Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי הונדה סיווק ex אוטומט שמת 92

כשאני מעביר מ p ל d או מ r לd אז יש מין מכה כזה דחיפה כזאת כלפיי ההילוך.

עכשיו המכה מורגשת.

ביקשתי מחבר שישב באוטו יעביר והסתכלתי על המנוע וכאשר מעבירים את ההילוכים המנוע זז לכיוון הילוך(d קדימה r אחורה.)

לפי דעתיי זה תושבות מנוע ככה אני חושב

יש למישהו כיוון למשהו אחר?..גיר תקול ?..תושבות גיר?.

עכשיו בנסיעה כשהאוטו מעביר הילוך יש מכה קטנה אבל לפי דעתיי זה לא כלכך משמעותי .

הגיר מעביר הילוכים בזמן הטורים לא מזייפים וכ'ו

למישהו יש כיוון?

ואם זה תושבות מנוע?

מהו הסכום עבורם?

תודה וערב טוב.

פורסם

אם זה מכה מכה כל האוטו זז, תהיה בטוח תושבות מנוע. אם אתה מתכוון יותר בכיוון נקישה זה גיר עייף או שצריך להחליף לו שמן ורק מקורי של הונדה.

פורסם

לגירים של הונדה מומלץ שמן מקורי.

ותושבות מנוע תמיד עדיף מקורי מחזיקות יותר זמן וגם הרעידות בתא המנוע לא מורגשות בכלל במקוריות להבדיל מהחליפי.

המלצה רק מקורי, המחירים לא בשמיים לתושבות המקוריות.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אלון, אמרתי לך שזה תושבות מנוע,הרכב נסע 230K אני בספק אם ב120K האחרוניםמישהו טרח להחליף תושבות מנוע.

אגב זה אחת הסיבות שגם בעמידה על סרק גם כאשר אתה מעביר לN או P עדין הרעידות קיימות.סע למוסך יהלום בחדרה ותיקח הצעת מחיר לתושבות ובכלל לאיבחון כללי.

שמן גיר אני לא ממליץ לך להחליף[אז באמת יש מצב שיתחילו בעיות]

הערכה גסה שאתה לא עובר את ה1000 שח בתושבות מנוע כולל עבודה.

כמובן שתושבות תיקח מקורי,ההבדל הוא האורך החיים,תושבות לא מקוריות לרוב יגלו עייפות הרבה יותר מוקדם מתושבות מקוריות.מבחינה כספית לא מדובר בהבדל דרסטי.

לילה טוב בחור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הבנתיי..

למישהו יש המלצה למוסך שיעשה את העבודה ויאבחן את הבעיה כמו שצריך באזור חדרה?

וזה באמת יכול להגיע ל1000 שקל עם עבודה?

אסף,בוא נשמע עוד אופציות למוסכים.

ואסף כפי שאתה זוכר באמת הבנאדם שקניתי ממנו את הרכב אמר שלא החליף כלום ב 7 שנים אחרונות מלבד טיפולים.

אוקי אני מקווה שזה באמת הבעייה.

תודה והמשך יום טוב.

אסף ה''תינוקת'' שלך לא מפסיקה להתאתש תקנה לה כדורים :)

פורסם

אסף ה''תינוקת'' שלך לא מפסיקה להתאתש תקנה לה כדורים :)

היא מטעטשת כי עכשיו חורף.

ובנינו באיזור חדרה מוסך אמין ודי זול זה מוסך היהלום,חבל לך סתם למשוך,סע לשם לקבל חוות דעת +הצעת מחיר לתיקון.

בהצלחה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...