Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי Polo 16V 97'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת'שמע, מנהל מוסך צ'מפיון לקח סיבוב על האוטו כי באתי להתעניין בעיניין בולמים קפיצים ושאר חמוצים.

הוא אמר "תשמע, אם אתה מחפש סתם לשלם כסף אני אחליף לך בכיף, האוטו נוסע אחלה"

השאלה, מה התחושה שאני אמור לחפש כדי לדעת שהם צריכים החלפה?

אני אוהב לתקוף סיבובים (זה הפעילות הסמי ספורטיבית היחידה שהאוטו עושה), אבל מצד שני גם יש לי 195/50/15 שמפצים על האחיזה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

תשמע , מנהל מוסך בפולקסווגן כנראה די רחוק מנהיגה ספורטיבית ומאמין בתחזוקת - אם זה לא מקולקל אל תחליף - כדי להרוויח אותך בתור לקוח לדברים שמחייבים החלפה לפי הספר.

אתה יכול לעשות מה שהוא אומר , או לקחת המלצה של כל בן אדם כלשהו שהחזיק רכב ספורטיבי בחייו.

נגיד את זה ככה - הרכב שלך בטוח רך ומשכך משמעותית פחות טוב ממה שהוא היה כחדש.

מה שבטוח - במוסך של פולקסווגן - הם כנראה ינסו בכלל לשים תחליפיים (במקרה הרע גנרים שהם היו שמים על כל פולו) או מקוריים (שבמקרה הרע עולים יותר ממשופרים).

תעשה שיעורי בית - יש הרבה בולמים ספורטיבים (ואפילו קוילאוברים) שאני בטוח שבאותו מחיר ויתנו תמורה הרבה יותר טובה לנהיגה ספורטיבית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...