Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי יונדאי אקסנט 2004 ואני רוצה סוף סוף לקנות לה גאנטים גדולים מהמקוריים עכשיו אחרי שקראתי טרדים והתייעצתי עם מוכרי צמיגים לא הגעתי לתשובה סופית כי כול אחת אומר משהו אחר לכן אני פונה אליכם ומבקש את העזרה של המבינים פה המידות הנוכחיות הם 13" 175-70 לפי מה שהבנתי אני יכול לשים 14" בלי בעיה אבל אפשר גם לשים גאנט יותר גדול ולרדת בחתך עכשיו אני מעוניין לשים גאנט 15"-16" מה אתם אומרים יכול להתאים גם עם אני יוריד בחתך אני ממש זקוק לעזרה והפעם לפתור לי את הבעיה העם גם 205-50 15" יתאים בבקשה מי שיוכל שירשום לי מידות שמתאימות תודה רבה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תפנה לכל מכון רישוי בעל אוטו דאטה או למחלקה הטכנית של יונדאי בארץ והם יתנו לך בדיוק את המידות שאפשר לאשר לרכב.

מעבר לאילו אם אתה מאשר בקומבינה זה כבר משהו אחר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בנוסף, די מיותר לאשר לאקסנט מידות כאלו, אלא רק אם זה בשביל היופי בלבד (ובעצם, גם ככה זה די מיותר :p )

בכל מקרה, המידה הכי קרובה מבחינת קוטר כללי היא 195/50R15 ולא 205. (אבל בחיים לא תוכל לאשר את זה לא בקומבינה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא בא לי לעשות קומבינות בסך הכול אוטו חדש אני רוצה מידות שאפשר לאשר היום הלכתי ליונדאי אשדוד ואמרו שעד 185-65 14" זה בסדר

נגיד ורכשתי את הגאנטים האלה אני צריך לאשר אותם? המידות כרגע הם 175-70 13" וSRONIS אתה מסתלבט לי על האוטו אההה? סתם בכיף.. אני באמת רוצה רק ליופי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...