הבעיה ולומר לי על פי הממצאים האם ראש המנוע הלך? כמה עולה לתקן תקלה כזאת? האם עדיף כבר להחליף מנוע?.

יתרה מזאת האם יש עילה מסוימת לתבוע את כספי בחזרה או לכל הפחות לתקן את הבעיה מכיוון שעברו רק 200 ק"מ.

תודה מראש לכל המייעצים.

גיא

פורסם

יכול להיות שיש מעבר של גזי פליטה למערכת הקירור. צריך לעשות בדיקת לחצים של מערכת הקירור במוסך כדי לוודאות שזו הבעיה. לא בכל מקרה של פריצת אטם ראש מנוע יש בוצה במערכת קירור.

בשביל לבדוק האם יש לך סיבה לפנות בתלונה לטריידאין תצטרך לסרוק ולהעלות את הבדיקה שקבלת כדי שנוכל לייעץ לך בצורה מקצועית יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יכול להיות מיליון גורמים לרעש הזה. אני ממליץ לגרור את הרכב מיד למוסך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יכול לנסות, רוב הסיכויים שהם ינפנפו אותך. ברגע שעשית העברת בעלות הסכמת לקנות את הרכב במחיר שסיכמתם וכל עוד לא עשיתם חוזה שבו המוכר התחייב על תקינות של מספר מכלולים אין לך מה לעשות.

אני מבקש ממך להעלות את הבדיקה כי ברוב המקרים המכון מציין איזשהו ריג'קט קטן בכל מכלול עיקרי (מנוע/גיר/פרונט וכו') כדי לכסות את עצמו מבחינה משפטית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין לי ממש תשובה לשאלות שלך אבל יש לי שאלה אחת אלך.

 

יש סיבה מסויימת ולא סנטימנטלית שקנית רכב כזה עם כל כך הרבה ריג'קטים? זאת אומרת חלק מן הדברים משמעותים,למשל נקישות בשילוב הילוכים זה משהו שלא הולך ברגל.וזה במידה והבוחן לא היה קשקשן.

 

זאת אומרת שהדבר היחיד התקין ברכב הזה בבדיקה זה המחונים של האוטו.והאגזוז.

 

אגב אם אפשר ולא איכפת לך,בכמה קנית את הרכב?

ג'ובני

פורסם
אין לי ממש תשובה לשאלות שלך אבל יש לי שאלה אחת אלך.

 

יש סיבה מסויימת ולא סנטימנטלית שקנית רכב כזה עם כל כך הרבה ריג'קטים? זאת אומרת חלק מן הדברים משמעותים,למשל נקישות בשילוב הילוכים זה משהו שלא הולך ברגל.וזה במידה והבוחן לא היה קשקשן.

 

זאת אומרת שהדבר היחיד התקין ברכב הזה בבדיקה זה המחונים של האוטו.והאגזוז.

 

אגב אם אפשר ולא איכפת לך,בכמה קנית את הרכב?

 

 

כעו"ד, רציתי לשאול אותך האם הורידו לך מהמחירון בעקבות הליקויים. כמו כן, האם בדקת את היסטוריית הטיפולים של הרכב. אם הרכב לדוגמה טופל ברשת המוסכים של יו.אם.איי., האם בדקת בהיסטוריית הטיפולים, אולי הופיע שם ליקוי בגין התחממות הרכב וכו'.

 

חשוב לדעת האם החתימו אותך על מסמך כלשהו שאתה קונה את הרכב במצבו as is.

 

אם כן, יתכן שתהיה לך בעיה לתבוע אותם.

 

אם לא, בהחלט יתכן שיש להם אחריות, בפרט אם תגלה שהסתירו ממך פרט מהותי.

 

 

אשמח לסייע לך.

 

 

בברכה,

 

אהרן רייכטלר, עו"ד

 

 

050-8560123

פורסם

דרך אגב,נוזל הקרור של הלומינה אמור להיות אדום ולא ירוק.

 

לא בהכרח הלך ראש מנוע, האם יש חוסר סחיבה? עישון יתר?

 

מה הסימפטומים שהרכב כן מראה לך?

 

אגב,מבחינת הבדיקה רשום שם שישנו צורך לתקן מערכת קרור - כך שמכון הבדיקה מכוסת"ח מכל הכיוונים.

 

מה שכן, אני מאמין שכל שופט יפסוק לטובתך לאחר שמדובר רק על 200 ק"מ.

פורסם

לחבר שלום

למנוע הנל יש "מחלה עיקרית של כשל אטם סעפת היניקה ודליפת נוזל קירור אל תוך איזור גל הזיזים ,אשר גורם לגל הזיזים להתפס"

מחלה שניה היא נקישת הבוכנה בדופן הצילנדר כאשר המנוע קר ,וחמור יותר כאשר הוא חם

לדעתי אין מנוס מפתיחת המנוע

פורסם

ג'ובני - לרכב יש אומנם ריג'קטים אבל רובם סבירים לגילו של הרכב (13 שנים), מחיר הקניה היה 7k במקום 15k מחירון

 

j22bulfas - אכן הרכב טופל ברשת umi, מהמחיר הורידו בגלל מצב השוק של הלומינה, חתמתי על מסמך מסויים אך עם זאת אם נוצרה בעיה קשה לאחר 200 ק"מ זאת אומרת שרוב הסיכויים שהרכב נמכר לי עם הבעיה אך הסתירו אותה ממני, ודרך אגב לא הייתה כל בעיה של התחממות ברכב בעבר(לפי היסטוריית טיפולים)

 

maxizem - נוזל הקירור כאשר קיבלתי את הרכב מumi

פורסם

לעניות דעתי הלא משפטית, כיון שקנית את הרכב המחצית ממחיר המחירון שלו ("מחיר שוק" הוא לא אינדיקציה לשום דבר משפטי), הקייס שלך נגד UMI חלש במיוחד - בעיקר לאור העובדה שהם החתימו אותך כנראה על טפסים שאומרים שאתה מודע למצב הרכב.

 

לדעתי כל שופט נורמאלי יגיד שאם היית קונה את הרכב במחירון, או במחיר קרוב אליו, היית יכול לצפות לרכב במצב טוב בהתאם לשנתון שלו, אבל כיון שקנית את הרכב ב 50% מערכו, היית צריך לצפות מראש שלרכב תהיינה בעיות.

 

לדעתי כל שנותר לך לעשות זה לקחת את האוטו למוסך נורמאלי, ולעשות לו יישור קו.

 

והכי חשוב: נסיעה טובה וזהירה :)

פורסם

קודם כל תודה לכולם על הסיוע

היום קיבלתי טלפון מumi שבו נאמר לי שהבעיה היא בראש המנוע ושיש לי 2 אופציות, הראשונה לקבל את הכסף חזרה, השניה להשתתף איתם חצי חצי בעלות שיפוץ של שני הראשים, בחרתי באפשרות הראשונה.

 

ושוב תודה לכולם

פורסם

יפה מאוד מצידם - הם יצאו איתך פיירים לגמרי.

 

מה שכן - סלח לי - אלו לא ריג'קטים סבירים לרכב בן 13. גם לא ספורטיבי.

 

לרכב מוזנח מאוד בן 13 - אולי.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

×
×
  • תוכן חדש...