Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

קנייתי רכב AUDI A3 לפני 4 חודשים , היום הייתי במוסך עקב תקלה של פיח מהאגזוז (זה המוסך ה10 שאני הולך אליו בגלל הבעיה הזו ואף אחד לא יודע מה הבעיה) , המוסכניק שלי אמר לי להביא לו את הרישיון רכב , הוא בדק וראה שכתוב למטה רשומון יבוא ומספר כלשהו , הוא אמר לי ש100% המנוע הוחלף , עכשיו הוא אמר שמי שהחליף את המנוע הזה לא החליף אותו כמו שצריך זאת אומרת שהסעפת לא מתאימה , צינורות וחיישנים לא מתאימים וכו' , ולכן גם הרכב לא מודיע לי בלוח שעונים שיש לי תקלה , הוא אמר לי שצריך להחליף את כל הצינורות וחיישנים ולהתאים אותם למנוע החדש .

עכשיו כל הסיפור הזה לא ניראה לי אמין במיוחד , האם המספר הרשומון הזה מראה שהוחלף מנוע?

האמת אני מרגיש שעובדים עליי !

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

"רשומון ייבוא" זה נתון שמופיע בכל רישיון רכב. ללא קשר להחלפת מנוע.

אבל זה שאין קשר בין שני הדברים לא אומר שאצלך ספציפית המנוע לא הוחלף.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

מוזר , למה הוא אמר לי דבר כזה .

בדקתי עכשיו בצמפיון לא הוחלף מנוע .

מחר אני יבדוק במשרד הרישוי , כרגע הם סוגרים .

הרכב עבר בדיקה לפני הקנייה , היו אומרים לי אם המנוע הוחלף לא?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

לא בדקתי כי אני לא מוצא את המספר מנוע על המנוע .. איפה הוא צריך להיות?

שאלתי את בעל הרכב הקודם והוא אמר לי שלא ידוע לו אם הוחלף מנוע (הרכב יד 4) ועשה 86,000 ק"מ שזה גם מחשיד אותי עכשיו , מצד אחד יכול להיות שזה מזיוף הק"מ (קשה לי להאמין כי זה דיגיטלי שם) ומצד שני איך רכב בק"מ כזה הוחלף כבר מנוע , מישהו כאן משקר זה בטוח או בעל הרכב או המוסכניק ...

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

זה נשמע קצת הזוי אבל לפני שאנחנו מאשימים את המוסכניק בחוסר אמינות שים לב שהוא הסיק שהמנוע הוחלף מכך שיש חיישנים וצינורות שלא מתאימים לו.

הוא לא אמר שהמנוע לא מתאים לרכב.

יכול להיות שהוחלפו מספר חיישנים\צינורות\מחשב\רכיבים אלקטרוניים אחרים לכאלה שלא מתאימים למנוע ולא המנוע הוא שהוחלף, אבל המצב עדיין דורש התאמה\החלפה שלהם.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

הוא לא בדק את זה .

הוא בדק אך ורק את הרישיון רכב ואז אמר לי שהמנוע הוחלף הוא הסתכל על הרשומון ייבוא והחליט שאם רשום רשומון ייבוא הוחלף מנוע ..

אני מבולבל לגמרי כבר .. בבדיקה של הרכב הוא מודעים לי אם הוחלף מנוע? כי הרכב נבדק ולא נרשמו לי שום דבר כזה ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

בבדיקה לפני קניה (כמו בטסט) חובתו של הבוחן לוודא שמספר המנוע ומספר השלדה שמוטבעים ברכב זהים לאלה שברישיון.

עריכה:

אם המנוע הוחלף בצורה חוקית ועידכנו את רישיון הרכב בהתאם אז בבדיקה הכל בסדר, למרות שהם עדיין אמורים לשים לב להחלפה ולדאוג לציין את זה בטופס.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

אוקי תודה רבה על העזרה מחר אני ילך למשרד הרישוי ויבדוק את העניין ויחזור לעדכן ...

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

בדקת איפה הרכב טופל מוסך מורשה או לא,אם במורשה גש לפקידה הצג לה רישיון רכב ותראה מתי בוצע טיפול אחרון

ובאיזה ק"מ וכך תוכל לדעת גם על העבר של הרכב בדיעבד עושים זאת לפני רכשית הרכב.

פורסם
מצד אחד יכול להיות שזה מזיוף הק"מ (קשה לי להאמין כי זה דיגיטלי שם)

גם ספידומטר דיגיטאלי אפשרי לזייף היום , לפעמים זה יותר קל מאנאלוגי.

מתחברים עם מחשב ותוכנה ייעודית ויכולים לרשום מה שרוצים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

האם שם המוסך מתחיל בש' והוא ברחובות ?

בכל מקרה , הייתי מחליף מוסך , הוא או רמאי או אידיוט , אם רשומון יבוא קיים בכל רשיון , אז או שהוא משקר לך או שהוא טיפש מידי כדי לטפל לך באוטו .

( אני מאמין שהוא דווקא לא טיפש).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...