Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

> מסירות פברואר: השוק המקומי עדיין רוכש 'טויוטה' - והרבה

15,031 מכוניות חדשות עלו על כבישי ישראל בחודש הכי קצר בשנה; 'טויוטה' מצליחה לשמור על כוחה ועולה ב- 56% לעומת התקופה המקבילה אשתקד; סמל"ת מצליחה גם היא להעלות מכירות ועולה ב- 222% במכירות 'אלפא רומיאו' ו- 68% במכירות 'פיאט'

04/03/2010 - עבור קוראי CF

toyotacorolla2007800x60.jpg

טויוטה קורולה החדשה. שום דוושה לא תצליח לשבור אותה l מקור: netcarshow

צרת רבים - חצי נחמה? עם פרסום נתוני המסירות של חודש פברואר עולה תמונה מעניינת: 'טויוטה' עדיין מצליחה לשמור על מקומה בטבלת המסירות, וממוקמת כעת במקום השלישי עם לא פחות מ- 1,587 מסירות - שמהווים עלייה של 56% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. בשני המקומות הראשונים בטבלה ממוקמות 'מאזדה' ו- 'יונדאי', שכל אחת מהן הצליחה למכור מעל 2,000 מכוניות ועולות כל אחת בעשרות אחוזים.

'סוזוקי' מצליחה להגיע עד למקום החמישי עם 883 מכוניות חדשות ללקוחות, גם בזכות ה'אלטו' החדשה שלמעשה מציעה את הרכב החדש הזול ביותר במדינה - יצויין כי קיימים קשיי אספקה לרכב; 'פיג'ו' עולה גם היא ב- 269% ומוסרת ללקוחות המאושרים 505 מכוניות חדשות; 'סקודה' עולה ב- 123% עם היצע דגמים מרשים - היצע שהוביל למסירת 421 מכוניות בחודש אחד. סמל"ת עולה גם היא בכל אחד מהמותגים, ומוכיחה לכולם שגם היא יכולה: מכירות 'אלפא רומיאו' עלו כאמור ב- 222% ופיאט עלתה ב- 68% מכובדים ומסרה 243 מכוניות איטלקיות חדשות.

מסתבר שהחודש היו גם ירידות במסירות: 'פורד' יורדת ב- 60% עם 569 מסירות; 'ניסאן' יורדת ב- 36% ומוסרת 475 מכוניות; 'פולקסווגן', במפתיע, יורדת גם היא בלא פחות מ- 38% ומוסרת ללקוחות "רק" 427 מכוניות חדשות - לא רחוק בכלל מהמותג העממי 'סקודה' שנמצא אחריו, ואיך אפשר לסיים מבלי לבדוק מה קורה עם 'אופל' שמוסרת ללקוח הבודד רכב אחד בלבד במהלך כל חודש פברואר (!) ויורדת ב- 96%.

58566202.jpg

עשרת המובילים l הפקה: stio

* נתונים כלליים: "איגוד יבואני הרכב"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשמת את זה כאילו כתבה פרסומית לטויוטה!!ידוע שאפקט העדר עובד בארץ בצורה מושלמת,זה עדיין לא משנה את העובדה שטויוטה בונים רכבים סטמיים ושיש מספיק יצרניות רכב אמינות כמוה עם לא יותר.

:fadein:
פורסם

רשמתי עובדות. אכן אפקט העדר עובד מצויין בישראל - למעשה אני רואה את זה מהחלון: שכן אחד קנה מאזדה וכולם אחריו. הרכבים של טויוטה אמינים באופן יחסי, למרות הבלאגן שנגרם להם. יחד עם זאת אסור לשכוח את הפגמים בייצור של הקורולות 2003-4 שמהווים עוד נקודה רעה לטויוטה.

ייתכן כי בחו"ל מכירות המותג נפגעו מהריקול הגדול, אבל בכל מקרה בארץ המכירות דווקא עלו ואת זה חייבים לציין לאור האירועים האחרונים.

פורסם

יונדאי שיחקו אותה, בהחלט הצלחה שקטה. הונדה-צפיתי להרבה ליותר.

בקשר ללמה מאזדה תמיד מעל כולם-אין קשר לעדר.

הם פשוט מציעים לדעתי את הרכבים הכי משתלמים בטווח המחירים הזה.

למשל מאזדה 3 החדשה

גם רכב שנראה טוב, גם זריז ביחס למתחרות, גם אמין, גם מהנה לנהיגה, גם בטיחותי, וגם תתפלאו-נוח.

אם הוא לא היה כזה, אני מאמין שגם בליסיג רוב האנשים היו בוחרים רכבים אחרים.

תבינו שרוב ה''עדר'' כן עושים נסיעות מבחן על הרכבים ובסוף בוחרים את מה שהכי מתאים להם.

פורסם

השאלה כמה טויוטות נרכשו על ידי משתמשים פרטיים, אני בטוח שרוב המכירות הן לחברות ליסינג (אחרי הנחה יפה מצד היבואן).

פורסם

מאיר, זה לא שלמאזדה יש רכבים נוחים, מהנים או זריזים, זה שהליסינג לוקח מאות מכוניות כאלה.

אם תבדוק מה אחוז המכוניות שנמכרות לשוק הפרטי אני בטוח בכך שהם אפילו לא במקום ה-2.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

כולם מוכרים לליסינג, כאשר זה מהווה 60% מהשוק זו בעיה רצינית להתחמק מכך.

דלק מוטורס מבחינתה בחוכמה משווקת באגרסיביות את ה 3 לתחום הליסינג במחירים נמוכים אשר גורמים לרכב להיות זול מהמתחרים בשיעור של כ 10% מהמתחרות.

כאשר אתה מחזיק צי רכב 10% לרכב מסתכם במאות ואלפי שקלים בחודש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אלכס, נכון שעדיין הרבה לוקחים מאזדה 3, אך זה לא אומר כלום.

ישבתי גם במאזדה 3 וגם בטויטה קורולה והקורולה יותר נוחה ואיכות תא הנוסעים טובה משמעותית (ועדיין בטויוטה זו לא רמת איכות של וואג או של הצרפתיות).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

ישבתי גם במאזדה 3 וגם בטויטה קורולה והקורולה יותר נוחה ואיכות תא הנוסעים טובה משמעותית (ועדיין בטויוטה זו לא רמת איכות של וואג או של הצרפתיות).

ואני חושב ההפך.

כל אחד ומה שטוב לו, לי אישית היה יותר כייף לנהוג במאזדה 3.

ואני מוכן להתערב שגם בשוק הפרטי ללא קשר לליסינג מאזדה מוכרת הכי הרבה, ולא סתם.

פורסם

שוב, כל אחד ודעתו.

לפי דעתי, מאזדה את רב המכוניות מוכרים לשוק הליסינג וממה שהיא מוכרת לשוק הפרטי אני מניח שאחד השיקולים העיקריים של הקונים זה הסחירות ולא נוחות או איכות.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

תבדוק שוב. איכות החומרים של הקורולה האחרונה נחותה מהמאזדה וגם מהקורולה הקודמת.

אני חייב להסכים עם מאיר פה.

מאזדה מציעים חבילה מאוד אטרקטיבית בכל קטגוריה. היא גם יפה יחסית למתחרות.

emotion of motion

• תוכן חדש...