Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לדעת, איזה רכב לדעתכם עדיף לקנות בסביבות ה100K.

הונדה סיוויק 2008 או ג'טה 07 [מנוע 2 ליטר גרסאת הקומפורט עם גיר אוטומטי רגיל].

איזה רכב נותן יותר עבור הכסף?

ומה לגבי טיפולים ודלק של הג'טה? תוכלו לספר קצת?

ועוד שאלה שמעניינת אותי, מה ההבדל בין הפאסאט לג'טה?

אשמח לעזרה, תודה מראש! :-D

פורסם

בזמנו הייתה לי אותה התלבטות לגבי קניית רכב חדש משנתון 2008. בסופו של דבר הכרעתי על ג'טה ואני לא מצטער על כך לשנייה. ביצעתי נסיעת מבחן בשני הרכבים, שניהם היו מהנים לנהיגה. הגורם שהכריע אצלי היה נוחיות מושב הנהג ותנוחת הישיבה. לוח המכוונים וכל הכפתורים בג'טה עדיפים לטעמי משמעותית מבחינת העיצוב והנדסת האנוש. לעומת זאת הישיבה מאחור בהונדה מרווחת יותר, והרצפה שטוחה. תא המטען של הג'טה גדול יותר. עלות טיפולים סטנדרטית לפולקסוואגן, אין לי מושג לגבי הונדה. לסיכום, תבחר את הרכב בו נוח לך לשבת ולנהוג ושעונה על צרכיך בצורה המיטבית. כל החלטה שתקבל תהיה טובה.

פורסם

לא יודע לענות לך על שאר השאלות.

אבל לאמא שלי יש ג'טה 2.0FSI שנת 2008 אוטו מדהים, מפנק, חזק, חסכוני וחכם.

רק מילים טובות יש עליו !

אני נוסע עליה זה פשוט עולם אחר, הדוושת ברקס שלה כל כך רכה, הגז שלה כל כך עדין ומגיב בצורה מהירה, אוטו תענוג אני לוקח אותה לנסיעות בין עירוניות ונהנה מכל שניה..!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ההבדל בין הג'טה לפאסאט די גדול. הפאסאט גדולה יותר, בעלת יותר פונקציות ומגיעה עם אבזור יותר עשיר.

המחיר של הפאסאט הרבה יותר גבוה מזה של הג'טה.

בהתלבטות בין הג'טה לסיוויק הייתי לוקח את הג'טה. היא בעלת מנוע חזק ומתקדם וגיר מתקדם שיתנו אחל'ה ביצועים.

יש כאלו שלא אוהבים את פנים הרכב ואומרים שהוא משעמם. אבל לדעתי הוא בסדר.(לטעמי הפנים של הסיוויק מצועצע מדי).

פורסם

ההחלטה בין רכב גרמני לבין יפני....? ברור שרכב גרמני זה משהו אחר לגמרי...והרבה יותר טוב מיפני מקביל.

הג'טה קצרה הצלחה מסחררת בשנים האחרונות, בעיקר בגלל רמת האמינות שלה..רמת הפינוקים והטכנולוגיה שהיא מציעה והבטיחות הגרמנית .

מה שהגרמנים שכחו היפנים עוד לא למדו :-)

ברוך

פורסם

ההבדל בין הג'טה לפאסאט הוא שכשאתה רואה ג'טה אתה יכול לטעות ולחשוב שזה פאסאט, אבל כשאתה רואה פאסאט ברור שזה לא ג'טה :-)

הפאסאט גדולה יותר ומרווחת יותר, יש לה מנועים אחרים (בעיקר ה- 1.8T, אבל גם 2.0T פנטסטי - המנוע של ה- GTI), ואבזור עדיף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ההבדל בין הג'טה לפאסאט הוא שכשאתה רואה ג'טה אתה יכול לטעות ולחשוב שזה פאסאט, אבל כשאתה רואה פאסאט ברור שזה לא ג'טה :-)

הפאסאט גדולה יותר ומרווחת יותר, יש לה מנועים אחרים (בעיקר ה- 1.8T, אבל גם 2.0T פנטסטי - המנוע של ה- GTI), ואבזור עדיף.

הפאסאט באמת פנטסטית.

אני מכיר ג'טה אחת, זו שאחותי הייתה לומדת עליה נהיגה. מנוע 1.9 (אם אני לא טועה) דיזל כמובן, וגיר ידני. נוחה מאוד.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

ההבדל בין הג'טה לפסאט הוא כמו ההבדל בין מרזדה3 למאזדה 6, הונדה סיוויק לאקורד, בין קורולה לאוונסיס וכן על זה הדרך.

הג'טה משתייכת לקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות ואילו הפסאט לקבוצת המשפחתיות הגדולות...

פורסם

הבעיה היא שאנחנו פשוט לא מוצאים ג'טה שלא טחנו בקילומטרז'.

אנחנו מחפשים אם כבר 2 ליטר, ומסתבר שנורא קשה למצוא באזור נתניה.

בנתיים הצלחנו למצוא סיוויק 2007 עם 28 אלף קילומטר, רכב שכמעט לא נסע, המחיר הוא מחירון.

אתם אומרים שווה לקחת או להמשיך לחפש ג'טה?

פורסם

לא מדוייק. המנוע של ה-GTI היוצאת (הנוכחית עם 210 כ"ס).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
לא מדוייק. המנוע של ה-GTI היוצאת (הנוכחית עם 210 כ"ס).

אם אתה בוחר להתקטנן ;-) , אז משום שאין היום לרכוש פאסאט רגילה במנוע 2.0T, הרי שאלה שקיימות הן משנה שעברה (או שנתיים או שלוש), והן מבוססות על ה- GTI שהיתה קיימת בתקופה בה הן נמכרו. מאחר ופותח השרשור מחפש רכב משומש - ההשוואה היא לשנתון הרלבנטי.

פורסם

שטויות. חשבתי שבתור חסיד VAG לרעהו, חשוב שנעמוד על דיוקם של דברים ;)

נ.ב - אייל, דמיינתי או שאתה מחפש אימפרזה טורבו סטיישן?! (אין לך בושה אה?).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם אמצא - אקנה. מצב החיפוש הוא בשנה האחרונה פאסיבי. בינתיים הציעו לי רכבים במצב מפוקפק בלבד. זה יהיה כמובן רכב שני, בשבילי.

• תוכן חדש...