Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה עם המאזדה שלי צריכת הדלק עירוני 5 עירוני ו 7.5 בינעירוני..היו נזילות שמן עשיתי כולל מחזירי שמן, פילטרים.. בדיקת חיישן למדה וגזים הכל תקין..צמיגים חדשים. האוטו עשה 190000 קניתי אותו לפני חודש הצילווו!! מה אני יכול לעשות !!

תודה רבה

פורסם

שאלת השאלות: כיצד ביצעת את הבדיקה הזו בדיוק תפרט?

כדאי לך לפנות למכון להזרקות דלק לבדיקת הנתונים במחשב ניהול, ולא רק קריאת קודי תקלות.

פורסם

שמתי דלק מלא נסעתי 180K בעיר מלאתי בחזרה נכנס 33.6 ליטר.. אם אני אסע יותר רגוע ממה שנסעתי הייתי חונה בצד וממשיך ברגל.

צריך עזרה אני אקבל בקרוב התקף לב.

בדקתי גזים הכל "אידיאלי" + ניתק את הבנזין ושם חומר וניקה לי את המערכת 40 דקות..

פורסם

אם כך יש בעיה רצינית.

לדעתי חיישן החמצן(למדה) לא תקין, צריך להתחבר לסורק תקלות ולעקוב אחר הקריאה של החיישן ולוודא שהוא מתפקד כראוי.

בדוק שאין קרעים או סדקים בצינור המוביל בין הפילטר למצערת.

בדוק שמסנן האוויר לא סתום.

ממליץ לנקות עם ספרי מגעים את חיישן הMAF.

בקיצור יש המון מה לבדוק עד שתמצא את הבעיה.

אם אתה מאיזור המרכז אני ממליץ לך לפנות בפ"ת באיזור התעשיה סגולה, למכון להזרקות דלק בשם "משה זר הזרקות" חבר לפורום חיים יוד אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך ויפתור את הבעיה

פורסם

בדקתי אצל ממומחה קרבורטור הראה לי על מחשב

1) חיישן למדה תקין ואידיאלי ולא צריך להחליף.

2) עשיתי שירות חדש כולל פילטר אוויר

3) עשה לי ניקוי קרבורטור עם חומר עלה לי 300 שקל

4) בדק אם יש תקלות במחשב הרכב הכל תקין.

הרכב יפה הכל טוב חוץ מהבעיה הזאת..

אני מהצפון וכבר יש לי דכאון אין לי הרבה כסף לבזבז

פורסם

אין לך ברכב קרבורטור, בטח עשה לך ניקוי מצערת.

עדיין צריך לבצע דיאגנוזטיקה טובה, מומחה אמיתי היה מוצא את הבעיה.

יכול להיות שיש חיישן מזייף, כמו חיישן טמפ' נוזל קירור, חיישן MAF, חיישן טמפ' יניקת אוויר, חיישן TPS והרשימה עוד ארוכה.

פורסם

תודה רבה אולי אני אלך לניקוי או החלפת חיישני למדה וMAF יש לך מושג כמה עולים בערך ?

תודהההה

פורסם

חיישנים זה עסק יקר.

לדעתי הכי טוב שקודם כל תגלה מהי הבעיה, ורק לאחר מכן תוץ להחליף דברים, הכסף שתשקיע בהחלפת החלקים תעלה לך יותר מבדיקה.

אגב בדקת לחץ אוויר בגלגלים?

חור קטן קטן באגזוז?

קובי

פורסם

אל תחליף שום דבר כלום כלום, עד שלא תבדוק ותדע בוודאות מה לא תקין.

את חיישן הMAF תוכל לנקות עם ספרי מגעים וזה יכול להביא לשיפור קל.

חיישן MAF חדש עולה כ2000ש"ח, חיישן למדה חדש מקורי עולה כ600ש"ח.

שוב קודם יש לבדוק מה לא תקין ע"י בדיקות מעמיקות ואחר כך להחליף.

פורסם

אני אבדוק בינתיים אם יש משהו מהאגזוז ואנקה את חיישן הMAF ואני מקווה שיהיה בסדר ואעדכן..

לילה טוב

פורסם

הכל תלוי גם בסגנון הנהיגה שלך.

אם אתה עם רגל כבדה על הגז, זה הגיוני.

מנוע עצלן+תיבת הילוכים אוטומטית.

ובלי שום קשר רכב לא חסכוני בכלל אולי רק בשיוט ובנסיעות ארוכות, וגם זה בקושי.

מניסיון של מעל שנתיים עם לאנטיס 1.8 .

ותודה לאל, כבר לא!:lol:

פורסם

אני נוהג לאט וכמעט ולא נכנס לפקקים נכון שהוא ממילא שותה הרבה דלק אבל לא עד כדי שיעשה 5 עירוני!!! ו7.5 בינעירוני לא נראה לך שיש משהו באוטו ? איך שהבנתי שצריך שיעשה 9 עירוני ו 12-14 בינעירוני. בינתיים יש לי כאב ראש !!

פורסם

במקום להתעצבן ולשבור את הראש קח את הרכב למכון להזרקות דלק, בקש שיתחבר לסורק תקלות ויקראו את הנתונים מהחיישנים ויזההו איזה חיישן לא מתפקד טוב.

פורסם

כבר עשיתי את זה ובדק עם מחשב אם יש תקלות וגם גזים ות חיישני לאמדה וחמצן וCO2 והראה לי שהכל אידיאלי ולא צריך להחליף שום חיישן והמליץ על ניקוי מצערת בשווא של 300 ל 40 דקות, ועשיתי את זה אבל הרכב עדיין שותה אותו דבר HELP !

• תוכן חדש...